Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞
Odpowiedz

🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞

Oceń ten wątek:
  • osiecka89 Autorytet

Wysłany: 23 maja, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ReginaPhalange wrote:
    Czy ktoś poleci łóżeczko turystyczne ? Najlepiej 120x60 z materacem i szybko składane. Miałam dwa z córką i wszystkie na dole pękały przy zabawie. Może ktoś ma coś sprawdzonego ?

Regina bardzo bym chciała moc ci coś polecić, ale u mnie póki co zapowiada się, że mały będzie spał z nami do swojej 18 😅więc absolutnie nie jestem w temacie 😉

Jak się macie co u was? Macie jakieś fajne plany na dzień matki? :)

rocznik 89
    Mutacja V Leidena (heterozygotyczna)
    przygotowanie do starań 01.2024
    rozpoczęcie starań 12.2024
    ⏸️ 19.12.2024 , beta 64
    21.12 beta 134.7
    23.12 beta 339
    27.12 beta 1951

age.png
  • Rzelka Autorytet

Wysłany: 23 maja, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    osiecka89 wrote:
    Regina bardzo bym chciała moc ci coś polecić, ale u mnie póki co zapowiada się, że mały będzie spał z nami do swojej 18 😅więc absolutnie nie jestem w temacie 😉

Jak się macie co u was? Macie jakieś fajne plany na dzień matki? :)
    Mój tak samo. Już nawet żadna drzemka nie jest w łóżeczku, już robi się z tego łóżeczka całkiem funkcjonalny składzik. Mam nadzieję, że na studia się wyprowadzi. Przynajmniej do swojego pokoju
    Ogólnie spanie całe się rozpadło. Już nie dość że poranne drzemki mega długie i tylko na mnie, to coraz gorzej zasypia zarówno na noc, jak i na drzemki. Pół biedy, że noce jeszcze w miarę, a nawet jeśli nie to sobie odsypiam pod dzieckiem w trakcie jego pierwszej drzemki, ale... No już było tak całkiem nieźle...
    My na działce że znajomymi. Nawet fajnie jest, ale moje dziecko jest ekstremalnie aspołeczne. Jest bobas znajomych młodszy o 2 tygodnie. Nie dość że ruchowo kilka mili przed naszym, to jest bardzo zainteresowany innymi ludźmi i naszym synkiem, a nasz ryczy jak tylko widzi kogoś innego niż mnie i męża.
    Spanie

Starania od marca 2022.
    W klinice od lutego 2023
    USG 🆗
    Owulacje obecne 🆗
    Hormony 🆗, poza TSH 4,2 -> Euthyrox 25 -> 1,4 -> 2,18
    HyCoSy - podejrzenie zwężenia prawego jajowodu
    Laparoskopia 🆗
    12 mscy stymulacji Lamettą bez efektu
    Ovitrelle, Duphaston, Utrogestan - bez efektu.
    Grudzień IVF:
    AMH 3,5
    stymulacja od 5dc - Rekovelle, Orgalutran, Gonapeptyl daily, Dostinex.
    11 🥚, 3 zarodki,
    12.12.24, 5 dni po punkcji świeży transfer 5.1.2,
    2 ❄️
    5dpt ⏸️
    6dpt HCG 58,6 🤔
    9dpt 210 😌
    11dpt 409 🥳
    18dpt 8486
    23dpt 2,6mm człowieka z tętnem ♥️
    03.02.25 - 10+2, 36mm, ♥️ 🆗
    I prenatalne 13+2 - 7,6cm, ♂️

age.png
‹‹ 121 122 123 124 125
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ