🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞
-
WIADOMOŚĆ
-
Milka1991 wrote:A coś Ty. Nudy masakryczne. Nie można wychodzić z sali. Jesteśmy sami 😵💫
W krytycznych momentach wjeżdżają piosenki...a tak to wszystkie zabawki tu mamy, jeszcze dokupujemy nowe. Chodzi po sali, wspina się, trenuje. Nie wiem jak ja tu wytrzymałam tyle czasu. Dzisiaj nic się nie dowiemy też na pewno. Jutro dopiero będzie śmietanka neurologiczna
Czemu nie można wychodzić z sali ? Przecież to nie jest choroba zaraźliwa ? Czy boją się o atak ?2019🩷
2025🩵 -
No bez żartów z tym nie wychodzeniem?!?! Czemu tak?
A ktoś w ogóle rzucił okiem na wyniki i coś skomentował? Czy na razie jesteś w totalnej niewiedzy? -
ReginaPhalange wrote:Czemu nie można wychodzić z sali ? Przecież to nie jest choroba zaraźliwa ? Czy boją się o atak ?
Dlatego że to jest pododdział neurologiczno infekcyjny 🙈 wychodzimy na chwilę po herbatę czy do lodówki. Boją się żeby nic nie złapał ale i tak złapał kipę 😅
Osiecka EEG było w piątek a na weekend zostają tylko lekarze dyżurni. Więc dopiero jutro jakiś neurolog będzie mógł obejrzeć EEG. A tak w ogóle taki oficjalny opis to ma być na tygodniu od jakiegoś profesora z innego miasta. No jutro to już musi się wszystko rozstrzygnąć -
Milka1991 wrote:Dlatego że to jest pododdział neurologiczno infekcyjny 🙈 wychodzimy na chwilę po herbatę czy do lodówki. Boją się żeby nic nie złapał ale i tak złapał kipę 😅
Osiecka EEG było w piątek a na weekend zostają tylko lekarze dyżurni. Więc dopiero jutro jakiś neurolog będzie mógł obejrzeć EEG. A tak w ogóle taki oficjalny opis to ma być na tygodniu od jakiegoś profesora z innego miasta. No jutro to już musi się wszystko rozstrzygnąć
Ech no to przerabane, że trzeba czekać i w zasadzie bezczynnie "kiblowac". Niech jutro szybko nadchodzi i wychodźcie stamtąd. Pamiętaj też w tym wszystkim o sobie. Bajki, głośne zabawki wszystko co da ci chwilę wytchnienia dozwolone 😏 i nie miej wyrzutów sumienia. Ja sobie mogę tylko wyobraźic jakie tam treningi Wojtek urządza 😅 -