X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞
Odpowiedz

🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞

Oceń ten wątek:
  • _KaFka_ Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ReginaPhalange wrote:
    Kafka a maly operację miał laparoskopowo czy normalnie.? Wiesz on troche ma prawo być maruda wiele od początku przeszedł. Trzymam kciuki, że się uda dzisiaj pobranie krwi. 💪
    ReginaPhalange wrote:
    Dziwne, te preparaty na ciemienuchę często działają po pierwszym- drugim razie. Wcale tam nie trzeba się niewiadomo jak narobić.

Jaśmin daj znać czy u was podziałało ?
    Udało sie🙂 ale za drugim razem. Ledwo żyję po tym pobraniu. Mam nadzieję, że szybko nie będziemy musieli tam wracać. On miał normalną operację. Zbyt poważna wada, żeby ogarnąć to laparoskopowo. Wiem, że dużo przeszedł dlatego może mam troche takie poczucie niesprawiedliwości i żalu jak słyszę lub czytam o dzieciach, które nie mają większych problemów, a u niego jak nie urok to sra... cały czas coś sie go czepia brzuch, alergia, łzs, napięcia... nie ma on chwili spokoju i wytchnienia 😢
    Linomag jest na odparzenia 😅 ale podobno daje radę i z ciemieniucha tylko trzeba systematyczności, a ja mu smarowałam dwa razy w tygodniu jak była kąpiel, żeby nie miał poklejonych włosów, a czasami nawet i nie to bo była wizyta u lekarza albo szczepienie, rehabilitacja i tak sie byjamy 🫣

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:55

‹‹ 81 82 83 84 85
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ