Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › 🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞
Odpowiedz

🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞

Oceń ten wątek:
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Osiecka dziękujemy, dobrze. Nie ma żadnych skutków ubocznych na razie, młody też chętnie pije ten syropek, więc uff. Byłam u pediatry ostatnio przedstawić sytuację i mamy odroczenie szczepień, na razie do czerwca, potem zobaczymy co powie neurolog. Na jedno fajnie że nie trzeba młodego kłuć a z drugiej boje się chorób na które nie zdążyliśmy zaszczepić...
    Widzę że piszecie o domach. My mamy parterowy 130m i jest idealny dla rodziny 2+2 ale jak doszedł nam Wojtuś to brakuje jednego pokoju 🙈 Więc w przyszłym roku będziemy rozbudowywać poddasze (zostawiliśmy sobie taką furtkę jak jeszcze nie wiedzieliśmy ile będziemy mieć dzieci). Na poddaszu planujemy naszą sypialnię, garderobę i łazienkę. Ale to na luzie bo młody jeszcze pewnie ze 2/3 lata pośpi z nami w pokoju 😄i polecam parterowke, mieszkałam wcześniej u teściow 4 lata w domu ze schodami, nienawidziłam ich ! 😆
    Mamy też kominek, mój mąż jest kominkoholikiem. Mógłby w nim palić nawet w lato...

Także kciuki za Wasze budowy, niech ruszają jak najszybciej.
    I kciuki za adaptacje żłobkowe, trudny to czas

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    age.png
  • ReginaPhalange Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _KaFka_ wrote:
    Osiecka salon + kuchnia to tez całe nasze mieszkanie😅 i trochę przeraża mnie ta wielkość. Chcieliśmy z początku zrezygnować z kominka w salonie bo uważamy, że jest zbyteczny (przynajmniej dla nas), ale mam wrażenie, że bedzie strasznie pusto i jeszcze sie zastanawiamy.
    O urządzeniu to ja jeszcze nie myślę 😅. Ja nie mam poczucia gustu. Do tego nie umiem podejmować decyzji więc pewnie kogoś będziemy musieli poszukać.

Nie czepiaj sie męża. Ważne, że skręcił 🤣 pewnie chciał mieć Was dłużej przy sobie.
    Będziesz spać razem z małym czy będziesz próbowała, żeby sam spał? W każdym razie powodzenia 🙂
    Jak nastawienie co do żłobka?

My też z początku mówimy nie chcemy kominka zajmuje miejsce, komin do niego kosztuje i brudzi, ale jak tak doszliśmy do wniosku, że jakby naprawdę jakieś problemy były w przyszłości z dostawami prądu itp., to fajnie mieć opcję być niezależnym i mieć jak ogrzać chociaż to jedno miejsce. Ale jak patrzę na ten projekt to lipa bo naprawdę jest na środku, myślę że jak będziecie robić zmiany to warto zapytać czy go nie przesuną na jakąś ścianę, powinno się dać i tak do niego robią wszystko specjalne. ;)

2019🩷
    2025🩵

Wysłany: Dzisiaj, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka1991 wrote:
    Hej
    Osiecka dziękujemy, dobrze. Nie ma żadnych skutków ubocznych na razie, młody też chętnie pije ten syropek, więc uff. Byłam u pediatry ostatnio przedstawić sytuację i mamy odroczenie szczepień, na razie do czerwca, potem zobaczymy co powie neurolog. Na jedno fajnie że nie trzeba młodego kłuć a z drugiej boje się chorób na które nie zdążyliśmy zaszczepić...
    Widzę że piszecie o domach. My mamy parterowy 130m i jest idealny dla rodziny 2+2 ale jak doszedł nam Wojtuś to brakuje jednego pokoju 🙈 Więc w przyszłym roku będziemy rozbudowywać poddasze (zostawiliśmy sobie taką furtkę jak jeszcze nie wiedzieliśmy ile będziemy mieć dzieci). Na poddaszu planujemy naszą sypialnię, garderobę i łazienkę. Ale to na luzie bo młody jeszcze pewnie ze 2/3 lata pośpi z nami w pokoju 😄i polecam parterowke, mieszkałam wcześniej u teściow 4 lata w domu ze schodami, nienawidziłam ich ! 😆
    Mamy też kominek, mój mąż jest kominkoholikiem. Mógłby w nim palić nawet w lato...

Także kciuki za Wasze budowy, niech ruszają jak najszybciej.
    I kciuki za adaptacje żłobkowe, trudny to czas

No i to chyba jest opcja dla nas, bo cały dam chyba nas nie stać zrobić na raz, a z poddaszem użytkowym do adaptacji to fajny pomysł chociaż wieczne remonty mogą doprowadzić do szału 😅

2019🩷
    2025🩵

Wysłany: Dzisiaj, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I Kafka zazdro za pralnię, Jezu kobieto ja mogę nie mieć garderoby, ale pralnia to must have. !

2019🩷
    2025🩵
‹‹ ‹ 137 138 139 140 141
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ