X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞
Odpowiedz

🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞

Oceń ten wątek:
  • ReginaPhalange Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah Ewcia nawet nie mów, mój też lubi wstać o 13:40, jakby nie mógł już spać do 15 i pominąć mi męczenia się przy kładzeniu go spać na tą mikro drzemkę po 16, teraz to już go w wózku znowu kładę spać, bo spacerówka jest delikatnie wyżej, katar spływa lepiej, ale przez to drzemki są turbo bo 30 minutowe czyli kładę go co chwilę.

Idealnie by była drzemka rano po spanku, a później od 12-15, parę razy mi się tak udało i to był idealny dzień, ale przez chorobę to nie ma opcji.

Teraz niby jest lepiej, ale obserwuję go mega, boje się, że mu katar siądzie na uchu lub płucka. Dlaczego oni zawsze muszą chorować na weekendy ? :/ Z rana mamy wizytę w poniedziałek, a jak jutro będzie gorzej to pojedziemy na sor, albo zapłacę, żeby lekarz przyjechał. Jednak mam najdzieję, że jutro będzie lepiej bo dzisiaj to maruda była okrutna z niego, był nieodkładalny. W nocy śpi, ale strasznie się wierci, popłakuje i tak w koło.

2019🩷
    2025🩵
‹‹ 114 115 116 117 118
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ