Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Miski Kolorowe
Nadrobiłam zaległości w czytaniu,i ujmę to tak nie będę komentować to co sie działo powyżej...
Miałąm dzis piekny sen:P
Śniło mi sie że zajadam się pięknymi i dobrymi pączkami i drożdżówkami i cały czas nie miała ich dosyć
Dobrze że sie obudziłam bo pod koniec snu mogłam wyglądać nie ciekawie
Jak tam dzionek mija? ,bo u mnie dziś za oknem,- słoneczko
Dawno go u nas nie było
Jeszcze sobie leże w łóżku,tak mi się nie chce wstawać -mam lenia, a dziś czeka mnie sprzątanie, pranie, prasowanie
Tylko pozazdrościć hihihBobitta, majeczka87, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
alloffkowa wrote:Agnieś ja podziwiam cierpliwości, ja wizytę mam dokładnie tydzień od pozytywnego testu i tuptam w miejscu z nerwów
to masz superrr
Ja to mieszkam w Norwegi i dlatego tak tu jest ciażą zajmują sie dopiero w 12 tyg i kolejna wizyte tu mam na 14 stycznia:/
Ale ze względu że jedziemy do polski na świeta to juz sobie zamówiłam wizyte w Polsce na 22 grudnia Wiem że to jeszcze sporo czasu ale cieszy mnie wiadomość ze to 22 grudzień a nie 14 styczeń gdzie na pewno w tym dniu usg by mi nie zrobili bo to dopiero druga wizyta z lekarzem rodzinnymi i on da mi na inny termin skierownaie do gin wiem strasznie pogmatwane :****katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Agnies dlatego tak dlugo musisz czekac z wizyta.. Czyli jest podobnie jak u kat w UK. Ja mieszkam w Niemczech. Na szczescie nie trzeba tu czekac tak dlugo. Ale patrzac z drugiej strony idac pozniej do lekarza mozesz miec pewnosc ze zobaczysz duzo wieksza dzidzie niz ja np. No i serduszko gwarantowane takze zawsze sa plusy i minusy
Agnieś, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
tak jak pisalam wszystkiego sa plusy i minusy - zycze cierpliwosci agnies :*
a ja tak leze w lozeczku, wstac mi sie nie chce, ale kusi mnie zeby pojsc na zakupy... takie male skarpeteczki dla bobaska chce kupic zeby chociaz cos juz dla maluszka miec.. czy myslicie ze durny pomysl ? ze za wczesnie ?Agnieś, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
madziarella88 wrote:Agnies dlatego tak dlugo musisz czekac z wizyta.. Czyli jest podobnie jak u kat w UK. Ja mieszkam w Niemczech. Na szczescie nie trzeba tu czekac tak dlugo. Ale patrzac z drugiej strony idac pozniej do lekarza mozesz miec pewnosc ze zobaczysz duzo wieksza dzidzie niz ja np. No i serduszko gwarantowane takze zawsze sa plusy i minusy
Dokładnie dokładne
Ale wiesz tez sie troche martwie bo ze mna wszystko dobrze a czy jest tak samo z Naszą kruszynka hmm no mam nadzieje ze tak:)
Ale w sumie mogłabym sie zapisać tu prywatnie ale to nie ma sensu jak wizyte mi ustała za tydzien badz za dwa a za kolejny dwa tygodnie mam ustaloną wizyte w Polsce wiedz nie widze sensu chociaż by mnie ona uspokoiła Ale musze być cierpliwa
Ale ja do tutejszych lekarzy nie jestem przekonana. I może dobrze że dopiero w Polsce ideWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 12:16
madziarella88, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
madziarella88 wrote:tak jak pisalam wszystkiego sa plusy i minusy - zycze cierpliwosci agnies :*
a ja tak leze w lozeczku, wstac mi sie nie chce, ale kusi mnie zeby pojsc na zakupy... takie male skarpeteczki dla bobaska chce kupic zeby chociaz cos juz dla maluszka miec.. czy myslicie ze durny pomysl ? ze za wczesnie ?
mysle że to bardzo durny pomysł Nie można nic kupować do puki nie zna sie płeć dziecka dopiero w ostatnich dwóch miesiącach.
Kochaniutka Jest nawet taki zabobon. :***katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Agnieś wrote:mysle że to bardzo durny pomysł Nie można nic kupować do puki nie zna sie płeć dziecka dopiero w ostatnich dwóch miesiącach.
Kochaniutka Jest nawet taki zabobon. :***
zabobon ? serio ? nic o tym nie slyszalam a co z rodzicami ktorzy do konca nie chca znac plci dziecka ? nie moga nic kupic zanim maluch przyjdzie na swiat?? :p
ja tylko skarpeteczki chcialam.. w kolorze "uniwersalnym"Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 12:23
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
madziarella88 wrote:zabobon ? serio ? nic o tym nie slyszalam a co z rodzicami ktorzy do konca nie chca znac plci dziecka ? nie mogo nic kupic zanic maluch przyjdzie na swiat?? :p
ja tylko skarpeteczki chcialam.. w kolorze "uniwersalnym"
Moga kupować i pewnie kupują uniwersalne kolory. Serio jest wiele zabobonów nawet gdzieś słyszałam ze naszyjników nie można nosić bo dziecko moze sie pępowina udusić ale nie wiem ile w tym prawdy.katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
madziarella88 wrote:zabobon ? serio ? nic o tym nie slyszalam a co z rodzicami ktorzy do konca nie chca znac plci dziecka ? nie moga nic kupic zanim maluch przyjdzie na swiat?? :p
ja tylko skarpeteczki chcialam.. w kolorze "uniwersalnym"
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/12-przesadow-o-ciazy_36043.htmlmadziarella88, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
Agnieś wrote:Moga kupować i pewnie kupują uniwersalne kolory. Serio jest wiele zabobonów nawet gdzieś słyszałam ze naszyjników nie można nosić bo dziecko moze sie pępowina udusić ale nie wiem ile w tym prawdy.
eh.. poszperam z internecie zobaczymy co znajde. Choc w zabobony raczej nie wierze może jednak lepiej byc ostroznym
uciekam na sniadanie. do pozniej :*katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
madziarella88 wrote:eh.. poszperam z internecie zobaczymy co znajde. Choc w zabobony raczej nie wierze może jednak lepiej byc ostroznym
uciekam na sniadanie. do pozniej :*
Kochana wybacz zle ujęłam PRZESĄDY
Buziaki i życzę smacznego :***madziarella88, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane moje
Dziękuje za poparcie po raz kolejny !
Piękne i mądre słowa napisałyscie
Oczywiscie uzupełnie liste jak tylko wróce z miasta bo z moją rodziną lecimy na zakupy póki sklepy otworzone
Zerkne do was jak tylko wróce
Buziaki !madziarella88 lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Kochane moje
Dziękuje za poparcie po raz kolejny !
Piękne i mądre słowa napisałyscie
Oczywiscie uzupełnie liste jak tylko wróce z miasta bo z moją rodziną lecimy na zakupy póki sklepy otworzone
Zerkne do was jak tylko wróce
Buziaki !
kat mysle ze poprostu napisalysmy co o tym myslimy
milych zakupow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 12:40
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Wiecie dziewczyny macie rację. Plusy i minusy. Patrze akurat na moja sytuację i stwierdzam, że gdybym miała później usg i później wizytę to zaoszczędziłabym sobie i mężowi nerwów strachu i latania po szpitalach. Ale Minusy tego oczywistę w razie gdyb coś się stało (puk puk) nie ma możliwości reakcji.
Agnieś, madziarella88, katsuyoshi lubią tę wiadomość
Bobitta
-
Agnieś wrote:http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/12-przesadow-o-ciazy_36043.html
nr 9 faktycznie ale to wszystko przesady inawet jest napisane zeby nie odmawiac sobie przyjemnosci zakupow odezwe sie po powrocie do domu. Sie okaze czy mnie pokusilo buziaki ;*Agnieś, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
Nie wytrzymałam
Kat będę zaglądać ale rzadziej więc wracam z "urlopu"
NO nie mogę! czytam i nie wierzę własnym oczom panienka wpada z buciorami na forum tutaj, spamuje nam, nie wiadomo o co jej chodzi zachowuje się jak przedsiębiorca, który ma nową konkurencje i spadają mu zyski widzę że tu regularnie zagląda więc moja droga :
nie będę Ci syfić i spamować na Twoim wątku, poświecę nasz ale my stawiamy na jakość nie na ilość mile widziane są wszystkie przyszłe mamy i wszyscy goście z innych wątków nawet Ty (bez złośliwych aluzji) przykro mi jeśli sprawiłyśmy Ci przykrość, nie taki był zamiar Kat jak założyła to forum, nie chciałyśmy robić tam sztucznego tłumu a i dużo do nadrabiania tam u Was było więc nie ma co się złościć a później wygłupiać się i pisać coś w stylu "no kurde faktycznie niepotrzebnie tu wlazłam, syfiłam i denerwowałam przyszłe mamy swoimi kompleksami" i przyznawać przed wszystkimi że to co zrobiłaś było mało powiedziane - dziwne. My nie musimy reklamować tego wątku, dziewczyny same tu przychodzą i są świadome jak tu u nas jest kameralnie i miło Mamy super dziewczyny, super towarzystwo i nie zamieniłabym ich na żadne inne
Pozdrawiam Cię i życzę duuuuzo spokoju i duuuzo luzukatsuyoshi, Bobitta, Talusia, Izka_K, Izka_K lubią tę wiadomość