X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞
Odpowiedz

🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞

Oceń ten wątek:
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Regina cieszę się, że pomaga. Nie dość że uspokaja, to jeszcze jakie zdrowe 🙂

Kafka my już po ostatniej hospitalizacji, wszystko na ten moment jest ok. Cieszę się, że w końcu wyszliśmy na prostą. Zostaną nam jednodniowe hospitalizacje co kilka tygodni i wizyty w poradniach. To już pikuś w porównaniu z leżeniem w szpitalu 🫣

My szykujemy się na wesele w sobotę. Wojtuś zostanie z teściową. Mam nadzieję że sobie poradzą beze mnie. Wesele brata więc wyczekiwane. Cieszę się na nie bardzo. W końcu jakieś oderwanie od codzienności.
    A jutro wizyta u fizjo. Widzę że bardzo te ćwiczenia pomagają 🙂

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    age.png
  • Rzelka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    osiecka89 wrote:
    Z tym fizjo to racja. Ja sama jestem tym przesiąknięta, że do wszystkiego jest specjalista. Nawet zastanawiałam się czy nie iść do neurologopedy. W końcu stwierdziłam, że to szalone, bo nie ma żadnych wskazań! Łatwo o nadmiarowość. U mnie pierwsze dziecko i lęk, że coś przegapie i niechcący zaszkodzę.
    Też szukałam neurologopedy, a nawet stwierdziłam, że fizjoterapeuta to za mało, może jeszcze osteopata...? Ale trochę ostudziłam swoje zapały. Mały je na tyle, że przybrał poza normę, więc czego ja chcę od tego dzieciaka?! A że czasami trochę popłacze, brzuch go boli - no cóż, dziecko. Grunt, że coraz mniej tego płaczu, z kupami i bąkami coraz lepiej sobie radzi, a z wydaniem pieniędzy na pewno jakoś sobie poradzę...

Starania od marca 2022.
    W klinice od lutego 2023
    USG 🆗
    Owulacje obecne 🆗
    Hormony 🆗, poza TSH 4,2 -> Euthyrox 25 -> 1,4 -> 2,18
    HyCoSy - podejrzenie zwężenia prawego jajowodu
    Laparoskopia 🆗
    12 mscy stymulacji Lamettą bez efektu
    Ovitrelle, Duphaston, Utrogestan - bez efektu.
    Grudzień IVF:
    AMH 3,5
    stymulacja od 5dc - Rekovelle, Orgalutran, Gonapeptyl daily, Dostinex.
    11 🥚, 3 zarodki,
    12.12.24, 5 dni po punkcji świeży transfer 5.1.2,
    2 ❄️
    5dpt ⏸️
    6dpt HCG 58,6 🤔
    9dpt 210 😌
    11dpt 409 🥳
    18dpt 8486
    23dpt 2,6mm człowieka z tętnem ♥️
    03.02.25 - 10+2, 36mm, ♥️ 🆗
    I prenatalne 13+2 - 7,6cm, ♂️

age.png
‹‹ 83 84 85 86 87
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ