Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny
Nie wiem czy widziałyście wpis na liście ciężarówek, kolejna lipcówka urodziła xAlicee miała termin na 16/17 lipca
Także zaczyna się powoli...
O kurcze czyli urodziła 4 tygodnie przed terminem.
To wszystko zaczyna się robić bardzo realne
Paula_29, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Dziewczyny z Krakowa mam pytanie, robiłyście już GBS? ile czekałyście na wynik
Ja robiłam w środę a wynik był do odbioru w poniedziałek (5 dni się czeka), robiłam na Sławkowskiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 15:48
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny w SMyk-online jest do 17 czerwca promocja. Jak się kupi ubranka powyzej 280zl, 100zl sie dostaje gratis. Ja wlasnie kupowalam rzeczy, których mi brakowało, dokupilam tez kilka juz wiekszych na jesien...moze ktoras skorzysta
Kod promocyjny: zyskaj100Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Ja wróciłam do domu po badaniach. Ktg w porządku, na następne mam się zgłosić za tydzień w poniedziałek. Miałam też usg - mały szkrab waży ok. 3100 ale lekarz stwierdził żeby sobie jeszcze tydzień posiedział. A że moje dziecko ostatnio takie usłuchane to mam nadzieję że tak będzie
Dzisiaj też odstawiłam magnez i nospę i zobaczymy.lolka83, Paula_29, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
macie jakis patent na nude? juz nie wiem co ze soba zrobic juz wspominalam ze meszkam u tesciow i poprawdzie caly czas prawie przesiaduje u siebie w pokoju ....i tA nuda to juz mnie wykancza tylko cos bym gryzla a to znowu na wage wplywa .prania jeszcze nie mam tyle zeby wlaczyc pralke poza tym miec ja tu wolna to cud a nie chce swoich rzeczy niesc do kosza bo jak wstane to juz bedzie wyprane zapewne a potem nawet moje majtki w kostke zlozone .... nie lubie czegos takiego jak kilka z was jestem zosia samosia ale tu sie nie da i jakos choc juz prawie rok tu jestem to sie nie przyzwyczaje ......aa pytanie z innej beczki czy was tez staniki pod piersiami cisna? ja juz wiele rozmiarow probowalam i tak gdzies sie to wpija ....ehh az mi sie jakis siniak zrobil z jednej strony
-
Zabuszka, współczuję Ci - rozumiem że mąż jest w pracy? Ja to w ogóle mam jakieś wahania nastrojowe, rano miałam dobry humor, a teraz znowu jestem jakaś smutna. Na SR chyba będę jechała sama, bo mąż dzisiaj nie bardzo może A może idź na spacer lub skompletuj torbę do szpitala całkowicie, powybieraj ciuszki dla dziecka, poczytaj jakiś poradnik lub książkę - coś co Ci sprawia przyjemność.
Staniki mnie cisną też, chociaż to zależy od dnia - czyli zależy od tego mojego puchnięcia - dzisiaj np. jest ok.lolka83 lubi tę wiadomość
-
A ja mam dzis dziwny dzien...wstalam o 9, mala tak dawala nie moglam spac, ale w nocy dopiero o 3 sie polozylam bo sie zaczytalam, wiec u mnie 6 godzin spania to w wogole jak nie sen
Do 11 posiedzialam, zjadlam sniadanie i ok. 12 tak mnie zmulilo, ze sie polozylam na 2 godziny,wstalam, porobilam cos na necie, zjadlam i juz 16. Co za licho... Dzis nawet czuje sie ok, ale pol dnia mi przelecialo przez palce
Mam jeszcze sporo roboty, mialam ogarnac w domu, a ja nic... -
am wrote:Ja wróciłam do domu po badaniach. Ktg w porządku, na następne mam się zgłosić za tydzień w poniedziałek. Miałam też usg - mały szkrab waży ok. 3100 ale lekarz stwierdził żeby sobie jeszcze tydzień posiedział. A że moje dziecko ostatnio takie usłuchane to mam nadzieję że tak będzie
Dzisiaj też odstawiłam magnez i nospę i zobaczymy.
Kurcze a jak ja pytalam swojego ginia to mowi,ze na razie ktg nie potrzebne, co prawda i tak chodze co tydzien teraz na wizyty, na chwile wtedy patrzy na usg, jak serduszko itd, ale nie wiem...
Pytalam dwoch giniow to twierdza, ze to sie robi ok 38-39 tyg albo jak cos nie tak ;/ Jutro znow wizyta u mojej gini...zobaczymy jak mala. -
lolka83 wrote:Kurcze a jak ja pytalam swojego ginia to mowi,ze na razie ktg nie potrzebne, co prawda i tak chodze co tydzien teraz na wizyty, na chwile wtedy patrzy na usg, jak serduszko itd, ale nie wiem...
Pytalam dwoch giniow to twierdza, ze to sie robi ok 38-39 tyg albo jak cos nie tak ;/ Jutro znow wizyta u mojej gini...zobaczymy jak mala.
Teraz dzwoniłam do przychodni czy są moje wyniki mocz i morfologia, które mi się przydadzą do szpitala, to mi babka uświadomiła że mój lekarz wyjeżdża na długi weekend, więc plan czekania do następnego poniedziałku musi wypalićWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 16:14
-
zabuszka wrote:.aa pytanie z innej beczki czy was tez staniki pod piersiami cisna? ja juz wiele rozmiarow probowalam i tak gdzies sie to wpija ....ehh az mi sie jakis siniak zrobil z jednej strony
No niestety wpijają się i to ostro, najgorzej jest podczas leżenia mam nadzieję, ze to minie jak mi brzuch opadnie.
Co do patentu na nudę- ja zaczęłam oglądać serial. 4 serie po 25 odcinków każda- powinno mi wystarczyć do porodu.
Pracy w domu mam sporo bo w czwartek u mnie spora imprezka będzie, a totalnie mi się nie chce- liczę na męża. Na dodatek od zeszłego tygodnia macica mi się stawia i wolę jednak poleżeć i nie kusić losu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 16:17
-
Lolka to widzę, że dzisiaj mamy podobne Ja też mam wrażenie, że nic nie zrobiłam a tu już godzina 16. Nawet naczyń ze zmywarki nie chce mi się wyjąć, widocznie coraz bliżej końca mamy coraz mniej sił
Ja też jutro idę do lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 16:15
lolka83 lubi tę wiadomość
-
Zabuszka współczuję sytuacji, a co do nudy to dziewczyny dobrze radzą, układanie ciuszków, czytanie i seriale to idealne pomysły. Zwłaszcza jeśli chodzi o seriale, to przetestowałam na sobie można się tak wciągnąć że potem ciężko się oderwać, bo kusi żeby jeszcze jeden odcinek oglądnąć
Lolka, Camilia ja też tak mam że dni przeciekają mi przez palce, niby niczym szczególnym się nie zajmuję, a tu nagle późne popołudnie, wieczór i kolejny dzień ucieka... ciekawe czy potem też tak będzie, pewnie taklolka83, Camilia lubią tę wiadomość