Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mój ginekolog mi mówił,że jest to i dla mnie i dla dziecka niebezpieczne dlatego nie będziemy ryzykować, dziecku jest ciężej wyjść, cały ciężar skupia się na twarzy a,że to wszystko takie delikatne więc może mieć twarz zdeformowaną
a dla mnie,że jak twarz jest skierowana do góry to cała główka w całości przechodzi i mogę strasznie popękać, ogólnie bardzo ciężki poród i same komplikacje:( także jeśli za dwa tygodnie się nic nie zmieni to będzie cc:(
-
Paulina też się za bardzo jeszcze nie martw bo z tego co zdążyłam dzisiaj wyczytać to jeszcze nie wiadomo jak się wstawi w kanał rodny, może sobie tak na razie leży, bo wokół własnej osi chyba się jeszcze może obrócić
Ja mam wrażenie że moja mała inaczej leży jak idziemy na wizytę a inaczej na co dzień, bo gin mi zawsze mówiła że przez to położenie mogę nie wyczuwać ruchów albo słabiej, a ja wyczuwam non stop a brzuch to się wygina jak po ataku obcego, a jak idę na wizytę to mała zawsze spokojna, mało się rusza, tak jakby się specjalnie obracała -
Wiem,że jeszcze nie powinnam panikować ale tak się nastawiłam na ten poród naturalny i nie wyobrażałam sobie inaczej...a tu proszę niespodzianka...i jeszcze wiem,że nie wszystko przesądzone, ale hormony robią swoje:P
Karola:), Paula_29, lolka83 lubią tę wiadomość
-
Ooo nie zauważyłam waszych suwaczków mama z groszkiem i ewelina84, jeszcze chyba "am" ma dokładnie taki sam termin jak ja, więc chyba jednak nie jestem pierwsza. UFFF przynajmniej jakieś relację wyciągnę od was hehe
noo i na pierwszej stronie jest też anilewe. To spoko loko
am lubi tę wiadomość
-
ee dziewczyny, między nami są tak małe róznice, że to naprawde moze sie wszystko zdarzyć, więc obstawienie kto pierwszy to raczej chyba bezsensu
heheh, jak zakłady jakieś bukmacherskie
Podjechałam dziś do 5-10-15 dokupić pare ciuszków, jakby któras była zainteresowana, maja fajne wyprzedaże
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/promocje/pajace
Kupilam tez stanik taki miekki do spania, musze kupic jeszcze taki podtrzymujący
MAcica jest juz pod łukami zebrowami, dziwne uczucie, ogolnie czuje sie juz mega ociezala, nie mam duzo siły itd...
Wczoraj wyjelam rzeczy do szpitala, kurcze ja sie na pewno w mala walizeczke nie zmieszce, same koszule i reczniki mi ja zajmuja, a gdzie wklady itd...cholercia, moze w dwie mi się uda z dzidzia zmiescic
Ze srednia nie chce wjezdzac do szpitala, jak na wakacje haha
Jeny w Wawie taka dziwna pogoda, niby nie pada, no czasem przelotny niby cieplo, a jednak dziwnie...
Zazdroszcze moim rodzicom, od pon byczą się na płw. Athos w Grecjieh...
Przyjechała mi dzis wreszcie wanienka, stojak, przescieradelka do wozeczka i pieluchy flanelowe. Jest juz wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 16:10
karusia, Karola:), am lubią tę wiadomość
-
Teraz mamy mniej więcej pełny pogląd na nasz terminy i naszych koleżanek, dziewczyny u kogo nie ma daty, podajcie
i kogo nie znalazłam na liście "oryginalnej"
niech pisze
am 8 lipiec chłopiec
agagita 27 lipca Chłopiec
BIB 21 lipca CHŁOPIEC
Paulina23 14 lipca Dziewczynka
AngelQa 12 lipca Dziewczynka
mama_z_groszkiem 5 lipca, DZIEWCZYNKA
ewelina84 6 lipca, DZIEWCZYNKA
lolka83 7 lipca, DZIEWCZYNKA
maja89waw 9 lipca DZIEWCZYNKA
Kunita 14 lipca, CHŁOPIEC