KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Cicho jak w jaskini hihi ;P
Ma dziś spoko dzień Łukasz już zupełnie normalnie się zachowuje, gorączki brak, także spoko
Po obiadku spakowałam Łukasz w nosidło i wybraliśmy się zagłosować oczywiście jak wychodziliśmy to zaczęło kropić, ale i tak poszliśmy, tyle że pod parasolem i było ok, Łukasz nawet uciął sobie drzemke ;P
Kurde fajne jutro ubranka w lidlu, szkoda, że już jestem obkupiona:P może nie odłoże nic(koleżanka pracuje w lidlu) ale pojade później i może kupie spodenki welurowe, bo fajne i ze ściągaczami
Iza ja o mięsku nic nie wiem, więc nie pomogę, ale najlepiej pewnie pierś, albo polędwiczka? Bo to najlepsze części
AAA Łukasz zaczął się śmiać do wszystkiego nie tak jak zwykle tylko tak "hehe hehe hehehehe" masakra jak to słychać!! Jest boski !
Aga ja jeszcze nie wiem co z fotelikiem, bo Damian chce zmontować u nas isofix i jak się uda to kupimy cos do tego, także nic nie wiem, ale wstępnie mam wybrany caratero, kiedyś przesyłałam ;Paga8787, mychowe, aisa lubią tę wiadomość
-
tu też opinie są b. dobre http://www.bangla.pl/opinie/p734/maxi-cosi-fotelik-samochodowy-tobi#opinie
A wy tylko kupujecie następny czy już chcecie zmienić?Bo Hania nie ma wagi powyżej 9 kg? nie, no chyba nie ma.
Ja się zastanawiam kiedyś czy następnego nie kupimy też tyłem do kierunku jazdy, bo niby tak bezpieczniej. Ale póki co nie myślimy nad tym. -
Oj to oby jednak szybko zasnął. Mój już od 3 godzin chrapie sobie.
Pati Ty chyba pytałaś o drug ząb Maksia? No więc dziwna sprawa bo jeszcze nie wyszedł!! dziąsełko jest takie dziwne no ale zęba brak. Mam nadzieję że nie będzie powtórki z rozrywki przy przebijaniu -
usnął! Ale pierwszy raz mi taką akcję zrobił! Zazwyczaj jak nie usnął po kąpieli to 21 lula, a dziś 22??!! Ciekawy przypadek. Coś mi się wydaje, że wczorajsza gorączka to nawrót zapalenia dróg moczowych, jutro muszę iść do lekarza i wezmę chyba skierowanie na mocz, bo wole sprawdzić za wczasu
Choć wolałabym, żeby to były ząbki, bo tak to znowu antybiotyk Oby nie!
Też się zastanawiam w sumie nad fotelikiem tyłem do jazdy, koleżanka kupiła takie 0-18 i jest zadowolona, później ponoć dziecko siedzi po turecku. Sama nie wiem, nic nie sprawdzałam więc się nie znam.
Kaja błogie lenistwo, jak ja za tym czasem tęsknie! Szkoda, że mój małżonek w niedziele to sam sobie robi taki dzień, a o mnie nigdy nie pomyśli... No ale on pracuje, a ja siedzę w domu, więc czym ja mogę być zmęczona -
Witam się i ja
Beata Filip od tygodnia usypia około 22 a zawsze o 20 już spał za nic w świecie nie idzie go ululać... Przekręca się na brzuch i lata po całym łóżeczku...
My byliśmy wczoraj w aqua parku Fifikowi strasznie się spodobało pływanie musimy częściej jeździćmychowe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam sie i ja
u nas chyba konczy sie karmienie piersia maly tak mnie gryzie ze boje sie podawac mu piers, dzisiaj sprobuje z nakladkami ale bedzie ciezko bo on nie lubi silikonu, bo smoczka i butelki tez nie chce bawi sie tym.
a nocne usypianie bez piersi to masakra 1.5 godziny lulania i placz straszny.
w nocy karmilam i na spiku nie grzyie a w dzien to za kazdym razem.
poza tym wszystko oki.