Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞
Odpowiedz

🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞

Oceń ten wątek:
  • ReginaPhalange Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka1991 wrote:
    A coś Ty. Nudy masakryczne. Nie można wychodzić z sali. Jesteśmy sami 😵‍💫
    W krytycznych momentach wjeżdżają piosenki...a tak to wszystkie zabawki tu mamy, jeszcze dokupujemy nowe. Chodzi po sali, wspina się, trenuje. Nie wiem jak ja tu wytrzymałam tyle czasu. Dzisiaj nic się nie dowiemy też na pewno. Jutro dopiero będzie śmietanka neurologiczna

Czemu nie można wychodzić z sali ? Przecież to nie jest choroba zaraźliwa ? Czy boją się o atak ?

2019🩷
    2025🩵
  • osiecka89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bez żartów z tym nie wychodzeniem?!?! Czemu tak?
    A ktoś w ogóle rzucił okiem na wyniki i coś skomentował? Czy na razie jesteś w totalnej niewiedzy?

rocznik 89
    Mutacja V Leidena (heterozygotyczna)
    przygotowanie do starań 01.2024
    rozpoczęcie starań 12.2024
    ⏸️ 19.12.2024 , beta 64
    21.12 beta 134.7
    23.12 beta 339
    27.12 beta 1951

age.png
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ReginaPhalange wrote:
    Czemu nie można wychodzić z sali ? Przecież to nie jest choroba zaraźliwa ? Czy boją się o atak ?

Dlatego że to jest pododdział neurologiczno infekcyjny 🙈 wychodzimy na chwilę po herbatę czy do lodówki. Boją się żeby nic nie złapał ale i tak złapał kipę 😅

Osiecka EEG było w piątek a na weekend zostają tylko lekarze dyżurni. Więc dopiero jutro jakiś neurolog będzie mógł obejrzeć EEG. A tak w ogóle taki oficjalny opis to ma być na tygodniu od jakiegoś profesora z innego miasta. No jutro to już musi się wszystko rozstrzygnąć

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    age.png
  • osiecka89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka1991 wrote:
    Dlatego że to jest pododdział neurologiczno infekcyjny 🙈 wychodzimy na chwilę po herbatę czy do lodówki. Boją się żeby nic nie złapał ale i tak złapał kipę 😅

Osiecka EEG było w piątek a na weekend zostają tylko lekarze dyżurni. Więc dopiero jutro jakiś neurolog będzie mógł obejrzeć EEG. A tak w ogóle taki oficjalny opis to ma być na tygodniu od jakiegoś profesora z innego miasta. No jutro to już musi się wszystko rozstrzygnąć

Ech no to przerabane, że trzeba czekać i w zasadzie bezczynnie "kiblowac". Niech jutro szybko nadchodzi i wychodźcie stamtąd. Pamiętaj też w tym wszystkim o sobie. Bajki, głośne zabawki wszystko co da ci chwilę wytchnienia dozwolone 😏 i nie miej wyrzutów sumienia. Ja sobie mogę tylko wyobraźic jakie tam treningi Wojtek urządza 😅

rocznik 89
    Mutacja V Leidena (heterozygotyczna)
    przygotowanie do starań 01.2024
    rozpoczęcie starań 12.2024
    ⏸️ 19.12.2024 , beta 64
    21.12 beta 134.7
    23.12 beta 339
    27.12 beta 1951

age.png
‹‹ 135 136 137 138 139
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ