Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny czy ja też mogę się do Was dopisać ? pierwszy termin dostałam na 27.07 a na ostatniej wizycie lekarz mi zmienił na 9.07 sama nie wiem czemu taka duża rozbieżność dat
Wasze maluszki takie "rozłożone" a moja kruszynka siedziała sobie i tylko ręką machala z chęcią bym się pochwaliła ale nie umiem
Mam do Was takie pytanie długo czekałyście na usg genetyczne ? Mówię oczywiście o prywatnej wizycie.katsuyoshi, Agaax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMałabella wrote:Cześć dziewczyny czy ja też mogę się do Was dopisać ? pierwszy termin dostałam na 27.07 a na ostatniej wizycie lekarz mi zmienił na 9.07 sama nie wiem czemu taka duża rozbieżność dat
Wasze maluszki takie "rozłożone" a moja kruszynka siedziała sobie i tylko ręką machala z chęcią bym się pochwaliła ale nie umiem
Mam do Was takie pytanie długo czekałyście na usg genetyczne ? Mówię oczywiście o prywatnej wizycie.
No moja dzidzia sie krecila na usg
Ja mieszkam w UK wiec u mnie pierwsze usg dopiero w 3 miesiacu ciazy dlatego w tym temacie lepiej jak wypowiedza sie dziewczyny mieszkajace w pl
A ja prywatnie nie chodze dla mnie to szkoda kasy dlatego ze tutaj bardzo dobra opieka jest normalnie.
A co do zdjecia wrzuc na ta strone:
http://www.ifotos.pl/
a potem nam wyslij linkaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 07:47
-
czesc dziewczyny! wszystkiego dobrego w nowym roku dla was i kruszynek!
mam pytanie do dziewczyn ktore mialy juz prenatalne (w 12-13 tyg) czy jest to USG dopochwowe nadal czy juz normalne? chcialam zabrac ze soba mojego lubego (w srode mam wizyte) ale przyznam ze przy badaniu dopochwowym bede odczuwac lekki dyskomfort ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 11:47
Ev lubi tę wiadomość
-
madziarella88 wrote:czesc dziewczyny! wszystkiego dobrego w nowym roku dla was i kruszynek!
mam pytanie do dziewczyn ktore mialy juz prenatalne (w 12-13 tyg) czy jest to USG dopochwowe nadal czy juz normalne? chcialam zabrac ze soba mojego lubego (w srode mam wizyte) ale przyznam ze przy badaniu dopochwowym bede odczuwac lekki dyskomfort ;pmadziarella88 lubi tę wiadomość
-
kas91 wrote:Normalne ją na badaniu byłam że swoim był wniebowziety
dzieki kas. No to kamien z serca bo nalrawde czulabym sie dziwnie przy dopochwowym w towarzystwie mojego i lekarza ktory w dodatku jest facetem.
Ale jesli normalne to bedziemy odprezeni oboje cieszyc sie widokiem maluszka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kat
Ja dziś wstałam i w sumie nie wiem po co
Chciałam się dziś zważyć... a baterie utraciły swoją moc
Zimno, pochmurno, śmierdzi dymem z kominów... nic mi się nie chce!
Chciałam zacząć smarować już brzuch regularnie i nie umiem się za to zabrać, wiecznie zapominam, albo nie mam czasu sie posmarowaćkatsuyoshi, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaax wrote:Hej Kat
Ja dziś wstałam i w sumie nie wiem po co
Chciałam się dziś zważyć... a baterie utraciły swoją moc
Zimno, pochmurno, śmierdzi dymem z kominów... nic mi się nie chce!
Chciałam zacząć smarować już brzuch regularnie i nie umiem się za to zabrać, wiecznie zapominam, albo nie mam czasu sie posmarować
no i krem taki zimnyAgaax lubi tę wiadomość