Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
witam w 2 trymestrze
na ulotce pisze zeby stosować w porozumieniu z lekarzem lub farmaceuta wiec nie bralam.
Wczoraj dostalam kolejny raz komplement ze zeszczyplalam eheheh fakt ze cere mam jak dupke niemowlaka;)
Agaax tez mnie wkurza smog ze nie mozna sie konktretnie zaciagnąc oddechem bo capi;)Agaax lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Witajcie
Ja dzis w nocy slabo spalam, dopiero nad ranem zasnelam, pol godzinki temu wstalam i od razu poleciałam objąć kibelek ;|
Dzis kolejny słaby dzien sie szykuje ... .
Ciesze sie ze jutro juz 5.01 i USG ... zobaczymy Naszą kruszynkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 11:33
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Cześć ja dzisiaj mam wizytę o 5. W końcu zobaczę moje maleństwo po miesięcznej przerwie!!! Trochę się stresuje bo będzie sprawdzanie czy ma downa i takie tam ale... dlaczego ma być źle?
Miłego dniaEv, katsuyoshi, Agaax, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ev wrote:Witajcie
Ja dzis w nocy slabo spalam, dopiero nad ranem zasnelam, pol godzinki temu wstalam i od razu poleciałam objąć kibelek ;|
Dzis kolejny słaby dzien sie szykuje ... .
Ciesze sie ze jutro juz 5.01 i USG ... zobaczymy Naszą kruszynkę
trzymam kciuki za jutro! jak tam minely wymioty?Ev lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPalma no ja mysle hahaha inaczej Oscarek przyjdzie i ci naleje na dupsko
madziarella mam nadzieje ze bedzie wszytsko dobrze i dasz nam tutaj piekne zdjecie i relacje z jutrzejszego dnia
Dzisiaj Ev ma USG i tez czekam na nią
No i Evanlyn wczoraj miala i nam ucichla nawet nie wpadla sie pochwalicmadziarella88 lubi tę wiadomość