Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
karusia, współczuję Ci, no niestety sama wiem co to znaczy mieć gorszy dzień, także doskonale rozumiem. Też bym poszłą sobie na masaże, ale na razie odpuszczam, czekam na prezent urodzinowy - wyjazd do spa
Ja już sama nie wiem co mam jeść ;/ strasznie uciążliwe to jest
U nas kolejny fajny, rodzinny dzieńWiki obudziła się o 6, zjadła, przebrałam ją, chwilę pobawaiła się na macie, o 7 dałam jeszcze raz cycka i spałyśmy do 10.20 - karmiłam na leżąco
Póżniej byliśmy na długim spacerze, pogoda cudowna, a teraz odpoczynek przed tv, a mała ucina sobie drzemkęFajnie byłoby codziennie we trójkę spędzać czas, no niestety z czegoś trzeba żyć
mikulka, Camilia, lolka83, Paula_29, karusia, am lubią tę wiadomość
-
Bylam 3 godziny w galerii, mala akurat byla na spacerze z mezem, jak wrocili tez spala prawie do 16.
Wydalam sporo kasy, w kappahl na mala wydalam prawie 200zl, ale mega przeceny byly, wiec kupilam jej juz ubranka na 74/80.
Sobie plaszcz w Zarze i drugi w Reserved, oraz kilka ciuchów w Camaieu..jeny, jak wielblad wracalam, ale zakupy pierwszy raz nawet na spokojnie, ale ogolnie wole zamawiac przez netabo az spocona wrocilam
Dzidzia teraz nakarmiona bawi sie na macie
Ciekawe ile to potrwa i bedzie trzeba poswięcić jej uwagę.
ps. chcialam zmienic fotke w awatarku, ale ciagle mowi, ze mam zly rozmiar, a juz zmienialam na maly, nie wiem, czy to przez to ze abonement mi sie skonczyl? HmmmKarola:), karusia, Camilia lubią tę wiadomość
-
lolka zazdroszcze zakupow:)ja musialabym z Jasiem jechac i babcia aby go wozila,bo sam w domu z tata to istna masakra by byla i nerowka moja.
n
co do awatarka to laduje zawsze normalna fotke i sama sie kompresuje,a abonamentu to ja nie mam od kwietnia jakos;) -
misia_k1 wrote:lolka zazdroszcze zakupow:)ja musialabym z Jasiem jechac i babcia aby go wozila,bo sam w domu z tata to istna masakra by byla i nerowka moja.
n
co do awatarka to laduje zawsze normalna fotke i sama sie kompresuje,a abonamentu to ja nie mam od kwietnia jakos;)
Dziala, wydocznie wczesniej byl jakis bladmisia_k1 lubi tę wiadomość
-
U nas tez fajny, rodzinny dzień. Byliśmy na spacerku, bo pogoda się wyklarowala, a teraz siedzimy w domu przed tv. Zaraz otworzę sobie Karmi
Nie mogę się juz doczekać kiedy wypije sobie normalne piwko.
Dokładnie rok temu na teście zobaczyłam bladą drugą kreskę. Nigdy nie zapomnę tego uczucia ... szczęścia, a zarazem strachu i niedowierzania heh.
Lolka, coś było nie tak, bo ja również od wczoraj próbowałam zmienić avatarek i dopiero teraz mi się udało
Karusia, będzie git. Każda z nas chyba ma takie dni załamania. Ja miałam taki tydzień temu. Ale Ci zazdroszczę tego masażu ...Ja dla relaksu planuje w przyszłym tygodniu wybrać się gdzieś razemtylko z ssiostrą i przyjaciółką. Zobaczymy czy nam się to uda
Karola:), lolka83, misia_k1, karusia, Camilia, am lubią tę wiadomość
-
Karola:) wrote:Mikulka, śliczna Jula
A ja dokładnie rok temu piłam moje ostatnie normalne piwko, nie wiedziałam, że jestem w ciąży - jutro będzie rok jak testowałam
Karolka ja tez testowalam w niedziele. Byl 3 listopad...tez dzis wieczor rok temu pilam winko ostatnieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 18:03
mikulka, Karola:), Camilia, misia_k1 lubią tę wiadomość
-
Dzieki kochane za wsparcie :* juz z Zosia troszke lepiej... chociaz ciagle pojekuje... mam nadzieje, ze jutro bedzie dobrze...
dziewczyny, po zdjecia h w awatarkach stwierdzam, ze sliczne te lipcowe dziewuszkiKarola:), misia_k1, mikulka lubią tę wiadomość
-
Moja Julcia też ma mało włosków bo się jej wytarły i śmiesznie teraz wygląda
My byliśmy dzisiaj w trójkę w galerii bo chciałam kupić buty a mąż kurtkę. Ostatecznie butów nie kupiłam bo nie było rozmiaru za to mąż kupił kurtkę i dwie bluzy
Muszę jeszcze dla Małej poszukać kombinezon na zimę w necie.
mikulka, Karola:) lubią tę wiadomość
-
Lolka, Mikulka super avatarki
Wiki włosy ma czaderskie i słodkie pysie (uwielbiam takie policzki)
Mikulka na avatarku Twoja Julka wygląda na drobną dziewczynkę i te wielkie oczy
Zakupów zazdroszczę równieżCamilia jak znajdziesz jakiś fajny kombinezon to daj znać, bo ja też muszę kupić.
A ja nietypowo już usypiam Dawidka, ale spał tylko pół godziny, bo było u teściów dokładnie jak pisałam wczoraj, więc od 19 już był przy cycku a teraz zasypia, ale idzie mu to średnio bo jest strasznie zmęczony.
Wczoraj wieczór zaczęłam kompletować zamówienie w gemini i jak osiągnęłam zawrotną kwotę to poszłam spaćJa też poza rzeczami dla Małego zawsze kupuję trochę leków, witaminy, kosmetyki, środki do prania, jakieś gadżety (gryzaki itp) i tak się uskłada.
Kiedyś Mikulka pisałaś coś o rozmiarach ubranek. Ja też mam dla Dawidka fajne dżinsy mega szerokie, a niedługo będą za krótkie nogawki, ale nie zawsze jest z tym problem. Ale u mnie gorzej z body, bo te 68 to są takie szerokie że masakra, właśnie muszę znów jakieś pokupować, ale chyba wybiorę się z Małym do sklepu, bo boję się że jak zamówię przez internet to nie będą dobre.lolka83, Camilia lubią tę wiadomość
-
Lolka, Mikulka- super macie córeczki
Szymek już śpi od 20 min, wymęczyliśmy go dziś i zasnął w pół minuty, bo byliśmy na grobach mojej rodziny (wczoraj odwiedzaliśmy groby rodziny M)
Ja na szczęście nie muszę kombinezonu kupować, bo Szymek dostał na chrzciny razem z bucikami i taką super czapką pilotką od mojej siostry.Bardzo mi się podoba, Szymkowi chyba też, bo jak mu przymierzałam, to od razu wpakował do buźki
Znalazłam go w internetowym sklepie, więc wrzucam linka:
http://www.smyk.com/cool-club-kombinezon-1-czesciowy-rozmiar-86,p1099057515,ubranka-dla-dzieci-p
i do tego taka czapka:
http://www.hm.com/pl/product/04011?article=04011-G
Co do rozmiarów body, to ja lubię kupować w c&a, bo one tam są długie, a wąskie, więc Szymek dobrze w nich wygląda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 20:48
mikulka, Karola:) lubią tę wiadomość
-
BiB wrote:Co do rozmiarów body, to ja lubię kupować w c&a, bo one tam są długie, a wąskie, więc Szymek dobrze w nich wygląda.
Właśnie z c&a mam dwie paczki z krótkim rękawem i dwie sztuki z długim i je uwielbiamTeraz też myślałam żeby tam kupić, ale tym razem spróbuję do galerii podskoczyć i wybrać coś na żywo a nie przez neta
A kombinezon bardzo fajnyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 21:16
-
Am dokładnie, cena kosmiczna mi wyszla, ale zapasy znów na kilka miechów, w tym kremy Vichy zawsze sa tam taniej
Bib kombinezon ładniutki, pasował by świetnie do mojego wózka
Co do spodenek, mam kilka takich co rzeczywiscie są lekko za duze w brziszku, za to znow takie obcisle spodenkoleginsy, sa mam wrazenie za scisle na nia...eh ;/ takie sliczne a chodzi w nich troche po domu, a pozniej się schizuje i jej zdejmuję.
Dziewczyny moja mala od kilku dni jak siedzi na kolanach usilnie zaczyna próbować siadac, niby juz skonczyla 4 miesiac, ale nie wiem jak reagowac, probuej nie zwracac na to uwagi, znow maz sie podnieca i ja zachceca...eh.
Zaraz się kładę, bo nie wiem czy moja mała znów po godz 4 pierwszej pobudki nie zrobiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 00:16
am lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! Ja już swój dzień zaczęłam 45 minut temu. Zaraz spróbuję jeszcze raz cyca, może moja gwiazda zechce łaskawie dać pospać mamie, chociaż z godzinkę
Już drugi dzień pod rząd budzi się po około 5-6 godzinach snu, to jest jakoś przed pierwszą już, później po 3 i wtedy około 5-6. Leciutka masakra
mikulka, lolka83 lubią tę wiadomość