WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcowe Mamusie 2014
Odpowiedz

Lipcowe Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • mikulka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, skoro dziewczyny poprawiły Ci humor to ja już nie będę się rozpisywać ;-) Potwierdzę tylko to co napisały mamuśki, że jesteś dla Wiki cudowną i najważniejszą osobą na świecie i potrzebuje CIEBIE - MAMY, a nie sprzątaczki, praczki, kucharki itp. Ona nie będzie w przyszłości wspominać czystego mieszkania, a uśmiechniętą i kochającą mamusie :-) Pamiętaj o tym ;-)

Camilia, misia_k1, Karola:), marta&hania, am lubią tę wiadomość

tb73e6ydzfb83uo0.png
  • Camilia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola:) wrote:
    Camilia - najbardzij pasowałaby mi sobota po południu, a gdzie się widzimy?

Może w centrum na przykład manekin na starówce? Ten koło flisaka. Godzina 14-15 mogłaby być?

ex2bi09kagxa44s8.png
    ex2bdf9hh28r1eq2.png
  • Karola:) Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, to 15sta na w manekinie - w razie czego mamy swoje nr tel. no i chyba sie poznamy co? :) aaaale fajnie!

Camilia lubi tę wiadomość

l22n8u69ve8jfk3u.png
    f2w3sek2le1zbsij.png
  • mikulka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajnie dziewczyny, że macie okazję poznać się "na żywo".Szkoda że jesteśmy tak porozrzucane po Polsce ;-)

Dobranoc kochane :-)

Karola:), Camilia lubią tę wiadomość

tb73e6ydzfb83uo0.png
  • lolka83 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszcze Wam :P Dokladnie, ciekawe czy dane nam będzie się kiedys zobaczyc na zywo... :)

Karola:) lubi tę wiadomość

MamoZobacz.pl

wff22n0auovilby7.png
  • marta&hania Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasmarowałam posta i się skasował.
    Wrrr

U nas nocki ok, hania obudziła się na cyca o 2:30 I później wstała doPiero o 7. U niektórych to słaba noc ale dla nas jest naprawdę ok.

Lolka Tak napisałaś o tym spotkaniu ze pierwsza myśl to ze ok spotkamy się pewnie jak dzieci dorosną a my jak takie babulki będziemy wspominać jakie były cudowne i jak pięknie sobie życie ulozyly;)

piątek, piąteczek, piątunio;) a u nas to jak każdy dzien;)

l22nio4pqrnzhmck.pngc233c97d9c4db1a0.png
  • Karola:) Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, będziecie w Toruniu - wiem, że Ty Lolka masz rodzinę bodajże tutaj, to zapraszam :) Na serio! :)

l22n8u69ve8jfk3u.png
    f2w3sek2le1zbsij.png
  • am Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)

U nas nocka drugi dzień z rzędu pierwsza pobudka 4:30, trochę wcześnie jak na nas ale do przeżycia :) Dziś dospaliśmy tylko do 8, ale jesteśmy u moich rodziców to nie będziemy spać do południa, nadrobimy w przyszłym tygodniu :)

Karola wczoraj dziewczyny ładnie Ci na pisały :) zgadzam się w 100%, a dopiszę Ci jeszcze że jesteś super mamą, masz wspaniałą rodzinę :)

Paula pisałaś o tej liczbie posiłków. Ja właśnie wiem że tyle ich powinno być i ogólnie zazdroszczę 5-6 posiłków na dobę. Ja nic nie poradzę, ale Mały domaga się więcej tych posiłków i właśnie 5 ma samych mlecznych - pierś plus obiad, deser i kaszka, więc ja naprawdę pól dnia przygotowuję i karmię go ;)

A na spacer dziś idziemy w tuli, bo nie mam wózka, ciekawe jak będzie :)

Karola:), lolka83, Paula_29 lubią tę wiadomość

dxom6iyec1xrevh9.png a22c285df4fa527a.png
  • lolka83 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, będziecie w Toruniu - wiem, że Ty Lolka masz rodzinę bodajże tutaj, to zapraszam :) Na serio! :)

hwehe :) Dzięki karolka :*
    Dokaldnie M ma kuzyna w Bydgoszczy, chlopak z Wawy ale jak poznal swoja ukochana to tam zamieszkał :) Często tam teraz nie jezdzimy, oni do nas czesciej, ale może się kiedyś uda... :) Buziak

MamoZobacz.pl

wff22n0auovilby7.png
  • lolka83 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas pogoda wiosenna, 7 st i lampa!
    Ja mam spotkanie, wiec jade na 13, a tate zaraz wysylam z Wiki na spacer! Zaraz sie będziemy ogarniac...

Nocka niezla :p zasnela o 21, pobudka pierwsza 4.45 i spalalam do 9.40! :P Mala nie wiem o ktorej sie obudzila, ale grzecznie sie bawila w lozeczku :)
    Milego dnia kobiety :) !

Karola:), am lubią tę wiadomość

MamoZobacz.pl

wff22n0auovilby7.png
  • Camilia Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, to 15sta na w manekinie - w razie czego mamy swoje nr tel. no i chyba sie poznamy co? :) aaaale fajnie!

To jesteśmy umówione :-) Mam Twój numer telefonu więc w razie czego zadzwonię ;-) Do zobaczenia jutro :-)

ex2bi09kagxa44s8.png
    ex2bdf9hh28r1eq2.png
  • marta&hania Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny dzień, piekne słońce, długi spacer jak wróciliśmy o 14:50 dałam cyca i położyłam Hanie spać, i spała 2,5h, zjadła obiadek, a teraz szykuje jej kaszkę.
    pięknie zaczęła siadać, podnosi dupkę do raczkowania;)

A jak Wam dzień minął?

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas nocka bez zmian, ale znam przyczynę na 100%. Zuzi przebiła się prawa dolna jedynka, także moje słoneczko ma już pierwszy ząbek

Co do nowości to Zuzia siadła dziś rano sama po raz pierwszy, z boczku podpierając się na ręce. Wprawdzie później już cały dzień tego nie powtórzyła, ale mam nadzieję że to nie koniec:)

misia_k1, ciążomania, marta&hania, Karola:), am, Camilia lubią tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • misia_k1 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas też pogoda superrr, byłam na spacerze jak zawsze ok 12, bitą godzinkę:)
    Dospał jeszcze do 14.30 i o 15 obiadek.
    Czuć wiosnę w powietrzu:)

Karola jak pupa Wiki??
    Am pewnie nie ma czasu na forum:)

Paula jak Zuzanka i ząbki?:)
    Camilia jak tam Twoja praca domowa z ang;)i Jula

Lolka spotkanie udało się?

Iwo już wychodzicie z M na prostą z wrednego choróbska?A Dawidek już ma nowe perełki w buźce?
    Mikulka, Bib jak Wasze Skarby?
    Aniulka jak Franek,nie odzywasz sieeeee

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 19:48

Paula_29, am lubią tę wiadomość

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny muszę się Wam wyżalić, bo mnie nosi
    Koleżanka z którą planowaliśmy wspólny biznes (połączenie dwóch pomysłów jeden jej drugi mój) stwierdziła, że skoro nie mogliśmy znaleźć lokalu w odpowiedniej lokalizacji to ona odpuszcza
    I wyobraźcie sobie, że dziś widzę, że ukradła nam pomysł i zaczęła go sama realizować, niedługo otwiera
    Aż cała chodzę, jak tak można? Po prostu nie wierzę, brak mi słów

atdc8u69hnetasq1.png
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • misia_k1 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Dziewczyny muszę się Wam wyżalić, bo mnie nosi
    Koleżanka z którą planowaliśmy wspólny biznes (połączenie dwóch pomysłów jeden jej drugi mój) stwierdziła, że skoro nie mogliśmy znaleźć lokalu w odpowiedniej lokalizacji to ona odpuszcza
    I wyobraźcie sobie, że dziś widzę, że ukradła nam pomysł i zaczęła go sama realizować, niedługo otwiera
    Aż cała chodzę, jak tak można? Po prostu nie wierzę, brak mi słów

Ma koleżanka tupet...hm pewnie pomyślała, ze pewnie i tak nie będziesz mieć teraz czasu na biznes bo masz Dzidzię;)
    Rozmawiałaś z nią??Ciekawe jakie ma wytłumaczenie

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, nie rozmawiałam, napisałam jej smsa, bo mnie tak trzęsie że nie wiedziałabym jak rozmawiać.
    A ten biznes zaczęliśmy planować po narodzinach Zuzi, jeszcze 3 tygodnie temu szukałyśmy lokalu
    Podejrzewam, że nie ma żadnego wytłumaczenia i chyba ma to gdzieś, po trupach do celu...

atdc8u69hnetasq1.png
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • misia_k1 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszła na łatwiznę, złapała pomysł i zaczęła go szybko realizować, a wytłumaczenie zawsze jakieś znajdzie...eh dokładnie...po trupach do celu...
    Szkoda Twoich nerw Paula, i tak nic się już nie wskóra...powyzywaj głośno i pokrzycz..może to Ci przyniesie ukojenie

Paula_29 lubi tę wiadomość

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • marta&hania Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula gratuluję ząbka, mam nadzieje ze teraz będzie trochę spokoju i tylko same uśmiechy u Zuzi;)
    Paula wspolczuje sytuacji wyobrażam sobie jaka jesteś wyprowadzona z równowagi żeby tu brzydkich słów nie pisać. Wredna ta koleżanka, kurde nawet nie wyobrażam sobie takiej akcji;/

Misia Ty chyba na kartce zapisujesz co u kogo;) Ja to taka skleroza ze 2 posty do tyłu pamiętam reszta mi wylatuje musze wracać jak chce komuś odpisać bo nie pamiętam kto pytał i o co itd...

Paula_29 lubi tę wiadomość

• Aniulka Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jesteśmy :) było trochę zamieszania bo miałam na studiach jedną poprawkę ale już wszystko zaliczone.
    U nas od tygodnia Franio zaczął budzić się w nocy, była taka noc że jadł 7 razy. Teraz mamy karmienie 22 potem ok 3 i nad ranem 5-6, ciężko po pół roku przespanych nocek się przestawić. Nadal jesteśmy bezzębni i może to jest przyczyna.
    Franio jeszcze sam nie siada ale jak go posadzę to siedzi, za to czołgamy się i raczkujemy po całym domu. Waga ok 8 kg ubranka 74-80.
    Apetyt dużo gorszy, zjada parę łyżeczek i odwraca buzię gdzie się podział mój mały głodomorek?
    Też zamówiłam tulę :) już nie mogę się doczekać aż przyjdzie!
    Udanego słonecznego weekendu mamusie :)

Karola:), marta&hania lubią tę wiadomość

ex2b9vvjc1a8dlo7.png[/url0975efaf2fd64ad1.png
    f2w3rjjgmre2apcb.png
‹‹ 668 669 670 671 672 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ