Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola, skoro dziewczyny poprawiły Ci humor to ja już nie będę się rozpisywać Potwierdzę tylko to co napisały mamuśki, że jesteś dla Wiki cudowną i najważniejszą osobą na świecie i potrzebuje CIEBIE - MAMY, a nie sprzątaczki, praczki, kucharki itp. Ona nie będzie w przyszłości wspominać czystego mieszkania, a uśmiechniętą i kochającą mamusie Pamiętaj o tym
Camilia, misia_k1, Karola:), marta&hania, am lubią tę wiadomość
-
Nasmarowałam posta i się skasował.
Wrrr
U nas nocki ok, hania obudziła się na cyca o 2:30 I później wstała doPiero o 7. U niektórych to słaba noc ale dla nas jest naprawdę ok.
Lolka Tak napisałaś o tym spotkaniu ze pierwsza myśl to ze ok spotkamy się pewnie jak dzieci dorosną a my jak takie babulki będziemy wspominać jakie były cudowne i jak pięknie sobie życie ulozyly;)
piątek, piąteczek, piątunio;) a u nas to jak każdy dzien;)
-
Cześć dziewczynki
U nas nocka drugi dzień z rzędu pierwsza pobudka 4:30, trochę wcześnie jak na nas ale do przeżycia Dziś dospaliśmy tylko do 8, ale jesteśmy u moich rodziców to nie będziemy spać do południa, nadrobimy w przyszłym tygodniu
Karola wczoraj dziewczyny ładnie Ci na pisały zgadzam się w 100%, a dopiszę Ci jeszcze że jesteś super mamą, masz wspaniałą rodzinę
Paula pisałaś o tej liczbie posiłków. Ja właśnie wiem że tyle ich powinno być i ogólnie zazdroszczę 5-6 posiłków na dobę. Ja nic nie poradzę, ale Mały domaga się więcej tych posiłków i właśnie 5 ma samych mlecznych - pierś plus obiad, deser i kaszka, więc ja naprawdę pól dnia przygotowuję i karmię go
A na spacer dziś idziemy w tuli, bo nie mam wózka, ciekawe jak będzie
Karola:), lolka83, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Karola:) wrote:Dziewczyny, będziecie w Toruniu - wiem, że Ty Lolka masz rodzinę bodajże tutaj, to zapraszam Na serio!
hwehe Dzięki karolka :*
Dokaldnie M ma kuzyna w Bydgoszczy, chlopak z Wawy ale jak poznal swoja ukochana to tam zamieszkał Często tam teraz nie jezdzimy, oni do nas czesciej, ale może się kiedyś uda... BuziakKarola:) lubi tę wiadomość
-
U nas pogoda wiosenna, 7 st i lampa!
Ja mam spotkanie, wiec jade na 13, a tate zaraz wysylam z Wiki na spacer! Zaraz sie będziemy ogarniac...
Nocka niezla :p zasnela o 21, pobudka pierwsza 4.45 i spalalam do 9.40! Mala nie wiem o ktorej sie obudzila, ale grzecznie sie bawila w lozeczku
Milego dnia kobiety !Karola:), am lubią tę wiadomość
-
A u nas nocka bez zmian, ale znam przyczynę na 100%. Zuzi przebiła się prawa dolna jedynka, także moje słoneczko ma już pierwszy ząbek
Co do nowości to Zuzia siadła dziś rano sama po raz pierwszy, z boczku podpierając się na ręce. Wprawdzie później już cały dzień tego nie powtórzyła, ale mam nadzieję że to nie koniec:)misia_k1, ciążomania, marta&hania, Karola:), am, Camilia lubią tę wiadomość
-
U Nas też pogoda superrr, byłam na spacerze jak zawsze ok 12, bitą godzinkę
Dospał jeszcze do 14.30 i o 15 obiadek.
Czuć wiosnę w powietrzu:)
Karola jak pupa Wiki??
Am pewnie nie ma czasu na forum:)
Paula jak Zuzanka i ząbki?
Camilia jak tam Twoja praca domowa z ang;)i Jula
Lolka spotkanie udało się?
Iwo już wychodzicie z M na prostą z wrednego choróbska?A Dawidek już ma nowe perełki w buźce?
Mikulka, Bib jak Wasze Skarby?
Aniulka jak Franek,nie odzywasz sieeeee
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 19:48
Paula_29, am lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny muszę się Wam wyżalić, bo mnie nosi
Koleżanka z którą planowaliśmy wspólny biznes (połączenie dwóch pomysłów jeden jej drugi mój) stwierdziła, że skoro nie mogliśmy znaleźć lokalu w odpowiedniej lokalizacji to ona odpuszcza
I wyobraźcie sobie, że dziś widzę, że ukradła nam pomysł i zaczęła go sama realizować, niedługo otwiera
Aż cała chodzę, jak tak można? Po prostu nie wierzę, brak mi słów -
Paula_29 wrote:Dziewczyny muszę się Wam wyżalić, bo mnie nosi
Koleżanka z którą planowaliśmy wspólny biznes (połączenie dwóch pomysłów jeden jej drugi mój) stwierdziła, że skoro nie mogliśmy znaleźć lokalu w odpowiedniej lokalizacji to ona odpuszcza
I wyobraźcie sobie, że dziś widzę, że ukradła nam pomysł i zaczęła go sama realizować, niedługo otwiera
Aż cała chodzę, jak tak można? Po prostu nie wierzę, brak mi słów
Ma koleżanka tupet...hm pewnie pomyślała, ze pewnie i tak nie będziesz mieć teraz czasu na biznes bo masz Dzidzię
Rozmawiałaś z nią??Ciekawe jakie ma wytłumaczenie -
Nie, nie rozmawiałam, napisałam jej smsa, bo mnie tak trzęsie że nie wiedziałabym jak rozmawiać.
A ten biznes zaczęliśmy planować po narodzinach Zuzi, jeszcze 3 tygodnie temu szukałyśmy lokalu
Podejrzewam, że nie ma żadnego wytłumaczenia i chyba ma to gdzieś, po trupach do celu... -
Poszła na łatwiznę, złapała pomysł i zaczęła go szybko realizować, a wytłumaczenie zawsze jakieś znajdzie...eh dokładnie...po trupach do celu...
Szkoda Twoich nerw Paula, i tak nic się już nie wskóra...powyzywaj głośno i pokrzycz..może to Ci przyniesie ukojeniePaula_29 lubi tę wiadomość
-
Paula gratuluję ząbka, mam nadzieje ze teraz będzie trochę spokoju i tylko same uśmiechy u Zuzi;)
Paula wspolczuje sytuacji wyobrażam sobie jaka jesteś wyprowadzona z równowagi żeby tu brzydkich słów nie pisać. Wredna ta koleżanka, kurde nawet nie wyobrażam sobie takiej akcji;/
Misia Ty chyba na kartce zapisujesz co u kogo;) Ja to taka skleroza ze 2 posty do tyłu pamiętam reszta mi wylatuje musze wracać jak chce komuś odpisać bo nie pamiętam kto pytał i o co itd...Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Hej jesteśmy było trochę zamieszania bo miałam na studiach jedną poprawkę ale już wszystko zaliczone.
U nas od tygodnia Franio zaczął budzić się w nocy, była taka noc że jadł 7 razy. Teraz mamy karmienie 22 potem ok 3 i nad ranem 5-6, ciężko po pół roku przespanych nocek się przestawić. Nadal jesteśmy bezzębni i może to jest przyczyna.
Franio jeszcze sam nie siada ale jak go posadzę to siedzi, za to czołgamy się i raczkujemy po całym domu. Waga ok 8 kg ubranka 74-80.
Apetyt dużo gorszy, zjada parę łyżeczek i odwraca buzię gdzie się podział mój mały głodomorek?
Też zamówiłam tulę już nie mogę się doczekać aż przyjdzie!
Udanego słonecznego weekendu mamusieKarola:), marta&hania lubią tę wiadomość