Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mój ginekolog mi mówił,że jest to i dla mnie i dla dziecka niebezpieczne dlatego nie będziemy ryzykować, dziecku jest ciężej wyjść, cały ciężar skupia się na twarzy a,że to wszystko takie delikatne więc może mieć twarz zdeformowaną a dla mnie,że jak twarz jest skierowana do góry to cała główka w całości przechodzi i mogę strasznie popękać, ogólnie bardzo ciężki poród i same komplikacje:( także jeśli za dwa tygodnie się nic nie zmieni to będzie cc:(
-
Paulina też się za bardzo jeszcze nie martw bo z tego co zdążyłam dzisiaj wyczytać to jeszcze nie wiadomo jak się wstawi w kanał rodny, może sobie tak na razie leży, bo wokół własnej osi chyba się jeszcze może obrócić
Ja mam wrażenie że moja mała inaczej leży jak idziemy na wizytę a inaczej na co dzień, bo gin mi zawsze mówiła że przez to położenie mogę nie wyczuwać ruchów albo słabiej, a ja wyczuwam non stop a brzuch to się wygina jak po ataku obcego, a jak idę na wizytę to mała zawsze spokojna, mało się rusza, tak jakby się specjalnie obracała -
Wiem,że jeszcze nie powinnam panikować ale tak się nastawiłam na ten poród naturalny i nie wyobrażałam sobie inaczej...a tu proszę niespodzianka...i jeszcze wiem,że nie wszystko przesądzone, ale hormony robią swoje:P
Karola:), Paula_29, lolka83 lubią tę wiadomość
-
Ooo nie zauważyłam waszych suwaczków mama z groszkiem i ewelina84, jeszcze chyba "am" ma dokładnie taki sam termin jak ja, więc chyba jednak nie jestem pierwsza. UFFF przynajmniej jakieś relację wyciągnę od was hehe noo i na pierwszej stronie jest też anilewe. To spoko loko
am lubi tę wiadomość
-
ee dziewczyny, między nami są tak małe róznice, że to naprawde moze sie wszystko zdarzyć, więc obstawienie kto pierwszy to raczej chyba bezsensu heheh, jak zakłady jakieś bukmacherskie
Podjechałam dziś do 5-10-15 dokupić pare ciuszków, jakby któras była zainteresowana, maja fajne wyprzedaże
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/promocje/pajace
Kupilam tez stanik taki miekki do spania, musze kupic jeszcze taki podtrzymujący
MAcica jest juz pod łukami zebrowami, dziwne uczucie , ogolnie czuje sie juz mega ociezala, nie mam duzo siły itd...
Wczoraj wyjelam rzeczy do szpitala, kurcze ja sie na pewno w mala walizeczke nie zmieszce, same koszule i reczniki mi ja zajmuja, a gdzie wklady itd...cholercia, moze w dwie mi się uda z dzidzia zmiescic
Ze srednia nie chce wjezdzac do szpitala, jak na wakacje haha
Jeny w Wawie taka dziwna pogoda, niby nie pada, no czasem przelotny niby cieplo, a jednak dziwnie...
Zazdroszcze moim rodzicom, od pon byczą się na płw. Athos w Grecji eh...
Przyjechała mi dzis wreszcie wanienka, stojak, przescieradelka do wozeczka i pieluchy flanelowe. Jest juz wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 16:10
karusia, Karola:), am lubią tę wiadomość
-
Teraz mamy mniej więcej pełny pogląd na nasz terminy i naszych koleżanek, dziewczyny u kogo nie ma daty, podajcie i kogo nie znalazłam na liście "oryginalnej" niech pisze
am 8 lipiec chłopiec
agagita 27 lipca Chłopiec
BIB 21 lipca CHŁOPIEC
Paulina23 14 lipca Dziewczynka
AngelQa 12 lipca Dziewczynka
mama_z_groszkiem 5 lipca, DZIEWCZYNKA
ewelina84 6 lipca, DZIEWCZYNKA
lolka83 7 lipca, DZIEWCZYNKA
maja89waw 9 lipca DZIEWCZYNKA
Kunita 14 lipca, CHŁOPIEC
Mona 15 lipca, CHŁOPIEC
Plumb80 12 lipca, CHŁOPIEC