Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞
Odpowiedz

🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞

Oceń ten wątek:
  • osiecka89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ReginaPhalange wrote:
    Osiecka twój już pełza ? Szaleństwo ? On się długo bujał na kolanach zanim zaczął ? Jak to wyglądało ? Osiecka masz depilator laserowy ? Ja kupiłam brauna 5 i dopiero po jednej sesji jestem, kiedy mam się spodziewać efektów ? Ja zakładam, że dopiero w czerwcu? 🤔

Wiesz co u nas jest raczkowanie na pełnej. Jeszcze może nie jest sprinterem, ale no umie wyrwać jak mu na czymś zależy 😅 przy czym zgadzam się z fizjo, przy samodzielnie poruszającym się dziecku jest mniej roboty. Raz, że automatycznie mniej go nosze (czasem sam się wyrywa, że chce na ziemię), a dwa chłop ma teraz dużo ciekawych zajęć, w które niekoniecznie chce mnie angażować. Póki co najfajniejsze zabawki to panele na podłodze i nogi krzeseł 😏
    I na kolanach się bujał 1.5 miesiąca, potem dołączyło podnoszenie prawej ręki i długo lewej nie podnosił w tej czworaczej pozycji. Ale jak zaczął podnosić lewą to jakiś tydzień minął i ruszył.
    Mam ten ipl z Philipsa i ja poczułam różnice po pierwszym użyciu. Mam super jasną skórę i super ciemne włosy, w dodatku jestem bardzo owłosiona, więc dla mnie efekt wow nietrudno było wywołać. Nigdy nie robiłam tego na tyle sumiennie, żeby się owłosienia zupełnie pozbyć, ale przerzedziło mi włosy konkretnie. I jak odrastają to już nie jest ta twarda szczecina. Same plusy.

Dziewczyny co to za pogoda? 🥲 Gdzie lato z wczoraj?

rocznik 89
    Mutacja V Leidena (heterozygotyczna)
    przygotowanie do starań 01.2024
    rozpoczęcie starań 12.2024
    ⏸️ 19.12.2024 , beta 64
    21.12 beta 134.7
    23.12 beta 339
    27.12 beta 1951

age.png
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osiecka mój buja się tak już ze trzy tygodnie, to mówisz że jeszcze chwilę poczekam zanim zakuma ten ruch do przodu ? 😅
    Teraz mamy przerwę w rehabilitacji akurat 3 tygodnie bo kobieta na urlopie, ale jak wróci, to przypuszczam że będzie wiedziała jak popchnąć młodego do przodu 😄

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    age.png
‹‹ 113 114 115 116 117
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ