Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelina84 wrote:ja jestem fizjoterapeutą
na moje jest wszystko oki tylko taki matczyny niepokój
zauwazyłam ze nie chce podnieśc glówki bo jak ja kładę na brzuszek to od razu rączki do buzi i sobie memla je,no ale jak juz długo lezy dostaje szału i w góre łepek
dzisiaj tak wlasnie zrobiła,więc pewnie lada chwila i łepek będzie ciągle w górze.Bo jak ja trzymam na rączkach bez problemu sama trzyma gołówkę
Czy noszenie dziecka na samolot jest ok?Tzn czy można w tej pozycji zaszkodzić małemu>>?? -
misia_k1 wrote:HE Ewelina skoro jesteś fizjo:) to mam pytanie:)
Czy noszenie dziecka na samolot jest ok?Tzn czy można w tej pozycji zaszkodzić małemu>>??
oj jakis miesiac temu to byla malej ulubiona pozycja, teraz juz jej nie lubi, hmm
Wlasnie Am, Dawidek juz tez staruch jak WikiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 19:22
am lubi tę wiadomość
-
zabuszka wrote:a jak u was z seksem co? takie troche bezposrednie pytanie ale macie wogole ochote??? ja jakos wogole
Też nie mam ochoty, ale u mnie chyba ma to związek z wysoką prolaktyną - przy karmieniu piersią. Kiedyś miałam problem z prolaktyną, okres mi się zatrzymał i pamiętam że też ochoty nie było. A teraz dochodzi zmęczenie. U mnie blizna po nacięciu pobolewa, tzn. czuje ją czasami.
Także seks przed ciążą a po ciąży hmmm...częstotliwość diametralnie się zmniejszyła. Swoją drogą dzisiaj chciałam męża zaskoczyć moją ochotę, ale wyszedł z kolegą na piwo, więc chyba nic nie będzie -
zabuszka wrote:a jak u was z seksem co? takie troche bezposrednie pytanie ale macie wogole ochote??? ja jakos wogole
U mnie ochota raz jest, a raz jej nie ma (z przewagą na nie)Ale my ogólnie to 'musimy' serduszkować, w innym przypadku chodzimy na siebie wściekli jak osy..
Ja tabsów nie mam zamiaru brać. Puki co stosujemy prezerwatywy, M one nie przeszkadzają. Jak nam się przypadkiem trafi bobasek to ja się będę cieszyć, choć mam nadzieję, że w ciągu roku się nie trafi, bo to by było niekorzystne dla mojej blizny po cc.Karola:), misia_k1 lubią tę wiadomość
-
U nas rewelacja, jak na początku związku... Zbliżenia dają nam dużą satysfakcję. Kupiliśmy żel Durexa i gumki z wypustkami. Wyśmienita odskoczniaWiadomo, że przy skrajnym przemęczeniu się nie chce, ale przy średnim zmęczeniu warto się zrelaksować...
Iwo, misia_k1, Camilia, Karola:) lubią tę wiadomość
-
Karola:) wrote:Lolka, co się dzieje, dlaczego usunęłaś swój post? Martwię się, gdyż dzisiaj Weronika z czerwcówek pożegnała się z forum, bo jakieś spięcie z Martyniką miała...
Karolka Kochana jesteskarusia, Karola:) lubią tę wiadomość
-
w simply je znalazlam.
karusia ciezko mi powiedziec czy pozniej nie plakal poniewaz ja karmie mieszanie i np.niie stosuje zadnej diety.
wiec nie moge Ci jednoznacznie udzielic odp.karusia wrote:Misia a w jakiejs sieciowce je znalazlas? Dzidzius pozniej nie plakal?karusia lubi tę wiadomość
-
misia_k1 wrote:HE Ewelina skoro jesteś fizjo:) to mam pytanie:)
Czy noszenie dziecka na samolot jest ok?Tzn czy można w tej pozycji zaszkodzić małemu>>??misia_k1 lubi tę wiadomość
-
Dostałam sukienke z happy mum:) Swietna jest-bardzo polecam, już się martwiłam bo zamówiłam w czwartek i dopiero dziś przyszła-podobno duży popyt na nią jest:)
Idealnie na chrzciny ktore mam w niedziele.Karola:), am, karusia lubią tę wiadomość