🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞
-
WIADOMOŚĆ
-
Dysia08 wrote:Hejo !
Ja po szkoleniu ! Byłam od 8 do 16 poza domem Jedynie miałam przerwę na karmienie (20 min) . Podobno trochę płakał ,ale nie chcę o tym wiedzieć. Musiałam to zrobić dla siebie. Przetrwaliśmy wszyscy !
Szkolenie samo w sobie dość ciekawe i fajne ,więc nie żałuję.
U nas ostatnio ze spaniem też lekki dramat . Nasze wspaniałe noce przestały być wspaniałe . Mały też wstaje częściej ,choć tylko 3 razy . Mimo wszystko jestem zmęczona bardzo ,bo późno się kładę i wczensiej wstaje . Jak kończę ogarniać najmłodszego to zaraz jest akcja z którymś ze starszych. Ostatnio o 21 padło hasło " plakat na jutro - zapomniałem ."🫠
Każdy ma prawo do cięższego dnia . Czasem trzeba oddać dziecko babci , mamie , mężowi czy przyjaciółce choćby. Jeśli ktoś chce nam pomóc to trzeba korzystać ,dla własnej higieny psychicznej . Nasze dzieci i tak mają z nami cudownie . Są zadbane , kochane ,wspierane. Mają zapewnione wszelkie warunki do rozwoju i nieustannie dbamy o ich komfort . Odrobina czasu dla matki i jej potrzeb jest poprostu konieczna.
Dysia czy wspielas się na wyżyny artyzmu i plakat udał się piękny? Ja juz współczuję mojemu dziecku. Mama tak rysuje, że trudno powiedzieć czy to koń czy pies 🫠
Co do całej reszty się w stu procentach zgadzam. Jak wspomniałam wcześniej mi też mały płacze, więc czasem może popłakac mężowi
poza tym każda z nas ma inną sytuację i nie zawsze może korzystać z pomocy innych (u mnie w grę wchodzi tylko mąż), więc tym bardziej trzeba być dla siebie wyrozumiałym. No i nie da rady być zawsze dla dziecka na 100 procent i to jest jak najbardziej zrozumiałe i normalne!
Ja dziś skorzystalam z wolnego męża i wylazlam z domu. Ale idiotycznie wykorzystalam ten czas, bo polazlam do galerii. Ani nic nie chciałam kupić, ani nawet oglądać mi się nie chciało. Po co tam polazlam? Nie wiem 😅następnym razem trzeba do kina czy coś.
Aha kupiłam wino zero czerowne w Rossmannie na wieczór. Białe było ohydne, zobaczymy czy czerowne da radę!
Aha, zapomniałabym wspomnieć. Największa "atrakcja" jaka mnie spotkała dziś w galerii to baba sikajaca na parkingu 🤡na moje zwrócenie uwagi, beztrosko odpowiedziała "a gdzie mam?"... Ludzie to czasem dzikusy.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:53
ReginaPhalange lubi tę wiadomość
-