Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeeeny Iwo, może błąd pomiaru jednak ? No ale i tak najgorsze jest to, że łożysko już się zestarzało, u mnie tydzień temu było niby II stopnia, więc powiedziała ginka, że mała może siedzieć.
Postaraj się myśleć pozytywnie, na pewno wszystko będzie dobrze, będziesz pod dobra opieką. My będziemy trzymać mocno kciuki za Ciebie i DawidkaZapewne będziesz kolejną lipcową, wcześniejszą mamusia :*
Camilia, a w szpitalu - 30 zł, nic nie mówili o dopłacaniu, aczkolwiek wiem że takie coś jest np. w matopacie, że trzeba dopłacać, dlatego zawiozłam do szpitala.Iwo lubi tę wiadomość
-
Iwo, głowa do gory, wszystko bedzie dobrze, najwazniejsze ze bedziesz w szpitalu monitorowana a tam Ci nie zaszkodzą.
Pamietasz jak jeszcze niedawno mowilas ze chcialabys aby Dawidek już byl z Wami(po szpitalu,bylas swiadoma ze jeszcze z max 3 tyg).plycka rozwiniete, juz 38 tydz skonczony, 3 kg to Nasza wymarzona waga...lipiec juz jest wiec pira rodzić.
Bedziemy trzymac kciuki, daj znać jutro i postaraj sie dzis wyspac w miare możliwości. -
Iwo, rozumiem doskonale Twoje obawy. Lepiej chyba dla małego i Ciebie jakby jutro rozwiązali ciąże, już nawet przez cc. Trudno. Ja niby będę rodzić sn, ale kto wie jaki będzie finał, nie da się pewnych rzeczy przewidzieć! Będę mocno trzymała kciuki, daj nam tylko znać, bo będziemy się martwiły.
Ewelina na pewno jeszcze w szpitalu i nie ma jak dać znać, natomiast Maja pisała, że ma neta w telefonie, więc martwi mnie brak odzewu z jej strony. No ale być może jeszcze rodzi (oby nie!) albo miała cc, lub dzidzia jest absorbująca. Wiadomo, że forum schodzi na dalszy planIwo lubi tę wiadomość
-
Rozumiem Iwo,ale tak jak Karola pisze,ze moze lepiej bedzie aby Dawidek juz sie jutro tulil do Ciebie:)
I skończą sie te niepewnosci, co do wymiaru to pewnie źle zmierzył ost. Najważniejsze,ze byłaś dziś na wizycie, wszystko skontrolowano i decyzje wstępne zapadły.
Iwo lubi tę wiadomość
-
Iwo wrote:Dzieki dziewczyny za wsparcie
maz tez mnie juz do pionu doprowadzil
na pewno jutro sie odezwe, oby net w tel nie nawalil.
Pozdrawiam was cieplutko
Bedziemy czekać z nie cierpliwościa na jakiekolwiek wieści od ciebie napewno wszystko będzie dobrzeKarola:) lubi tę wiadomość
-
Iwo jak dzidzia zaczyna przekraczać 3 kilo to ciężko ją zmierzyć, a jeszcze jak jest ruchliwa, u mnie ostatnio gin chyba 10 min próbowała uchwycić serduszko, także myślę tak jak dziewczyny że to widocznie błąd pomiaru, a poza tym dzidzia może przybierać na wadze a niewiele rosnąć , bo ta waga to chyba na podstawie kości udowej prawda?
-
Iwo będzie dobrze nie denerwuj się. Karola ma rację lepiej żeby jutro już małego wyciągnęli nie będziesz się stresować czekając na akcje porodową.
Kurna ja nie wiem nic o moim łożysku lekarz nigdy nic nie mówił zawsze tylko że z małym wszystko ok. Wkurza mnie taka niewiedza.
Jutro kolejne ktg zobaczymy czy coś się ruszyło.
Cała ciążę zgagi nie miałam w nocy mnie złapało i puścić nie chce.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 22:53
-
20:15 przyszla na swiat nasza coreczka lilianka 3250 g 53 cm. Mam jakies zapalenie i mala moze miec infekcje... Jest sliczna !
weronikabp, Aniulka, misia_k1, Mona :), Karola:), lolka83, karusia, Camilia, Plumb80, mikulka, stardust87, JagoodkaK, Paula_29, aneczkaaa1985, madzia84, kasjja, am lubią tę wiadomość