Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
maja35 wrote:Ja też chcę do was dołącyć.Dzisiaj zrobiłam test i wyszły mi 2 kreski ,to wiec chyba bedę 3 raz mamusią.To był mój 5 cykl starań.
Jutro zamówie wizyte u lekarza,żeby sie upewnić.
Termin mi wychodzi na 26 lipca a 27 urodziła się moja mlodsza córka,która teraz ma 14 lat.
Pozdrawiam was gorąco.
Gratuluję serdecznie. Dwie córy to teraz chłopak by się przydał -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny które są w pierwszej ciąży, które debiutują w roli mamy dopiero. Denerwujecie się tym pierwszym trymestrem? W sensie czy wszystko będzie ok itp. Bo ja to momentami juz wariuje. Boje się o dziecko, zwłaszcza zę to moja pierwsza ciąża
-
już trochę lepiej staram się myśleć dobrze brzuch na razie nie bolał.... jeszcze 4 dni i się wszystko chociaż trochę wyjaśni.
To też moje pierwsze dziecko a z racji tego że się staraliśmy się o nie ponad 3 lata to moja panika jest chyba normalnym zjawiskiem - tak martwię się każdego dnia czy będzie serduszko, czy później się będzie dobrze rozwijało,czy nie poronię, czy urodzi się zdrowe, czy sobie poradzę.... pytań jest tysiące i do jakiegoś czasu zostaną bez odpowiedzi. Musimy wmawiać sobie że będzie dobrze musi być i za 8 miesięcy utulimy nasze maluszki -
aneczkaaa1985 wrote:już trochę lepiej staram się myśleć dobrze brzuch na razie nie bolał.... jeszcze 4 dni i się wszystko chociaż trochę wyjaśni.
To też moje pierwsze dziecko a z racji tego że się staraliśmy się o nie ponad 3 lata to moja panika jest chyba normalnym zjawiskiem - tak martwię się każdego dnia czy będzie serduszko, czy później się będzie dobrze rozwijało,czy nie poronię, czy urodzi się zdrowe, czy sobie poradzę.... pytań jest tysiące i do jakiegoś czasu zostaną bez odpowiedzi. Musimy wmawiać sobie że będzie dobrze musi być i za 8 miesięcy utulimy nasze maluszki
aneczka dokładnie. Strach o tą małą istotkę będzie chyba nam towarzyszył cały czas. ja też sobie staram mowic że będzie wszystko ok, bo nie ma innej opcji. Dobrze że mój mąż jest urodzonym optymistą i potrafi podtrzymać na duchu