Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_85 wrote:KAT szkoda ze nas opusciłas smutno nam nic nawet na naszym forum nie napiszesz.Pusto sie tam zrobiło
-
ja tez tylko wpadlam zeby powiedziec dobranoc
wreszcze w lozeczku!
nie moglam sie powstrzymamc i pochwalilam sie jednej z kolezanek z pracy ze jestem w odmiennym stanie.. ale ona jest jak taka druga mama dla mnie wiec co mi tam trza sie szczesciem podzielic
spokoju nie daje mi mysl jak mam to oznajmic moim rodzicom jak przyjdzie czas. mam nadzieje ze sie uciesza..
do jutra ;*katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
majeczka87 wrote:Hej dziewuszki., U mnie 13 lipiec wczoraj zaczelam fotografowac brzucholka jaK TAM OBJAwy u was? u mnie spokoj
dzien dobry
u mnie tez nam narazie spokoj. tylko piersi spuchniete i bole brzucha (cos podobnego jak na @ + klucie takie dziwne) mam nadzieje ze to normalne. zaraz lece zrobic termin u gin. chce byc pewna zanim powiem o ciazy rodzicom i w pracy..
pozdrawiam !katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:dzien dobry
u mnie tez nam narazie spokoj. tylko piersi spuchniete i bole brzucha (cos podobnego jak na @ + klucie takie dziwne) mam nadzieje ze to normalne. zaraz lece zrobic termin u gin. chce byc pewna zanim powiem o ciazy rodzicom i w pracy..
pozdrawiam !
Ja chwilami ale tylko wieczorem czuje lekkie ciągniecie w dół ale to tylko chwile i tyle z objawów póki co
Mój kochany pytał mi się 2 dni temu jak juz sobie leżeliśmy w łóżku jakie imie wybrałam jakby był synek... a ja nie wiem jakie
Coś w głebi duszy licze ze bedzie córeczka. I może dlatego nie jaram sie tak z tym aby myslec o wyborze imienia dla synka jakby co..???
Dla córki wybiera imie mój.
Ustaliliśmy tak na wstepie nim pojawil sie nasz synek.
Ja imiona wybieram synom a on córkom ...
Mój córce chce dać Victoria a mi nie koniecznie sie podoba te imie Ja chciałabym mieć Maje .
Może jeszcze jakos sie ugadamy do tej kwesti albo wybierzemy zupelnie inne imie żadne z tych 2 aby byl kompromis.
Ale dzisiaj tak siedze i mysle dla synka że może Xavery bo chodzi mi po głowie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 10:40
madziarella88, Agnieś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Pewnie ze to normalne
Ja chwilami ale tylko wieczorem czuje lekkie ciągniecie w dół ale to tylko chwile i tyle z objawów póki co
Mój kochany pytał mi się 2 dni temu jak juz sobie leżeliśmy w łóżku jakie imie wybrałam jakby był synek... a ja nie wiem jakie
Coś w głebi duszy licze ze bedzie córeczka. I może dlatego nie jaram sie tak z tym aby myslec o wyborze imienia dla synka jakby co..???
Dla córki wybiera imie mój.
Ustaliliśmy tak na wstepie nim pojawil sie nasz synek.
Ja imiona wybieram synom a on córkom ...
Mój córce chce dać Victoria a mi nie koniecznie sie podoba te imie Ja chciałabym mieć Maje .
Może jeszcze jakos sie ugadamy do tej kwesti albo wybierzemy zupelnie inne imie żadne z tych 2 aby byl kompromis.
Ale dzisiaj tak siedze i mysle dla synka że może Xavery bo chodzi mi po głowie.
my z moim tez wczoraj rozmawialismy o imionach ale jakos do kompromisu nie doszlismy. Jest ogromny problem jesli chodzi o imie dla chlopca ;p nic mi sie nie podoba. ale kompletnie nic hehe
ja juz w drodz do pracy a tak mnie sie dzis nnie kce...
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:my z moim tez wczoraj rozmawialismy o imionach ale jakos do kompromisu nie doszlismy. Jest ogromny problem jesli chodzi o imie dla chlopca ;p nic mi sie nie podoba. ale kompletnie nic hehe
ja juz w drodz do pracy a tak mnie sie dzis nnie kce...
Napewno jest jakies imie ktore cie sie spodoba.
A imie jak cos dla córki rozumiem macie jedno zdanie? no i jakie to imie? -
Hej
Dołaczam tu też według belli termin mam na 07.07.2016 a ginekologa miałam okropnego,wiec z niego zrezygnowałam i w środe idę juz do innego
U mnie,sennosc jest objawym,ciagle zmeczona spać bym mogła
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTalusia wrote:Hej
Dołaczam tu też według belli termin mam na 07.07.2016 a ginekologa miałam okropnego,wiec z niego zrezygnowałam i w środe idę juz do innego
U mnie,sennosc jest objawym,ciagle zmeczona spać bym mogła
Miło cie poznac .
Juz zapisuje cie na liste
Który to twój cykl staran? No i czy to pierwsze malenstwo?
-
Hey dziewczyny,
chciałabym do Was dołączyć. Belly wykazała mi termin na 16 lipca . Byłam u gin we wtorek, pęcherzyk widać, teraz czekać tylko na bicie serduszka. Następna wizyta 24 .
17 października miała ślub, po nim pierwsze starania i jest nasza Kropka
katsuyoshi, majeczka87, Agaax, muriella lubią tę wiadomość