Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
madziarella88 wrote:"Dyskusja z idiota nie ma sensu, tak jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne jak dobry jestem w szachy, gołąb przewróci figury, nasra na planszę i będzie się puszył jakby wygrał" tyle na temat.
ide z moim w miasto milego popoludnia kochane ;*
hahahaahahaahahmadziarella88 lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Hello,
powiem tak czuje się dzisiaj strasznie, myślałam że jak wejdę na forum to mi się humor poprawi, i znajdę koleżanki doli niedoli ;P
a tu 3 strony nadrabiania o ty że się nie podoba, albo podoba, albo innych frazesów
Ludzie... toż to nikt nikogo tu nie trzyma... powiem szczerze że o obowiązku meldowania się nie wiedziałam ale i tak tu jestem codziennie, bo miło czasem usłyszeć miłe słowo, a i zobaczyć czy to co ze mna się dzieje ma obicie też u Was..
nic pozdrawiam Was serdecznie
Ja leże, śpię, leże, spię, coś zjem, spię... maskara... ja z ADHD
katsuyoshi lubi tę wiadomość
Kijanka
-
nick nieaktualnykijanka_88 wrote:Hello,
powiem tak czuje się dzisiaj strasznie, myślałam że jak wejdę na forum to mi się humor poprawi, i znajdę koleżanki doli niedoli ;P
a tu 3 strony nadrabiania o ty że się nie podoba, albo podoba, albo innych frazesów
Ludzie... toż to nikt nikogo tu nie trzyma... powiem szczerze że o obowiązku meldowania się nie wiedziałam ale i tak tu jestem codziennie, bo miło czasem usłyszeć miłe słowo, a i zobaczyć czy to co ze mna się dzieje ma obicie też u Was..
nic pozdrawiam Was serdecznie
Ja leże, śpię, leże, spię, coś zjem, spię... maskara... ja z ADHD
Kochana a gdzie jest napisane prosze mi sie meldowac?
Jesli lista o ktora dbam aby byly na niej osoby aktywne a nie aktywne dluzszy okres czyli ponad tydzien zostaja z listy sciagnieci tylko po to aby nie robic sztucznego tlumu na prezentacji Taki to ma cel.
Ja osobiscie widze kto jest obecny a kto nie i nie trzeba sie tutaj meldowac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTalusia wrote:A ja sie chce usprawiedliwić bo ja spioch jestem,i spie i jem na zmiane:D.
I co tam? Cos mnie ominelo?
Do tego masz za kare dodatkowe lekcje hahahahaTalusia, kijanka_88, kas91 lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:hahaha tak poprosze twoj numer w dzienniku i do odpowiedzi za spóznianie się na wątek
Do tego masz za kare dodatkowe lekcje hahahaha
Haha,prosze Pani 7!
Wlasnie przeczytałam.. i sikam hahahakatsuyoshi, Agnieś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTalusia wrote:Haha,prosze Pani 7!
Wlasnie przeczytałam.. i sikam hahaha
Dobrze !
Poprosze do tablicy panno Talusio i prosze rozwiazac zadanie
Ile to jest
2 + 2 ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 18:48
Talusia, Agnieś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieźle się na robiło:-)
a ja w szpitalu...miałam mieć wizytę u lekarza żeby podejrzeć Malucha..i niestety jest tylko widoczny pecherzyk...beta dziś 1105...mam czekac do poniedziałku, znów zrobią betę, sprawdzimy przyrost... i usg czy coś więcej będzie widać. Zatrzymali mnie ze względu na poprzednią pozamaciczna....martwię się co będzie dalej...:'(
Dziewczyny przy jakiej becie widziałyście zarodek i serduszko?
Pozdrawiam Was
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 22 listopada 2015, 20:34
-
nick nieaktualnymala.mi wrote:Nieźle się na robiło:-)
a ja w szpitalu...miałam mieć wizytę u lekarza żeby podejrzeć Malucha..i niestety jest tylko widoczny pecherzyk...beta dziś 1105...mam czekac do poniedziałku, znów zrobią betę, sprawdzimy przyrost... i usg czy coś więcej będzie widać. Zatrzymali mnie ze względu na poprzednią pozamaciczna....martwię się co będzie dalej...:'(
Pozdrawiam Was
Nasza Bobitta miala taka sytuacje a okazało sie ze ciaza nie dosc ze jest nie na tym etaie co myslala to jeszcze lekarz sie pomylil bo jak byla u innego to okazalo sieze dzidzia rosnie i bylo juz nawet serduszko.
Wiec nie załamuj sie .
Trzymam kciuki aby wszystko sie dobrze skonczyłoBobitta lubi tę wiadomość
-
mala.mi wrote:Nieźle się na robiło:-)
Pozdrawiam Waskatsuyoshi lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu -
nick nieaktualny