Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny, czy ostatnimi czasy też chodzicie jak tykające bomby zegarowe?
bo ja dosłownie się wściekam.. Bez powodu! Po prostu mam taką burzę emocji w sobie, że głowy bym wszystkim pourywała! I jeszcze na męża się wczoraj wydarłam
Tak mu powiedziałam, że się cały wieczór do mnie nie odzywał i jeszcze nie zadzwonił od rana... ups
czy to tylko ja muszę się jakoś odciśnieniować, czy Wy też tak macie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 13:41
Karola:), Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Mikulka, to chociaż coś zaczyna się dziać - u mnie ciiiiisza
karusia - ja mam dokładnie to samo, jestem zła na wszystkich i wszystko, co prawda robię dobrą minę, ale w środku aż się gotuję. Jestem zła sama nawet na siebie, bo że na męża to już nawet nie wspomnę jak bardzo mnie denerwuje
Dzisiaj mamy 11 m-cy po ślubie, dostałam kwiatki przed chwilą, humor na chwilkę poprawionykarusia lubi tę wiadomość
-
Nie mialam inetrnetu zeby sie odezwać do Was:( ale dzisiaj puścili nas do domku i zaraz napisałam:)) waga Tośki spadła do 3150 jest cuuudna i taka kochana.problem cycków się zacząl i walczymy z nawałem.Rana po cc boli i ciągnie w środe zdjęcie szwów.Trzymam kciuki za Was dziewczyny
Plumb80, mikulka, karusia, Paula_29, misia_k1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWspaniale
Buziaki dla małej królewny!!!
Karusia,mnie też wszystko wkurza.To czekanie jest okropne,a jak do tego dochodzą dolegliwości,to jak tu nie zionąć ogniemJa wczoraj miałam silne bóle w kroczu przez 12h.Doszły też skurcze,które po 2h poszły sobie. I teraz cisza kompletna.Już chciałabym uwolnić się od tego ciągłego bólu i wreszcie wstać rano lekka i bez dyskomfortu krocza i pachwin.
Mikulka.może już niebawem się zacznie?
Karola:), mikulka, karusia lubią tę wiadomość
-
Ewelinka gratulacje :* Zdrówka dla Was kobietki
Rozumiem, że Tosia urodziła się 30.06 ?
WITAMY:
1. mama_z_groszkiem 11.06.2014 OLIWIA/ 5.07 , (dziewczynka)
2. zielona_kropeczka 12.06.2014 ZUZIA I KAROLEK
3. zabuszka 28.06.2014 ALEK/ 7.07 (chłopiec)
4. lolka83 30.06.2014 WIKTORIA/ 7.07 (dziewczynka)
5. ewelina84 30.06.2014 TOSIA/ 6.07 (dziewczynka)
6. am 01.07.2014 DAWIDEK/ 8.07 (chłopiec)
7. maja89waw 02.07.2014 LILIANKA/9.07 (dziewczynka)
CZEKAMY NA:
1. maggda 2.07 (dziewczynka)
2. monaaa 3.07 (chłopiec)
3. madzia84 7.07 (dziewczynka)
4. Mandalena 7.07 (chłopiec)
5. aneta0987 8.07 (dziewczynka)
6. Karola:) 10.07 (dziewczynka)
7. aneczkaaa1985 10.07 (chłopiec)
8. AngelQa 12.07 (dziewczynka)
9. Plumb80 12.07, (chłopiec)
10. misia_k1 12.07 (chłopiec)
11. Karusia 12.07 (dziewczynka)
12. Iwo 14.07 (chłopiec)
13. kasjja 17.07 (dziewczynka)
14. Paulina23 14.07 (dziewczynka)
15. Kunita 14.07, (chłopiec)
16. Mona:) 15.07, (chłopiec)
17. mikulka 17.07 (dziewczynka)
18. Paula_29 21.07, (dziewczynka)
19. BIB 21.07 (chłopiec)
20. KaroLinka 21.07 (chłopiec)
21. Ecencia 21.07 (dziewczynka)
22. Camilia 25.07, (dziewczynka)
23. agagita 27.07, (chłopiec)
24. Domi_84 28.07, (chłopiec)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 16:42
karusia, Iwo, ewelina84 lubią tę wiadomość
-
Camilia wrote:Ewelina moje gratulacje!
Karusia mnie też ostatnio wszystko denerwuje więc to chyba normalne pod koniec ciąży
Karola a gdzie byłaś na ktg? Ja właśnie czekam na swoją kolej w szpitalu na Bielanach.
Ja do Matopatu jeżdżę. Byłam dzisiaj też w szpitalu oglądać tą porodówkę, tyyyle kobiet czekało na ktg i przyjęcie, że aż w szoku byłam... -
Ja już też po ktg. Z małym wszystko ok, skurczy brak. Wszyscy wróżą mi przenoszenie ciąży
zabijam wzrokiem
Ewelina super
Maja gratulacje!!!
Lista lipcówek się kurczy
Mona może spróbuj wziąć gorącą kąpiel później serduszkowanie z mężem i coś się ruszy
Karusia ja też do miłych ostatnio nie należę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 15:06
monaaa, Plumb80, karusia, Karola:), Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Karola:) wrote:Ja do Matopatu jeżdżę. Byłam dzisiaj też w szpitalu oglądać tą porodówkę, tyyyle kobiet czekało na ktg i przyjęcie, że aż w szoku byłam...
A ile płacisz w Matopacie za ktg? I rozumiem, że od razu lekarz je ogląda tak?
-
hej dziewczyny ja mam termin na 11.07, chodzę na ktg 2x w tygodniu, skurczy w zapisie brak, od tygodnia ból jak na miesiączke i skurcze lewej pachwiny mnie łapią, Franek na ostatnim usg ważył 3100 pozdrawiam Was wszystkie i czekam na kolejne dobre wieści
mikulka, Camilia, Plumb80, Karola:), misia_k1 lubią tę wiadomość
-
Karola:) wrote:Dziewczyny - maggda, madzia84, Mandalena, aneta0987!!! Nadal w dwupaku ? Dajcie znać co u Was!
w poniedziałek o 8 rano mam się stawić w szpitalu na zaplanowane cc. mam nadzieję, że malutka wytrzyma
pozdrawiam Was wszystkie i gratuluje rozpakowanym mamuskom ;-*
Karola:), Camilia, Paula_29, misia_k1 lubią tę wiadomość
-
Ewelina gratuluję Ci córci!!
Ufff.. a już myślałam, że tylko ja się tak nad tymi moimi emocjami rozczulam...
Mąż zadzwonił o 14 z pytaniem, czy dzisiaj już się lepiej czuję? Jak ja Go kocham za tą Jego wyrozumiałość
Ostatnio poruszałyście temat telefonów i smsów od znajomych... Z tej złości, ostatnio już jak słyszę dzwoniący telefon, zaczyna się we mnie wszystko gotować... A przecież nie powinnotylko ostatnio wszyscy dzwonią i piszą z takim natężeniem, że mam dosyć...
więc nie odbieram i wysyłam sms, że do czasu porodu chciałabym się wyciszyć i odpocząć, dziękuję za troskę, o ważnych rzeczach proszę mnie informować sms.
Do tego stopnia nie mam cierpliwości ostatnionaprawdę jest to słabe
mam nadzieję, że nikt się nie obrazi
Karola:), Plumb80 lubią tę wiadomość