X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞
Odpowiedz

🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞

Oceń ten wątek:
  • osiecka89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dysia08 wrote:
    Hejo !
    Ja po szkoleniu ! Byłam od 8 do 16 poza domem Jedynie miałam przerwę na karmienie (20 min) . Podobno trochę płakał ,ale nie chcę o tym wiedzieć. Musiałam to zrobić dla siebie. Przetrwaliśmy wszyscy !
    Szkolenie samo w sobie dość ciekawe i fajne ,więc nie żałuję.
    U nas ostatnio ze spaniem też lekki dramat . Nasze wspaniałe noce przestały być wspaniałe . Mały też wstaje częściej ,choć tylko 3 razy . Mimo wszystko jestem zmęczona bardzo ,bo późno się kładę i wczensiej wstaje . Jak kończę ogarniać najmłodszego to zaraz jest akcja z którymś ze starszych. Ostatnio o 21 padło hasło " plakat na jutro - zapomniałem ."🫠
    Każdy ma prawo do cięższego dnia . Czasem trzeba oddać dziecko babci , mamie , mężowi czy przyjaciółce choćby. Jeśli ktoś chce nam pomóc to trzeba korzystać ,dla własnej higieny psychicznej . Nasze dzieci i tak mają z nami cudownie . Są zadbane , kochane ,wspierane. Mają zapewnione wszelkie warunki do rozwoju i nieustannie dbamy o ich komfort . Odrobina czasu dla matki i jej potrzeb jest poprostu konieczna.

Dysia czy wspielas się na wyżyny artyzmu i plakat udał się piękny? Ja juz współczuję mojemu dziecku. Mama tak rysuje, że trudno powiedzieć czy to koń czy pies 🫠

Co do całej reszty się w stu procentach zgadzam. Jak wspomniałam wcześniej mi też mały płacze, więc czasem może popłakac mężowi :) poza tym każda z nas ma inną sytuację i nie zawsze może korzystać z pomocy innych (u mnie w grę wchodzi tylko mąż), więc tym bardziej trzeba być dla siebie wyrozumiałym. No i nie da rady być zawsze dla dziecka na 100 procent i to jest jak najbardziej zrozumiałe i normalne!
    Ja dziś skorzystalam z wolnego męża i wylazlam z domu. Ale idiotycznie wykorzystalam ten czas, bo polazlam do galerii. Ani nic nie chciałam kupić, ani nawet oglądać mi się nie chciało. Po co tam polazlam? Nie wiem 😅następnym razem trzeba do kina czy coś.
    Aha kupiłam wino zero czerowne w Rossmannie na wieczór. Białe było ohydne, zobaczymy czy czerowne da radę!

Aha, zapomniałabym wspomnieć. Największa "atrakcja" jaka mnie spotkała dziś w galerii to baba sikajaca na parkingu 🤡na moje zwrócenie uwagi, beztrosko odpowiedziała "a gdzie mam?"... Ludzie to czasem dzikusy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:53

ReginaPhalange lubi tę wiadomość

rocznik 89
    Mutacja V Leidena (heterozygotyczna)
    przygotowanie do starań 01.2024
    rozpoczęcie starań 12.2024
    ⏸️ 19.12.2024 , beta 64
    21.12 beta 134.7
    23.12 beta 339
    27.12 beta 1951

age.png
‹‹ 79 80 81 82 83
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ