Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgnieś wrote:Kochane mam pytanko
Czego nie możemy robić w ciąży ?
Słyszałam że nie możemy długo trzymać rąk w górze np wieszać firanek,tez słyszałm że najlepiej na kolanach nie myć podłogi.
Jak myślicie co jeszcze ?Agnieś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witaj kochana, wdepłam na chwilkę,
Bedę z tobą szczera...hepie mi się już tym naszym forum, wolałam stare towarzystwo. Szkoda, że nie jestem przy nadziei...przynajmniej miałabym pretekst do zmiany towarzystwa.katsuyoshi, missy83 lubią tę wiadomość
Demeter -
nick nieaktualnyDemeter wrote:Witaj kochana, wdepłam na chwilkę,
Bedę z tobą szczera...hepie mi się już tym naszym forum, wolałam stare towarzystwo. Szkoda, że nie jestem przy nadziei...przynajmniej miałabym pretekst do zmiany towarzystwa.
No to teraz chociaż wiesz dlaczego sie tam nie odzywam.
Ja naprawde mam dosyc wchodzenia tam i czytania ciągle tego samego ...
Rzygam tym już.. Chyba wiesz o kim konkretnie tez pisze a nie chcialabym tutaj pisac nicku.
Ile razy kazdy tam tlumaczy i ja tez powiedziałam nie raz a jaki jest tego rezultat?
Zerowy !
Każdego dnia jak wchodze na forum i ide zaglądnąc na wątek to czytam kolejne durne pytanie...
Nosz kur... ile można w kółko czytać ( czy jest szansa,co mysliscie o wykresie i te zasrane doszukiwanie sie kazdego dnia kilka krotnie jakiś objawów ! nie wspominając o tym że to jest jakas obsesja ) To chore ...
Siedziec całe dnie w domu na forum i doszukiwac sie objawów ,czytajac przez cale dnie inne fora o chorobach,dolegliwoscich i w sobie je wyszukiwac...
Czy tylko ja uważam że to jest nienormalne?
Mało tego dzis na priv mialam od niej spam na temat testów elektronicznych !
Pisałam o tej sprawie z Ev i wcale mi sie nie dziwi ze przestalam sie tam odzywac.
Palma se poszła to przyszła kolejna....furiatka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 20:50
madziarella88 lubi tę wiadomość
-
Wiem, wiem kochana o kogo chodzi...
Namawiałam wczoraj Ev żeby do nas wpadała od czasu do czasu ale...rozumiem już tą cała sytuację i nie zdziwię się jak już nikt tam ze starej ekipy się nie pojawi.
Trzymaj się kochana:)katsuyoshi, missy83 lubią tę wiadomość
Demeter -
Hej, ja po pracy i jedną nogą już w łóżku. Energii mam sporo, z rana i w ciągu dnia, gasnę na wieczór. Jutro mam wolne, idziemy z J do kina na 19.30 na Listy do M, a w sobotę idziemy do klubu Impreza planowana od dobrych 2-3 tygodni ) hehe plan był że ostro zabaluję,każdy plan można zmienić mam nadzieję, ze robią dobre bezalkoholowe drinki tam ;P Jesli chodzi o imiona to u mnie będzie Patryk lub Matylda. Ale podoba mi się jeszcze Artur i Eryk. Ale mój mąż coś jęczy, że jednak nie Matylda i na pewno nie Eryk, ciekawe co on wymyśli
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Czy są tu jakieś Śląskie Przyszłe Mamusie?
szukam Was
Zapraszam przyszłe Mamy ze Śląska chętne zrobić swojemu Maleństwu DARMOWĄ sesję noworodkową (w zamian za zgodę na udostępnienie zdjęć w portfolio fotografa).
Więcej szczegółów mogę podać po kontakcie priv
Zapraszam serdecznie. Myślę, że jeszcze 2-3 miejsca na taką darmową sesję się znajdą
-
Cześć dzziewczyny!
W końcu biegunko-zatrucie mi przeszło, czuję się jak nowonarodzona
Wszystko mi mineło, mam dziś duuuużo energii, dobry humor i w końcu w toalecie byłam tylko RAZ
Do tego zmieniają mi miejsce pracy, bliżej mnie, no i dziś powiedziałam Menagerowi o ciąży bo chciałam być fair, zacznę pracę w innej aptece, ale wie już, że jestem w ciąży i planuję w połowie marca iść na L4
Wczoraj powiedzieliśmy naszym rodzicom Baaaardzo się ucieszyli, były przytulanki, mama już mi wciska owoce itp
Super dzień, same dobre wiadomośći Widzę dziś dużo dziewczyn miało energię!
Życzę słodkich snów i nie wstawania w nocy siku
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 23:17
madziarella88, katsuyoshi, Stysia85, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
A ja powiem tak. Mnie cos delikatnie mdli i czuje sie tak słabo. W pracy ledwo stałam na nogach więc się za bardzo nie ruszałam.
Na całe szczęście już w domku wypije meliskę i lulu. Jutro wizyta u mojej gin jestem ciekawa po cholere kazała mi przyjść tylko z wynikiem bety i progesteronu....
Moja mama ostatnio mi mowila tak "zaloz kaptur bo sie przeziębsz,przestań jesc te bezy a lepiej zjedz banana " ja nie wiem normalnie sie zaczyna
Co do imion to sie jeszcze nie zastanawialiśmy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 00:24
madziarella88, Stysia85, Agaax lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny
witam nowe kolezanki!
coraz wiecej nas tutaj nie nadazam powoli hehe;)
szkoda ze jie moge z wami popisac jak jestescie na forum. jak ja mam chwilke to wy juz spicie ;p no ale coz.. uroki popoludniowej zmiany..
kat, kotka nie oddam bo za slodki jest przyjdzie mi inne imie wymyslic ale czarno to widze... moze rzucicie jakims pomyslem ??
agnies ja slyszalam tylko ze nie mozna ciezkich rzeczy podnosic. wiecej nie wiem poczatkujaca w tych tematach jestem. aa i cos o surowym miesie tez czytalam.
dobranoc kochane. do jutra !Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 01:03
katsuyoshi, Agnieś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMammaMia2016 wrote:Czy są tu jakieś Śląskie Przyszłe Mamusie?
szukam Was
Zapraszam przyszłe Mamy ze Śląska chętne zrobić swojemu Maleństwu DARMOWĄ sesję noworodkową (w zamian za zgodę na udostępnienie zdjęć w portfolio fotografa).
Więcej szczegółów mogę podać po kontakcie priv
Zapraszam serdecznie. Myślę, że jeszcze 2-3 miejsca na taką darmową sesję się znajdą
Sobie wymysliła forum kobiet ciezarnych a ci tam zareklamuje sie na forum.
Wez kobieto ogarnij ! Widocznie kiepski z ciebie fotograf ze tak nisko upadlas aby zakladac konto na forum dla kobiet starajacych i reklamowac sie.
Zenujące.
Idzie na Ciebie zgłoszenie.
Witajcie dziewczyny, ja niestety nie spalam ale mój maly cos wczoraj mial senny dzien i nie mógl wytrzymac do 20stej nawet i przez to ze zasnal o 18.30 juz nie spi...do tego mojemu M cos dolega bo dostal wczoraj biegunki i wymiotował
Tak wiec czeka mnie chyba ciezki dzien.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 02:56
-
Majrczka jak masz watpliwosci to moze zrob bete? Albo lec do gina?
Madziarella ja tez pracuje na druga zmiane i tez tak wracam pozna noca do domu. i wlasnie w pracy tez czasami nie mam jak zajrzec na forum. Jak wracam to wiekszosc juz spi :pkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hey mamuśki, jak tam samopoczucie przy piątku 13-stego?
Ja jestem w pracy, ale odkąd przyszłam to marzę o moim wygodnym łóżku ,
chociaż i tak wiem, że nic z tego dzisiaj nie będzie bo muszę przygotować wszystko na moje i mojego H urodziny w niedzielę