Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruchy dziecka stabilizują się do 24 tygodnia ciąży, ( tak powiedziała moja gin) więc macie jeszcze prawie miesiąc na to aby je poczuć i będzie to normalna sprawa. Zazwyczaj w 22 tygodniu już czuć wyraźne "kopniaki" ja na początku ok. 18 tygodnia czułam tylko przelewanie i bąbelkowanie, trudno jest to rozpoznać, trzeba się położyć i się skupić Ja np. po zjedzeniu czegoś słodkiego kładłam się na lewym boku i wtedy czułam przez chwilę ruchy
-
hej dziewczyny właśnie wróciłam do domku ze szpitala. miałam dziś robione badania...min...piłam glukozę...fuj, jest mi po tym potwornie niedobrze...
poza tym miałam dziś szereg innych badań z krwi...wizytę miałam mieć w piątek ale ze względu na to,że tak potwornie swędzi mnie ta skóra(już 3 noc nie śpię) to lekarz postanowił przyspieszyć wizytę i min. robiłam dziś próby wątrobowe by sprawdzić czy to nie cholestaza... martwię się... -
Paulina23 wrote:hej dziewczyny właśnie wróciłam do domku ze szpitala. miałam dziś robione badania...min...piłam glukozę...fuj, jest mi po tym potwornie niedobrze...
poza tym miałam dziś szereg innych badań z krwi...wizytę miałam mieć w piątek ale ze względu na to,że tak potwornie swędzi mnie ta skóra(już 3 noc nie śpię) to lekarz postanowił przyspieszyć wizytę i min. robiłam dziś próby wątrobowe by sprawdzić czy to nie cholestaza... martwię się...
Nie przejmuj się będzie oki:)
Daj znać co powiedział lekarz. -
Paulina23 wrote:no dziś wszystko się okażę! na 13.00 mama wizytę u endokrynologa a na 17.00 idziemy z mężem do mojego ginekologa:) dziewczyny trzymajcie kciuki,żeby z moim Antosiem było wszystko ok:*
Paulina23, na 100% wszystko z Antosiem jest ok Ja też mam ciążową nadczynność tarczycy- to nic strasznego, tylko dodatkowa piguła do łykania i wizyty co miesiąc u endololka83 lubi tę wiadomość
-
z ciekawości przejrzalam badania i robilam w grudniu tarczycę i była ok, dolne progi, teraz mi nie zlecali, może z ciekawości zrobie hmm...moja koleżanka w ciąży miała podwyższone i brała leki a z małym ok. będzie dobrze i tyle
ewelka wiem ja miałam w piątek i cieszę się ze juz za mnąWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 12:19