Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola:) wrote:Oglądałam przed chwilą płytę z naszego ślubu i wesela, przy przysiędze córcia zaczęła tak fikać i kopać. Niesamowite na pierwszą rocznicę ślubu Wiki już będzie z nami
Super, wspaniałe uczucie
U nas rocznica 25 sierpnia
Karola:) lubi tę wiadomość
-
My mamy rocznicę 4 maja
U nas piękna pogoda, wczoraj czytałam sobie na balkonie korzystając ze słoneczka, jeszcze chwila i może meble ogrodowe w ogródku rozłożymy i będzie pora na pierwszego grilla:)lolka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u nas rocznica 16 sierpnia i to już 11-ta
Ja przytyłam na razie tez 8 kg, więc pocieszam się że jestem w średniej lipcowych mam
Wczoraj kurier przywiózł nam wózek, szedł z Niemiec. Jesteśmy mega zadowoleni, zwrotny, nie za ciężki, stelaż składa się i rozkłada błyskawicznie, gondola duża, spacerówka tez będzie bardzo wygodna.
Już nie możemy doczekać się spacerków
Pozdrawiam dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 14:02
lolka83 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewuszki! A u nas od rana przygotowania do wizyty u gina, czyli odbieranie wyników itp.
Miałam dzisiaj na szybko usg robione i lekarz ważył nam córę. Okazało się, że jak na 25 tydzień waży 760 gramów... Trochę więcej niż powinna Więc albo czeka nas nieco wcześniejszy poród, albo czeka nas... ciężki poródlolka83 lubi tę wiadomość
-
karusia wrote:Cześć dziewuszki! A u nas od rana przygotowania do wizyty u gina, czyli odbieranie wyników itp.
Miałam dzisiaj na szybko usg robione i lekarz ważył nam córę. Okazało się, że jak na 25 tydzień waży 760 gramów... Trochę więcej niż powinna Więc albo czeka nas nieco wcześniejszy poród, albo czeka nas... ciężki poród
Duża dziewczynka:) Moze rzeczywiscie starsza niz to wynika z owu?karusia lubi tę wiadomość
-
A ja dzis bylam u gini skonsultowac się w sprawie tego pobolewającego pęka po dluzszym spacerze no i tej akcji z cisnieniem.
Co do ciśnienia, ona zawsze mierzy pompką i twierdzi, ze to musialo byc przeklamanie. Powinni mi jeszcze raz zmierzyć, a nie od razu ladować leki. Jednak dla swietego spokoju mam sie skonsuktowac z kardiologiem, ale ona nie widzi niczego niepokojącego...
Bol po lewej stronie pępka po dluzszym chodzeniu, to niestety przepuklina pepkowa, pepek sie rozchodzi i jelita czasem tam wpadaja Jednak nic z tym sie nie robi, po ciazy powinno samo przejsc, wiec nastepna przypadlosc ciazowa.
Mała zreszta miała głowkę przy samym pępku więc mozliwe, ze to ona też mnie tam tez zaczepia
Poza tym wszystko w normie
Byłam rwoniez u dentysty
Pamiętajcie ze na nfz nam przysluguje. Mi czyscila zęby, znaczy ściągała osad bo ja zawsze mam z tym problem, ale zrobila swietnie. Zrobiła tez przeglad i wszystko ok.
Jutro kardiolog też na nfz
Od lat zazwyczaj prywatnie wszedzie, ale w czasie ciazy korzystam ile się da z tym nfz Terminy oczekiwania niecały tydzien
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 15:41
-
karusia wrote:Cześć dziewuszki! A u nas od rana przygotowania do wizyty u gina, czyli odbieranie wyników itp.
Miałam dzisiaj na szybko usg robione i lekarz ważył nam córę. Okazało się, że jak na 25 tydzień waży 760 gramów... Trochę więcej niż powinna Więc albo czeka nas nieco wcześniejszy poród, albo czeka nas... ciężki poród
Moja w 21 tyg i 1 dzień ważyla 470 g, dośc duza Dziś bylam ale Pani doktor nie wazyla Chociaz ponoc z ta waga to jeszce roznie bywa, niektorym sie to zmieniakarusia lubi tę wiadomość