X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Lipcowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Agnieś Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    Wiecie dziewczyny macie rację. Plusy i minusy. Patrze akurat na moja sytuację i stwierdzam, że gdybym miała później usg i później wizytę to zaoszczędziłabym sobie i mężowi nerwów strachu i latania po szpitalach. Ale Minusy tego oczywistę w razie gdyb coś się stało (puk puk) nie ma możliwości reakcji.

Teraz to tylko spokój nas ratuje :) ;)

Bobitta lubi tę wiadomość

3jgx43r867ibmmqb.png
  • margaret26 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 22 listopada 2015, 20:50

Dorka87, tysiaa93, lula.91, Rotenkopf, justa1234, przyszła mama 2, Est, Magenta, She86, natalka189, pasia27, Marietta, Magdalena91, kamisia88, Babu, Natka88, Matleena, Mysia 15, niecierpliwa, Pianistka, Maczek, ilka85, Madziaaaaa, FeliceGatto, Tusiaa, xpatiiix3, Wendy, Agaata, Inska, Żania, iNso87, jesslin87, Aga89, Paulina_2603, Kkarolinaaaa, lys, Alicce, Paula_071, 5ylwia, zouza, tomania2806, justyna14 lubią tę wiadomość

Leon 3940g, 57cm, 10pkt, cc <3
    Urodzony dnia 23.02.2016r, o godzinie 5.40

3jvzj44jk36zw5al.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Całe BBF i OF tzn te wątki na których Ty nas obgadujesz i prowokujesz inne dziewczyny?

madziarella88, margaret26, Agnieś, katsuyoshi, Bobitta, Izka_K lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • madziarella88 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "kolezanka " zna wszystkie watki na OF i BBF - przeczytala pewnie od deski do deski ;) ja sie w rozmowe z ta pania wdawac nie bede. nie musze sie znizac do tego poziomu zeby jeszcze innych ludzi obrazac ( ktorych na dodatek nie znam) ;) smiechu warte.

margaret26, Agnieś, katsuyoshi, Bobitta lubią tę wiadomość

5b09mg7y1fm9q2ki.png
  • margaret26 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabawne :D Komentuję jeden wątek, a ,że mają z Was bekę wiem od Dziewczyn , które są obecne i udzielają się na swoich wątkach. Widzę ,że przyczepicie się wszystkiego więc sprostuję " prawie całe BBF i OF " :) Szkoda,że nie potraficie się odnieść do całej mojej wypowiedzi. No cóż, w ogóle mnie to nie dziwi :)!

Nie muszę Was znać, po wpisach można wiele o człowieku powiedzieć. Zwłaszcza jeśli ten ktoś wierzy w zabobony albo śledzi ile razy ktoś pojawił się na danym wątku bo jeśli tydzień milczy to wypad :D Paranoja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 14:24

justa1234, Rotenkopf, tysiaa93, pasia27, Natka88, lula.91, xpatiiix3, Anko:-) lubią tę wiadomość

Leon 3940g, 57cm, 10pkt, cc <3
    Urodzony dnia 23.02.2016r, o godzinie 5.40

3jvzj44jk36zw5al.png
  • Kawokado Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) wpadłam Was odwiedzić i przyznam, że zobaczyć o co to całe zamieszanie ;) Po pierwsze: życzę wam nudnych, spokojnych ciąż i zdrowych bobasów!
    Ludźmi się nie przejmujecie i bardzo dobrze, bo jak widać to burza w szklance wody ;) macie swój regulamin, który Wam pasuje, nie lubicie tłoku, każda czuje się wysłuchana i potraktowana indywidualnie - fajna sprawa moim zdaniem :)
    Ach i uśmiałam się z tych zabobonów, które podesłałyście! Najbardziej podoba mi się ten o rudym dziecku i bardzo owłosionym (akurat przytula się do mnie mój rudy pies :D zobaczymy co sie urodzi ;D ).
    Raz jeszcze wszystkiego dobrego i nie stresujcie siebie i maluszków :*

madziarella88, katsuyoshi, Bobitta lubią tę wiadomość

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

• majeczka87 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    każdy pisze z kim chce, proponuje taktykę "olanie" na zgryzliwe osoby

Ja dzis lezakuje bo musze wylezec ten kaszel w koncu.,,trzy kołdry, rosół i o ;) aaa zmiencie prosze termin porodu u mnie na 12 tego lipca;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 14:45

Agnieś, katsuyoshi, Bobitta lubią tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • Agnieś Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co nie wiem o co tyle hallo.
    Przecież ja nie napisałam tych zabobonów i na pisałam że nie wiem ile w tym prawdy,ale nie będę się tłumaczyć bo nie mam komu a tym bardziej dziewczyną które lubią kpić z innych.
    Najlepiej pisać -"że się uderzyło w swoja kuciapę.." bo gdzieś to tez już przeczytałam.
    Albo -- "...ja już zrobiłam remanent majtek w domu..." ;)
    heheheheheheh nie mogę z tego tekstu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 15:44

3jgx43r867ibmmqb.png
  • Agnieś Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majeczka87 wrote:
    każdy pisze z kim chce, proponuje taktykę "olanie" na zgryzliwe osoby

Ja dzis lezakuje bo musze wylezec ten kaszel w koncu.,,trzy kołdry, rosół i o ;) aaa zmiencie prosze termin porodu u mnie na 12 tego lipca;)
    Dokładnie trzeba to olewać :)
    Ja tam nie mam zamiar odpisywać na jakiekolwiek zaczepki ,niech sobie piszą może im ulży.Penie nudno maja na swoich forach :)
    To się kuruj Misiku :***
    Rosołek też bym zjadła taki gorący mniam :)
    Ale mi smaka zrobiłaś :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 15:20

katsuyoshi, majeczka87 lubią tę wiadomość

3jgx43r867ibmmqb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane <3
    Wróciłam własnie i nadrobiłam .
    Uśmiałam sie z głupoty nie których osób :D
    No ale nie bede wiecej o tym dyskutować bo zachowują się tak jakby ktoś przywiązał je do krzesła i kazał siłą tutaj siedziec :D
    Oczywiscie ma z naszego wątku ubaw całe of i pewnie dlatego mimo to dochodza do nas nowe osoby :)
    Ale czym się martwic, będziemy sławne na cały świat zapewne z ich tokiem myslenia :D

Agnieś ja nie wierze w przesądy ale uważam że każdy ma prawo w nie wierzyć bo każdy jest inny :) i chetnie sobie wejde na linka i zobacze co tam jest ;) <3

Evanlyn moja ty pojechałas i dobrze <3 :D
    Bobitta <3

Kawokado dziękuje za odwiedziny i miłe słowa :)

Tym którym miałam zmienic co nie co na prezentacji już to uczyniłam ;)

• alloffkowa Przyjaciółka

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu nerwowo się zrobiło :)

katsuyoshi, Agnieś lubią tę wiadomość

W oczekiwaniu
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alloffkowa wrote:
    Ale tu nerwowo się zrobiło :)
    Gdzie tam nerwowo ? :)
    Ja bym powiedziała że dawno w cyrku nie byłam a dzięki osobom które wchodzą na nasz wątek z buciorami poczułam sie jak w cyrku i to darmowym :D

Agnieś lubi tę wiadomość

• Agnieś Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Witajcie kochane <3
    Wróciłam własnie i nadrobiłam .
    Uśmiałam sie z głupoty nie których osób :D
    No ale nie bede wiecej o tym dyskutować bo zachowują się tak jakby ktoś przywiązał je do krzesła i kazał siłą tutaj siedziec :D
    Oczywiscie ma z naszego wątku ubaw całe of i pewnie dlatego mimo to dochodza do nas nowe osoby :)
    Ale czym się martwic, będziemy sławne na cały świat zapewne z ich tokiem myslenia :D

Agnieś ja nie wierze w przesądy ale uważam że każdy ma prawo w nie wierzyć bo każdy jest inny :) i chetnie sobie wejde na linka i zobacze co tam jest ;) <3

Evanlyn moja ty pojechałas i dobrze <3 :D
    Bobitta <3

Kawokado dziękuje za odwiedziny i miłe słowa :)

Tym którym miałam zmienic co nie co na prezentacji już to uczyniłam ;)

Wiesz ja sama za bardzo nie mam zdania co do tych przesądów(nie wiem ile w tym prawdy) ale wydaje mi się że jak to przeczytałam to mnie to nie zgorszyło.
    Tak,tak jesteśmy sławne hihih. Za pewne to się dopiero rozkręca :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 15:38

katsuyoshi lubi tę wiadomość

3jgx43r867ibmmqb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieś wrote:
    Wiesz ja sama za bardzo nie mam zdania co do tych przesądów(nie wiem ile w tym prawdy) ale wydaje mi się że jak to przeczytałam to mnie to nie zgorszyło.
    Tak,tak jesteśmy sławne hihih. Za pewne to się dopiero rozkręca :P
    Dokładnie kazdy ma prawo siebie poczytac przeciez ;) i nie znaczy ze sie w to od razu wierzy hehe :D

Oj tak jeszcze prase i telewizje sciągna :D

Agnieś lubi tę wiadomość

• Agnieś Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Dokładnie kazdy ma prawo siebie poczytac przeciez ;) i nie znaczy ze sie w to od razu wierzy hehe :D

Oj tak jeszcze prase i telewizje sciągna :D

hehehe żebyś wiedziała :)
    Olewać i tyle :)

3jgx43r867ibmmqb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieś wrote:
    hehehe żebyś wiedziała :)
    Olewać i tyle :)
    Nie inaczej :D

Też u Ciebie tak zimno?
    U mnie niby slonecznie ale wiatry nie samowite nie mówiac juz o tym jak zimno O.o

• Agnieś Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Nie inaczej :D

Też u Ciebie tak zimno?
    U mnie niby slonecznie ale wiatry nie samowite nie mówiac juz o tym jak zimno O.o

u mnie rano było słonecznie i tylko 2-stopnie brrr zimno :P ,a teraz już jest szaro i dalej zimno :P
    Ta pogoda nas nie rozpieszcza :)

3jgx43r867ibmmqb.png
  • madziarella88 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Dyskusja z idiota nie ma sensu, tak jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne jak dobry jestem w szachy, gołąb przewróci figury, nasra na planszę i będzie się puszył jakby wygrał" tyle na temat.

ide z moim w miasto ;) milego popoludnia kochane ;*

Agnieś, katsuyoshi, majeczka87, kas91 lubią tę wiadomość

5b09mg7y1fm9q2ki.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziarella88 wrote:
    "Dyskusja z idiota nie ma sensu, tak jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne jak dobry jestem w szachy, gołąb przewróci figury, nasra na planszę i będzie się puszył jakby wygrał" tyle na temat.

ide z moim w miasto ;) milego popoludnia kochane ;*
    hahaha :D

Miłego spacerku :)

• alloffkowa Przyjaciółka

Wysłany: 21 listopada 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jakieś 3 stopnie ale bardzo nieprzyjemnie jest tak :(

W oczekiwaniu
‹‹ 51 52 53 54 55 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ