Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
katsuyoshi wrote:uroki anglii
ciaze uznaja o 3 miech dopiero wiec wiesz.. a nie pojade gdzies do innej miescowosci prywatnie do polaka i nie bede placic mu ponad 100 funtów
no wlasnie chcialam zapytac czy tam jakiegos polskiego lekarza nie ma ale jak jesio placic trza to do du...
Dobrze ze w Niemczech tak nie jest. ja bym zwariowala do 3 miesiaca. bo ia z natury troszku niecierpliwa jestemkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:no wlasnie chcialam zapytac czy tam jakiegos polskiego lekarza nie ma ale jak jesio placic trza to do du...
Dobrze ze w Niemczech tak nie jest. ja bym zwariowala do 3 miesiaca. bo ia z natury troszku niecierpliwa jestem
A ja jestem typem czlowieka ktory bardzo uważa na co wydaje pieniądze ,dbam o domowy budżet no i tez uwazam ze 100 funtów to przegiecie bo to prawie pół wypłaty mojego Męża wiec sory
Nie żyjemy biednie i mamy co jesc ale bez przesady za ta cene ja mam nowy wózek prawie że dla dziecka lub cokolwiek innego.A skoro nic mi sie nie dzieje to nie ma potrzeby aby placic prywatnie.
Co innego jakby cos sie dzialo to wiadomo nie patrzałabym na nic bo zdrowie dziecka byloby najwazniejsze.
Dodałam cos na prezentacje warto przeczytac
Wiem jestem zouza ale mysle ze jakies zasady powinny byc
A jak sie one komus nie podobają to trudno , nikogo na sile nie trzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 09:31
madziarella88, Agnieś lubią tę wiadomość
-
Witam nowe kolezanki Super ze nas jest tu voraz wiecej
Moje podbrzusze raz pobolewa raz kluje ale idzie sie przyzwyczaić. Byle do poniedzialku i USG.
Palenie warto rzucic chociazby dla maluszka. Trzymam kciuki!!!!!
Ja bym do 3 miesiace do wizyty to nie wytrzymala ale placic 100 funtow hmm moze nawet bym sie zastanowila bo ja tez niecierpliwa jestem. Ale wiadomo bez placenia zawsze lepiej a w szczegolnosci jak macie taka syuacje
Madziurella zawsze mozesz oznaczyc beta hcg z krwi
BTW ale zescie sie rozpisalyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 09:35
katsuyoshi, madziarella88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:uciekam zdrzemnac sie jeszcze na godzinke.. popoludnie w pracy znow ;(
odezwe sie pozniej. Bo pytan i watpliwosci jeszcze masa
milego, spokojnego dnia mamusie
kama005 kwestia charakterów
Bądz co bądz nic mi sie nie dzieje wiec nie ma potrzeby A do wizyty juz coraz bizej niż dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 09:35
kama005 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Dopiero co otworzyłam oczy a tu juz nowe osóbki
Witajcie kochane oczywiscie ze mozna juz wpisałam was na liste
Agaax na biegunke polecam mój sposób, bynajmniej mi to pomaga
Wypij ciepła herbate a nawet goraca jesli lubisz bo ja pijam gorace i koniecznie bez cukru do tego jedz jeden albo dwa kawalki suchego chleba tez koniecznie musi byc suchy bez smarowania czym kolwiek mi to pomaga bardzo po godz problem znika.
Co do plamien to mozliwe ze nadzerka je powoduje ale dobrze by bylo ugadac to wlasnie z innym lekarzem Zdrowia zycze. Fajnie ze masz juz zdjecie z usg
Ja jestem szczesliwa bo kolejna noc przespana
Chętnie wypróbuję wszystkiego, byle by się tego pozbyć, już nawet jadłam łyżkę mąki ziemniaczanej (koleżanka poleciłą) i nie pomogło hahaha Twój pomysł wydaje się "smaczniejszy"
Dziękujękatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaax wrote:Chętnie wypróbuję wszystkiego, byle by się tego pozbyć, już nawet jadłam łyżkę mąki ziemniaczanej (koleżanka poleciłą) i nie pomogło hahaha Twój pomysł wydaje się "smaczniejszy"
Dziękuję
Ważne bys popijała jedząc chleb .
Nie wiem czemu ale mi to pomagaAgaax lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Wiesz mój majątków nie zarabia a pracuje sam i te 100 funtów to dla mnie dużo.
A ja jestem typem czlowieka ktory bardzo uważa na co wydaje pieniądze ,dbam o domowy budżet no i tez uwazam ze 100 funtów to przegiecie bo to prawie pół wypłaty mojego Męża wiec sory
Nie żyjemy biednie i mamy co jesc ale bez przesady za ta cene ja mam nowy wózek prawie że dla dziecka lub cokolwiek innego.A skoro nic mi sie nie dzieje to nie ma potrzeby aby placic prywatnie.
Co innego jakby cos sie dzialo to wiadomo nie patrzałabym na nic bo zdrowie dziecka byloby najwazniejsze.
Dodałam cos na prezentacje warto przeczytac
Wiem jestem zouza ale mysle ze jakies zasady powinny byc
A jak sie one komus nie podobają to trudno , nikogo na sile nie trzymam
SUPERR MI SIĘ PODOBA REGULAMIN Jestem jak najbardziej z TobĄ.
JESTEM ZA
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny