Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bobitta wrote:Wiecie dziewczyny macie rację. Plusy i minusy. Patrze akurat na moja sytuację i stwierdzam, że gdybym miała później usg i później wizytę to zaoszczędziłabym sobie i mężowi nerwów strachu i latania po szpitalach. Ale Minusy tego oczywistę w razie gdyb coś się stało (puk puk) nie ma możliwości reakcji.
Teraz to tylko spokój nas ratujeBobitta lubi tę wiadomość
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 22 listopada 2015, 20:50
Dorka87, tysiaa93, lula.91, Rotenkopf, justa1234, przyszła mama 2, Est, Magenta, She86, natalka189, pasia27, Marietta, Magdalena91, kamisia88, Babu, Natka88, Matleena, Mysia 15, niecierpliwa, Pianistka, Maczek, ilka85, Madziaaaaa, FeliceGatto, Tusiaa, xpatiiix3, Wendy, Agaata, Inska, Żania, iNso87, jesslin87, Aga89, Paulina_2603, Kkarolinaaaa, lys, Alicce, Paula_071, 5ylwia, zouza, tomania2806, justyna14 lubią tę wiadomość
-
"kolezanka " zna wszystkie watki na OF i BBF - przeczytala pewnie od deski do deski ja sie w rozmowe z ta pania wdawac nie bede. nie musze sie znizac do tego poziomu zeby jeszcze innych ludzi obrazac ( ktorych na dodatek nie znam) smiechu warte.
margaret26, Agnieś, katsuyoshi, Bobitta lubią tę wiadomość
-
Zabawne Komentuję jeden wątek, a ,że mają z Was bekę wiem od Dziewczyn , które są obecne i udzielają się na swoich wątkach. Widzę ,że przyczepicie się wszystkiego więc sprostuję " prawie całe BBF i OF " Szkoda,że nie potraficie się odnieść do całej mojej wypowiedzi. No cóż, w ogóle mnie to nie dziwi !
Nie muszę Was znać, po wpisach można wiele o człowieku powiedzieć. Zwłaszcza jeśli ten ktoś wierzy w zabobony albo śledzi ile razy ktoś pojawił się na danym wątku bo jeśli tydzień milczy to wypad Paranoja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 14:24
justa1234, Rotenkopf, tysiaa93, pasia27, Natka88, lula.91, xpatiiix3, Anko:-) lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny wpadłam Was odwiedzić i przyznam, że zobaczyć o co to całe zamieszanie Po pierwsze: życzę wam nudnych, spokojnych ciąż i zdrowych bobasów!
Ludźmi się nie przejmujecie i bardzo dobrze, bo jak widać to burza w szklance wody macie swój regulamin, który Wam pasuje, nie lubicie tłoku, każda czuje się wysłuchana i potraktowana indywidualnie - fajna sprawa moim zdaniem
Ach i uśmiałam się z tych zabobonów, które podesłałyście! Najbardziej podoba mi się ten o rudym dziecku i bardzo owłosionym (akurat przytula się do mnie mój rudy pies zobaczymy co sie urodzi ).
Raz jeszcze wszystkiego dobrego i nie stresujcie siebie i maluszków :*madziarella88, katsuyoshi, Bobitta lubią tę wiadomość
-
każdy pisze z kim chce, proponuje taktykę "olanie" na zgryzliwe osoby
Ja dzis lezakuje bo musze wylezec ten kaszel w koncu.,,trzy kołdry, rosół i o aaa zmiencie prosze termin porodu u mnie na 12 tego lipca;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 14:45
Agnieś, katsuyoshi, Bobitta lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Wiecie co nie wiem o co tyle hallo.
Przecież ja nie napisałam tych zabobonów i na pisałam że nie wiem ile w tym prawdy,ale nie będę się tłumaczyć bo nie mam komu a tym bardziej dziewczyną które lubią kpić z innych.
Najlepiej pisać -"że się uderzyło w swoja kuciapę.." bo gdzieś to tez już przeczytałam.
Albo -- "...ja już zrobiłam remanent majtek w domu..."
heheheheheheh nie mogę z tego tekstu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 15:44
-
majeczka87 wrote:każdy pisze z kim chce, proponuje taktykę "olanie" na zgryzliwe osoby
Ja dzis lezakuje bo musze wylezec ten kaszel w koncu.,,trzy kołdry, rosół i o aaa zmiencie prosze termin porodu u mnie na 12 tego lipca;)
Ja tam nie mam zamiar odpisywać na jakiekolwiek zaczepki ,niech sobie piszą może im ulży.Penie nudno maja na swoich forach
To się kuruj Misiku :***
Rosołek też bym zjadła taki gorący mniam
Ale mi smaka zrobiłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 15:20
katsuyoshi, majeczka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane
Wróciłam własnie i nadrobiłam .
Uśmiałam sie z głupoty nie których osób
No ale nie bede wiecej o tym dyskutować bo zachowują się tak jakby ktoś przywiązał je do krzesła i kazał siłą tutaj siedziec
Oczywiscie ma z naszego wątku ubaw całe of i pewnie dlatego mimo to dochodza do nas nowe osoby
Ale czym się martwic, będziemy sławne na cały świat zapewne z ich tokiem myslenia
Agnieś ja nie wierze w przesądy ale uważam że każdy ma prawo w nie wierzyć bo każdy jest inny i chetnie sobie wejde na linka i zobacze co tam jest
Evanlyn moja ty pojechałas i dobrze
Bobitta
Kawokado dziękuje za odwiedziny i miłe słowa
Tym którym miałam zmienic co nie co na prezentacji już to uczyniłam -
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Witajcie kochane
Wróciłam własnie i nadrobiłam .
Uśmiałam sie z głupoty nie których osób
No ale nie bede wiecej o tym dyskutować bo zachowują się tak jakby ktoś przywiązał je do krzesła i kazał siłą tutaj siedziec
Oczywiscie ma z naszego wątku ubaw całe of i pewnie dlatego mimo to dochodza do nas nowe osoby
Ale czym się martwic, będziemy sławne na cały świat zapewne z ich tokiem myslenia
Agnieś ja nie wierze w przesądy ale uważam że każdy ma prawo w nie wierzyć bo każdy jest inny i chetnie sobie wejde na linka i zobacze co tam jest
Evanlyn moja ty pojechałas i dobrze
Bobitta
Kawokado dziękuje za odwiedziny i miłe słowa
Tym którym miałam zmienic co nie co na prezentacji już to uczyniłam
Wiesz ja sama za bardzo nie mam zdania co do tych przesądów(nie wiem ile w tym prawdy) ale wydaje mi się że jak to przeczytałam to mnie to nie zgorszyło.
Tak,tak jesteśmy sławne hihih. Za pewne to się dopiero rozkręcaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 15:38
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnieś wrote:Wiesz ja sama za bardzo nie mam zdania co do tych przesądów(nie wiem ile w tym prawdy) ale wydaje mi się że jak to przeczytałam to mnie to nie zgorszyło.
Tak,tak jesteśmy sławne hihih. Za pewne to się dopiero rozkręca
Oj tak jeszcze prase i telewizje sciągnaAgnieś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Nie inaczej
Też u Ciebie tak zimno?
U mnie niby slonecznie ale wiatry nie samowite nie mówiac juz o tym jak zimno
u mnie rano było słonecznie i tylko 2-stopnie brrr zimno ,a teraz już jest szaro i dalej zimno
Ta pogoda nas nie rozpieszczakatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
"Dyskusja z idiota nie ma sensu, tak jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne jak dobry jestem w szachy, gołąb przewróci figury, nasra na planszę i będzie się puszył jakby wygrał" tyle na temat.
ide z moim w miasto milego popoludnia kochane ;*Agnieś, katsuyoshi, majeczka87, kas91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:"Dyskusja z idiota nie ma sensu, tak jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne jak dobry jestem w szachy, gołąb przewróci figury, nasra na planszę i będzie się puszył jakby wygrał" tyle na temat.
ide z moim w miasto milego popoludnia kochane ;*
Miłego spacerku