KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Agnieszko Rozpoczynamy kolejny tydzien - to już 16
ależ ten czas zasuwa ))
szkoda tylko że brzuszka jeszcze nie widać - fajnie bybyło mieć taką malusią piłeczkę
póki co mam 2 giga piłki piętro wyżej (a wolałabym na odwrót)
ja tez bede się umawiać na wizytę w przyszłym tygodniu - tylko niestety jeszcze nie wiem do kogo
jestem na etapie poszukiwań...
jakiś pech niestety - że GIN do której chce iść nie odbiera tel ;/
więc szukam dalej ...
W najgorszym wypadku pójdę do starejLimerikowo lubi tę wiadomość
-
kasieńka, mały klapsik for you Ja już znam płeć...chłopczyk- Michaś.
Huhu...sporo nas na ten poniedziałek-hehe, jakbyśmy faktycznie się umówiły...Szkoda że nie idziecie do tego samego gabinetu co ja Bysmy sobie milusio pogadały
Zakupiłam sexi pończoszki dla mojego gina,hehe NIe lubię pół naga paradować po gabinecie....TEraz tylko założę sukieniusię-pończoszki...i mogę się otwierać,hehe
dorjana, rozwaliłaś mnie tym tekstem: "póki co mam 2 giga piłki piętro wyżej (a wolałabym na odwrót)" Oplułam monitor!
Odnośnie kołysek- byłam na początku napalona na takową...Ale dostałam od teścia łożeczko jak byłam już w 4 mc ciąży...więc brak doświadczenia w tej kwestii.
Dziewczyny...pytanie z innej bajki, na rozerwanie
Szukam firanki do salonu...
Która się Wam podoba??
1)http://allegro.pl/show_item.php?item=3682079660#tabsAnchor
2)http://allegro.pl/firana-oliwia-gipiura-5cm-woal-kar-300cm-balkon-i3704305985.html
3)http://allegro.pl/show_item.php?item=3706726764
A może macie jakieś inne...upatrzone??
Chętnie zainspiruje się
Pozdrawiam!!! -
fizjo... upppsss... to pewne? kurcze coś mi umknęła ta wiadomość... oczywiście pamiętam, że mówiłaś o Michasiu ... ale jakoś wydawało mi się, że jeszcze do końca nie jest pewne... PRZEPRASZAM:)
Co do firanek to mi akurat podoba się ostatnia:) 3:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 13:31
-
niunia to Ci mała wiercipięta rośnie w brzuszku, u mnie chyba na odwrót, jakiś leniuch:) nie wiem czy w ogóle on się tam przemieszcza:) hihi zawsze pod pępkiem znajduję serduszko lekarz zawsze z prawej strony go znajduje:)
niunia lubi tę wiadomość
-
nio prosze
to mamy też chopów
nio to Kasieńka mężuśpewnie dumny jak paw - ja nie wiem co oni mają z tymi chopami - mój niby nie obstawia ale zawsze do dzidzi w rodzaju męskim się zwraca
Mam nadzieję że niebawem się dowiemy bo ciężko jest wyhaczyć ładne neutralne ciuszki .... zawsze jak mi się coś spodoba to jest albo zbyt męskie albo zbyt dziewczęce
a Wy w którym tygodniu poznałyście płeć ?? bo czytałam że od 16 tygodnia jest to możliwe pod warunkiem że dzidzia pokaże
co do firanek to 3 czasami w bonprixie tez można coś znaleźćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 14:20
-
kasienka, no co Ty nie ma za co tyle jest Nas że ciężko wszystko zapamiętać. Pewne to nie wiem...choć lekarz nie miał wątpliwości...ja tam nie wiem
CZyli póki co trójka wygrywa, hehe
niunia, mała wiercipiętka rośnie
Po słodkim...dzieci szaleją ponoćniunia lubi tę wiadomość
-
Dorjana, zgadza się dumny i szczęśliwy:) teraz razem ze mną wyczekuje kopniaczków:)
już sobie wyobraża ich wspólne zabawy kolejki, samochody, motorówki i lego:)
fizjo to pewnie dlatego, że dopiero skończony 15t u Ciebie a już znasz płeć
szybciutko:)
Dorjana jak widać można wcześniej, jak u fizjo, slonkozusa też wcześniej wiedziała, podobno chłopcy szybciej się ujawniają
czyli 3 chłopaków i jedna dziewuszka:) mam nadzieję, że nic nie pomyliłam tym razem hihi
dzisiaj planuję kolejny zakup:)
planuję kupić jakąś bajeczkę do czytania na dobranoc:)
tatuś będzie nam czytał do snu:) hihi
możecie polecić jakiś zestaw bajeczek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 14:22
-
Mamafasolki-pewnie,że dziewczynka niema innej opcji :)za 2 tyg jak pokaże pomiędzy nogami to sie dowiem w końcu !!!!
fizjo-dziś słodkiego nie jadłam :p hehe aktywna po mamie bo tato to jak chłop wszystko powoli
kasieńka-położna mi mówiła,że dziewczynki są bardziej ruchliwe hehe no i że jak tak dalej pójdzie to mała da mi popalić jak zacznie kopać
dorjana-a my mówimy w rodzaju żeńskim nigdy inaczej bo oboje marzymy o dziewczynce niunia nasza mała też bym już coś kupiła ale czekam na płeć u mnie w 14 powiedził że nie widzi nic pomiedzy nogami na razie więc nie widomo a nastepna wizyta w 18+1 to poznam jak niunia pokaże :pWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 14:23
-
niunia no to mnie teraz załamałaś
ja tu czekam na mega ruchy, kopniaki a Ty mi mówisz, że dziewczynki są bardziej ruchliwe... hehe:) no załamka:)
ale za to podobno po urodzeniu na odwrót, dziewczynki spokojniejsze a chłopaki rozrabiają.. a tego chciałam uniknąć aby nie mieć pierwszego małego diabełka:D
fizjo Ty masz chłopczyka, to prawda?
niunia mam nadzieję, że nie urosło jej nic między nóżkami:) jak już wtedy nic nie było to teraz też nie będzie;) trzymamy za to kciuki:) w końcu musi być jakaś mała kobietka w naszym najmłodszym gronie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 14:37
niunia lubi tę wiadomość
-
kasieńka ja w ciąży słuchałam duuuzo muzyki...
a najlepiej Maluch reagował na to:
https://www.youtube.com/watch?v=6rE6x-PkZaM
hehe, do dziś pamiętam jak mnie okładał!
Tak, mam synka, który ucina sobie właśnie popołudniową drzemkę...dając mamusi czas dla siebie,hehe -
fizjo, pytając czy masz chłopczyka i czy to prawda ... chodziło mi o jego ruchliwość i rozrabianie:) hihi bo nie wiem czy się dobrze zrozumiałyśmy:)
Czyli nie jest aż tak bardzo rozbiegany? ja jak się nasłuchałam od koleżanki jaki jest jej synek to aż się przeraziłam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 14:49
-
kasienka, jest rozrabiaką-kochanym wszędzie go pełno. Ale to mądry chłopczyk, który coraz więcej rozumie. Na głowę mi nie wchodzi,hehe
Wszędzie z nim mogę pójść-bo potrafi się zachować,hehe po mamusi
Spał w łożeczku od początku...a całe noce przesypiał już po 4 tygodniach. -
fizjo wrote:kasienka, jest rozrabiaką-kochanym wszędzie go pełno. Ale to mądry chłopczyk, który coraz więcej rozumie. Na głowę mi nie wchodzi,hehe
Wszędzie z nim mogę pójść-bo potrafi się zachować,hehe po mamusi
Spał w łożeczku od początku...a całe noce przesypiał już po 4 tygodniach.
Ja się nie nastawiam na to że będę miała grzeczne dziecko ja nie byłam jakaś kłopotliwa ale mój mąż to mały diabełekfizjo lubi tę wiadomość
-
ja mam wizytę dopiero 2 grudnia zazdroszę wam dziewczyny że już w poniedziałek zobaczycie swoje kruszynki, co do wagi to ja na plusie 2 kg i brzusio już widoczny , sąsiadka w sobotę mnie zaczepiła i pyta się czy w ciąży jestem bo się zaokrągliłam
co do kołyski to mam coś w tym stylu z tym że jeden bok można odpiąć i na noc '' zainstalować '' ją przy łóżku moim , czyli przypiąć ją do mojego materaca mam nadzije że na te pierwsze dni może tygodnie się sprawdzi łatwiej było by mi karmić w nocy a puzniej to jak najbardziej zwykłe łóżeczko
http://allegro.pl/lozeczko-kojec-kolyska-milly-mally-sweet-melody-ww-i3674779445.html
fizjo co do firanki to numer 3 zdecydowanie moim zdaniem
kasienka dobrze że się odezwałaś i pogodziłaś z facetem mam nadzieje że najgorsze za wamiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 16:39