🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞
-
WIADOMOŚĆ
-
ReginaPhalange wrote:Kafka a maly operację miał laparoskopowo czy normalnie.? Wiesz on troche ma prawo być maruda wiele od początku przeszedł. Trzymam kciuki, że się uda dzisiaj pobranie krwi. 💪Udało sie🙂 ale za drugim razem. Ledwo żyję po tym pobraniu. Mam nadzieję, że szybko nie będziemy musieli tam wracać. On miał normalną operację. Zbyt poważna wada, żeby ogarnąć to laparoskopowo. Wiem, że dużo przeszedł dlatego może mam troche takie poczucie niesprawiedliwości i żalu jak słyszę lub czytam o dzieciach, które nie mają większych problemów, a u niego jak nie urok to sra... cały czas coś sie go czepia brzuch, alergia, łzs, napięcia... nie ma on chwili spokoju i wytchnienia 😢ReginaPhalange wrote:Dziwne, te preparaty na ciemienuchę często działają po pierwszym- drugim razie. Wcale tam nie trzeba się niewiadomo jak narobić.
Jaśmin daj znać czy u was podziałało ?
Linomag jest na odparzenia 😅 ale podobno daje radę i z ciemieniucha tylko trzeba systematyczności, a ja mu smarowałam dwa razy w tygodniu jak była kąpiel, żeby nie miał poklejonych włosów, a czasami nawet i nie to bo była wizyta u lekarza albo szczepienie, rehabilitacja i tak sie byjamy 🫣Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:55
-