Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Stysia85 wrote:Powiem Wam dziewczyny ze jakoś tak świetnie się czuję, nawet lepiej niż przed ciążą było...ani głowa mnie nie boli od 2 tygodni, pięknie się wysypiam, żadnych mdłości, brzuszek już też przestał boleć...
Gdyby nie ten ból cycków to bym nawet nie myślała ze w ciąży jestem.
W pracy czasem zdarza mi się zapomnieć...ale wiem wiem muszę się oszczędzać.
Jutro robię kontrolne badania.
I umawiam się na drugą wizytę do gin na 20.11.
Mam nadzieje że będzie już widać serduszko i fasolka prawidłowo się rozwija
No ja też mam dzis bardzo duzo energii, Bo wiesz ten stan w którym jestesmy daje Nam dużo siły,energii,radości,szczęścia itd...katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Crispers wspieramy Cię mocno, zrób moze od razu progesteron. Wiadomo dlaczego maluszki nie przeżywaly? podejmowaliscie jakaś diagnostyke? sciskam Cię kochana i chylę przed Tobą czoła..
Teraz musi się udać! głęboko w to wierzę
Stysia po Visanne jestes? czyli tez jestes endokobietką?katsuyoshi lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:pół kg mąki wysypał sobie na wykładzine i bawil sie w tym jak w piaskownicy
http://s2.ifotos.pl/img/DSC0004JP_srshwaa.jpg
heheheheheh
Nie chciałabyś,usłyszeć jak się z tego zaśmiałąm.
Udany kreatywny hehekatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnieś wrote:heheheheheh
Nie chciałabyś,usłyszeć jak się z tego zaśmiałąm.
Udany kreatywny hehe
Ja sobie smarze nalesniki na obiad i myslalam ze polecial do laptopa o zawsze wykorzystuje okazje aby sie klawiatura pobawic jak tylko jestem w kuchni.. taka cisza a wchodze i patrze masakra mówie .
Boże w kogo się wdałAgnieś, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:To wyobras sobie moją mine jak weszłam do salonu
Ja sobie smarze nalesniki na obiad i myslalam ze polecial do laptopa o zawsze wykorzystuje okazje aby sie klawiatura pobawic jak tylko jestem w kuchni.. taka cisza a wchodze i patrze masakra mówie .
Boże w kogo się wdał
Hehehe
Widocznie laptop mu się już znudził
Pewnie widok bezcenny A sprzątania co niemiara
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnieś wrote:Hehehe
Widocznie laptop mu się już znudził
Pewnie widok bezcenny A sprzątania co niemiara
Odkurzacz nie dal rady wciagnac calosci i musialam rurą jezdzic aby wszystko zeszlo .Agnieś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Crisperss wrote:Witam Drogie Mamusie...
Chciałabym dołączyć do Waszego grona
Ogólnie rzecz ujmując o dziecko staramy się od ponad dwóch lat. W tym czasie straciłam na bardzo wczesnym etapie IV szansę na bobaska...
Dziś nastał 4t1d mojej piątej ciąży... czekam właśnie na wyniki drugiej bety. Jeśli podwoi się od ostatniej (24h temu beta 23) to zaczynam kurację z fraxiparine. Trzymajcie za mnie kciuki... Może obecność tutaj pomoże mi przetrwać ten trudny czas.
termin wg Belly: 23 lipiec 2016r.katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Strach sobie pomyslec jesli drugie tez bedzie mialo takie pomysły Oo
Ja to się już nie mogę doczekać
Jesteśmy Mega szczęściarami
A własnie jak to jest z tymi suwaczkami? Co wpis musisz kopiować i wklejać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 18:23
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnieś wrote:Na pewno bedzie uroczy widok
Ja to się już nie mogę doczekać
Jesteśmy Mega szczęściarami
A własnie jak to jest z tymi suwaczkami? Co wpis musisz kopiować i wklejać?
-
nick nieaktualnyAaa juz wiem co masz na mysli...
Nie nie...
Wchodzisz w ustawienia u siebie na koncie i wyskoczy ci taka tabelka potem wybierasz zakładke społecznosc i niżej masz takie puste okienko oznaczone jako "Twój podpis na Forum" tam wklejasz sobie link suwaczka i zapisujesz
Wtedy suwaczek sam bedzie ci sie pokazywal pod przerywaną linią jak u mnie
Agnieś lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Aaa juz wiem co masz na mysli...
Nie nie...
Wchodzisz w ustawienia u siebie na koncie i wyskoczy ci taka tabelka potem wybierasz zakładke społecznosc i niżej masz takie puste okienko oznaczone jako "Twój podpis na Forum" tam wklejasz sobie link suwaczka i zapisujesz
Wtedy suwaczek sam bedzie ci sie pokazywal pod przerywaną linią jak u mnie
Aaaaaa:) OKej Dziękuje Ci kochana :*katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny