ReginaPhalange wrote:
Osiecka twój już pełza ? Szaleństwo ? On się długo bujał na kolanach zanim zaczął ? Jak to wyglądało ? Osiecka masz depilator laserowy ? Ja kupiłam brauna 5 i dopiero po jednej sesji jestem, kiedy mam się spodziewać efektów ? Ja zakładam, że dopiero w czerwcu? 🤔
Wiesz co u nas jest raczkowanie na pełnej. Jeszcze może nie jest sprinterem, ale no umie wyrwać jak mu na czymś zależy 😅 przy czym zgadzam się z fizjo, przy samodzielnie poruszającym się dziecku jest mniej roboty. Raz, że automatycznie mniej go nosze (czasem sam się wyrywa, że chce na ziemię), a dwa chłop ma teraz dużo ciekawych zajęć, w które niekoniecznie chce mnie angażować. Póki co najfajniejsze zabawki to panele na podłodze i nogi krzeseł 😏
I na kolanach się bujał 1.5 miesiąca, potem dołączyło podnoszenie prawej ręki i długo lewej nie podnosił w tej czworaczej pozycji. Ale jak zaczął podnosić lewą to jakiś tydzień minął i ruszył.
Mam ten ipl z Philipsa i ja poczułam różnice po pierwszym użyciu. Mam super jasną skórę i super ciemne włosy, w dodatku jestem bardzo owłosiona, więc dla mnie efekt wow nietrudno było wywołać. Nigdy nie robiłam tego na tyle sumiennie, żeby się owłosienia zupełnie pozbyć, ale przerzedziło mi włosy konkretnie. I jak odrastają to już nie jest ta twarda szczecina. Same plusy.
Dziewczyny co to za pogoda? 🥲 Gdzie lato z wczoraj?
rocznik 89
Mutacja V Leidena (heterozygotyczna)
przygotowanie do starań 01.2024
rozpoczęcie starań 12.2024
⏸️ 19.12.2024 , beta 64
21.12 beta 134.7
23.12 beta 339
27.12 beta 1951