KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale się kobitki rozpisałałyście
Fizjo mi się te pierwsze podobają, te z tą falą na małym oknie jak się nie mylę
sasza mój równo w 12 tyg 5,5 cm, a teraz po 25 dniach 10,5 cm
niunia a potwierdzenia, że nie urosło przyrodzenie nie dała ci? czy nie dało się?
-
Niunia uwielbiam cie hehehe my po ostatnim usg już nie mam nadziei na chłopaka tylko raczej chłopak na usg tak chłopięco mi wyglądął i mimo, że nosek po mału idzie to taki jakiś do męża podobny, teściowa też po zdjęciach, że na chłopaka wygląda i do syneczka podobny
niunia lubi tę wiadomość
-
Sasza20-nigdy nawet niemiałam myśli,że chłopak hehe zrobiliśmy Niunie i koniec jakoś tak czuje heh więc mam super przeczucie albo do bani niby jak się przed owu serduszkuje to szansa na dziewczynke większa a u mnie i przed i po więc nie wiem ale wróżyłam obrączką i mam mieć dziewczynke hehe tzn już mam
-
Sasza, myślałam że nie mieszkasz w PL więc nie zdziwiło mnie, że miałaś tylko jedno usg.
Ja nie mieszkam w PL dlatego takie reguły tutaj. Usg będę miała w 18+1. Normalnie jest to pierwsze usg. Ja miałam jedno dowcipne wcześniej trochę na własną prośbę. Normalnie szwedki tego nie robią. Przeziorności karku itp. też tu nie badają... -
a moja MISIA to GIGA MISIA
w 13t 5d miała 7,76
Sporo
Kurcze z tymi obawami to tak raźniej w grupie
Poczułam ulgę czytając wasze wpisy - już się bałam że jestem beznadziejna
i tylko mnie takie stresy dopadają...
hehe.. KAsieńka - też tak mam coraz bardziej się zamartwiam
mam nadzieję że jak dzidzia zacznie kopać to mój instynkt zacznie mocniej sięudzielać i bardziej zapanuję nad tym stresem ;P
U Nas planowane - pierwszy strzał
Jakiś fuks - bo zawsze marzyłam o dzidzi w maju
( w maju pierwszy raz cmokałam się z mężem
i w maju wzieliśmy ślub.... MAJ TO MOJE MARZENIE )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 22:11