Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIzka_K wrote:Hey dziewczyny,
chciałabym do Was dołączyć. Belly wykazała mi termin na 16 lipca . Byłam u gin we wtorek, pęcherzyk widać, teraz czekać tylko na bicie serduszka. Następna wizyta 24 .
17 października miała ślub, po nim pierwsze starania i jest nasza Kropka -
izka, talusia witamy !
kat, co do dziewczynki padlo juz Milena, Lena, Nadia. ale jeszcze sie zastaniawiamy co do chlopca to naprawde.. podoba mi sie Oskar ale tak nazwalismy juz kotka naszego ...
bedzie proble oj bedzie.
zrobilam termin u lekarza. dopiero na 25.11 mi dali... przeciez ja zwariuje do tego czasu. i bede schizowac ze byc moze jednak nie jestem w ciazy ;( chcem potwierdzic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 12:46
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
madziarella88 wrote:izka, talusia witamy !
kat, co do dziewczynki padlo juz Milena, Lena, Nadia. ale jeszcze sie zastaniawiamy co do chlopca to naprawde.. podoba mi sie Oskar ale tak nazwalismy juz kotka naszego ...
bedzie proble oj bedzie.
zrobilam termin u lekarza. dopiero na 25.11 mi dali... przeciez ja zwariuje do tego czasu. i bede schizowac ze byc moze jednak nie jestem w ciazy ;( chcem potwierdzic...
Jak najbardziej Cię rozumiem, ja mam 24 wizytę. Też chciałabym wiedzieć...madziarella88 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny my z mezem wstepnie ustalilismy ze bedzie Amelka albo Adas :d
Jak tam sie czujecie? ja wczoraj mialam kryzys... caly dzien bylo mi niedobrze i kwitlam w lozku.... dzis jest troszke lepiej ale czuje sie taka zmeczonaaakatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:izka, talusia witamy !
bedzie proble oj bedzie.
zrobilam termin u lekarza. dopiero na 25.11 mi dali... przeciez ja zwariuje do tego czasu. i bede schizowac ze byc moze jednak nie jestem w ciazy ;( chcem potwierdzic...
spokojnie w ciazy napewno jestes a co ja mam powiedziec -
nick nieaktualnykas91 wrote:Hej dziewczyny my z mezem wstepnie ustalilismy ze bedzie Amelka albo Adas :d
Jak tam sie czujecie? ja wczoraj mialam kryzys... caly dzien bylo mi niedobrze i kwitlam w lozku.... dzis jest troszke lepiej ale czuje sie taka zmeczonaaa
tez kiedys chcialam Amelke ale potem przezucilam sie na Maje -
Witam Drogie Mamusie...
Chciałabym dołączyć do Waszego grona
Ogólnie rzecz ujmując o dziecko staramy się od ponad dwóch lat. W tym czasie straciłam na bardzo wczesnym etapie IV szansę na bobaska...
Dziś nastał 4t1d mojej piątej ciąży... czekam właśnie na wyniki drugiej bety. Jeśli podwoi się od ostatniej (24h temu beta 23) to zaczynam kurację z fraxiparine. Trzymajcie za mnie kciuki... Może obecność tutaj pomoże mi przetrwać ten trudny czas.
termin wg Belly: 23 lipiec 2016r.katsuyoshi, Izka_K, majeczka87, Edka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCrisperss wrote:Witam Drogie Mamusie...
Ogólnie rzecz ujmując o dziecko staramy się od ponad dwóch lat. W tym czasie straciłam na bardzo wczesnym etapie IV szansę na bobaska...
Dziś nastał 4t1d mojej piątej ciąży... czekam właśnie na wyniki drugiej bety. Jeśli podwoi się od ostatniej (24h temu beta 23) to zaczynam kurację z fraxiparine. Trzymajcie za mnie kciuki... Może obecność tutaj pomoże mi przetrwać ten trudny czas.
termin wg Belly: 23 lipiec 2016r.
Oj widze sporo przeszłas Aniołków ale mi przykro.
Oczywiscie trzymam kciuki aby tym razem wszystko sie udalo ! -
Witam Kolejne mamuski Lipcowe
krąg sie poszerza SUPERRRR
U mnie jako taki objawów nie mam, tylko po jedzeniu jestem zmęczona (Steje się jak sumo jem i po jedzonku śpię ,ale to nie zawsze ) Troszke pobolewa mnie brzuszek ale jestem spokojna bo Tu dziewczyny mnie wsparły że nie potrzebnie się tym przejmować bo to normalne.
A tak po za tym u mnie dobrze, jestem BARDZO SZCZĘŚLIWA
Jutro weekend.Jutro o tej porze będę już go mieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 16:01
-
Crisperss wrote:Witam Drogie Mamusie...
termin wg Belly: 23 lipiec 2016r.
Kochana bardzo mi przekro :* Przytulam najmocniej jak tylko potrafię
Trzymam Kciuki mocno, no pewno będzie wszystko dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 16:13
-
nick nieaktualnyAgnieś wrote:Witam Kolejne mamuski Lipcowe
krąg sie poszerza SUPERRRR
U mnie jako taki objawów nie mam, tylko po jedzeniu jestem zmęczona (Steje się jak sumo jem i po jedzonku śpię ,ale to nie zawsze ) Troszke pobolewa mnie brzuszek ale jestem spokojna bo Tu dziewczyny mnie wsparły że nie potrzebnie się tym przejmować bo to normalne.
A tak po za tym u mnie dobrze, jestem BARDZO SZCZĘŚLIWA
Jutro weekend.Jutro o tej porze będę już go mieć
Dzis zrobilam redukcje w prezentacji i wpisalam kto obecny a kto nie i tak odliczac bede
Co do objawow to sennosc w sumie troche cos jakby mnie jajnik pobolewal a tak to ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 16:14
Agnieś lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam dziewczyny ze jakoś tak świetnie się czuję, nawet lepiej niż przed ciążą było...ani głowa mnie nie boli od 2 tygodni, pięknie się wysypiam, żadnych mdłości, brzuszek już też przestał boleć...
Gdyby nie ten ból cycków to bym nawet nie myślała ze w ciąży jestem.
W pracy czasem zdarza mi się zapomnieć...ale wiem wiem muszę się oszczędzać.
Jutro robię kontrolne badania.
I umawiam się na drugą wizytę do gin na 20.11.
Mam nadzieje że będzie już widać serduszko i fasolka prawidłowo się rozwijaAgnieś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStysia85 wrote:Powiem Wam dziewczyny ze jakoś tak świetnie się czuję, nawet lepiej niż przed ciążą było...ani głowa mnie nie boli od 2 tygodni, pięknie się wysypiam, żadnych mdłości, brzuszek już też przestał boleć...
Gdyby nie ten ból cycków to bym nawet nie myślała ze w ciąży jestem.
W pracy czasem zdarza mi się zapomnieć...ale wiem wiem muszę się oszczędzać.
Jutro robię kontrolne badania.
I umawiam się na drugą wizytę do gin na 20.11.
Mam nadzieje że będzie już widać serduszko i fasolka prawidłowo się rozwija
A samopoczucie mogloby byc lepsze