Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:dziekuje kochane! ;*
w tydzien sie udalo. ograniczylam na poczatku do 5, pozniej 3, 1, i teraz nic;) troszke jeszcze ciagnie ale wiem ze zrobi mi sie niedobrze jesli teraz wezme papierosa do ust wiec zamiast tego jem poprostu pomarańcze
A ukochany jak? Też rzucił?
Mam nadzieje że po porodzie nie wrócisz do nałogu bo to byłaby Twoja najwieksza głupotaEvanlyn, madziarella88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Kochana najgorsze za tobą teraz tylko musisz w tym wytrwać i nie dać sie skusic pod żadnym pozorem.
A ukochany jak? Też rzucił?
Mam nadzieje że po porodzie nie wrócisz do nałogu bo to byłaby Twoja najwieksza głupota
ukochany sie ograniczyl do 1-2 papierosow dziennie jak na razie ale i tak dobrze. Przynajmniej mnie nie kusi bo nie widze juz jak biega z fajka na balkon
wytrwam, nie dam sie. No i jesli cala ciaze dam rade ( a wiem ze dam) to po porodzie nie wroce do tego napewno! W przeciwnym razie caly wysilek na marne a tego nie chce
odliczam dni do srody.. chce byc pewna ze z kruszynka wsio ok..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 12:04
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:ukochany sie ograniczyl do 1-2 papierosow dziennie jak na razie ale i tak dobrze. Przynajmniej mnie nie kusi bo nie widze juz jak biega z fajka na balkon
wytrwam, nie dam sie. No i jesli cala ciaze dam rade ( a wiem ze dam) to po porodzie nie wroce do tego napewno! W przeciwnym razie caly wysilek na marne a tego nie chce
odliczam dni do srody.. chce byc pewna ze z ktuszynka wsio ok..
Napewno wszystko dobrzemadziarella88, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:Mam nadzieję ze wszystko dobrze..
ale dwa 2 kg mandarynek ?? gdzie ty to miescisz
ja mam ochote na banany a dzis niedziela i wszystkie markety zamkniete ;(
Toc mandarynki to tylko sok nie wiem ale dla mnie to jakos nie ma znaczenia bo ja potrafie owoce jesc bardzo duzo a i tak czasem mi malomadziarella88, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:to dobrze macie. W Niemczech w niedziele wszystko poza stacjami benzynowymi jest zamkniete ;p polskie sklepy tez..
uciekam cos przekasic. siem glodna zrobilam
A Belgi jak bylam to sklepy w niedziele tez zamkniete a w soboty to tylko do 17stej.
Hehe ja mojego wyslalam do sklepu bo ja sie nie ruszam z malym w taka pogode, nic mi po sloncu kiedy tak wieje i jest tak zimno.
Ja już ziemniaczki sobie obralam i jak maly zasnie zrobie te klopsiki i sosik potem wystarczy tylko wszystko wstawicmadziarella88, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
kijanka_88 wrote:Dziewczyny co na nudności.. bo nie wytrzymam... >?
Teraz na chwile w sklepie byliśmy i ledwo dałąm rade :
Jeść mniej a częściej, mi trochę pomogło. Gin też mówiła żeby pić wodę z plastrem świezego imbiru i łyżka miodu- nie próbowałam jeszcze, ale podobno pomaga.Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:u was tez snieg pada ?
A co u ciebie pada?
Ja osobiscie to zimy nie trawie ale chetnie bym popatrzała jak sniech sypie
ja wlasnie wrzuciłam klopsy na gazWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 13:46
-
katsuyoshi wrote:u mnie w uk odkad tutaj mieszkam czyli prawie 3 lata bedze ani razu nie padał
A co u ciebie pada?
Ja osobiscie to zimy nie trawie ale chetnie bym popatrzała jak sniech sypie
ja wlasnie wrzuciłam klopsy na gaz
no pada sypie wrecz..
w Hamburgu tez nie czesto snieg zobaczysz. Ale dzis masakra.. Zimy nienawidze..
samcznego obiadku kat - nakarm dobrze fasolke
uciekam. Bede moze wieczorkiem ;*
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:no pada sypie wrecz..
w Hamburgu tez nie czesto snieg zobaczysz. Ale dzis masakra.. Zimy nienawidze..
samcznego obiadku kat - nakarm dobrze fasolke
uciekam. Bede moze wieczorkiem ;*
No widzisz mamy cos wspolnego z tą zima
Miłego popołudnia -
nick nieaktualnyBobitta wrote:Boże ale ja głupia jestem hehe
Gratuluję :*
No mówie Ci
Żebyś to tylko Ty była głupia Ale nie, taki przywilej to przypisano nam wszystkim
alloffkowa nie martw się ja tez mam brak dolegliwosci ciążowych a jestem w 8 tyg tez mnie to dziwi bo z synkiem jednak na tym etapie mialam mega objawy a teraz nic.Troche sie tym martwilam ale moja mama mnie uspokoila ze kazda ciaza jest inna i nie mam sie martwic tylko cieszyc bo objawy wcale nie sa mile.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 15:43
-
nick nieaktualny
-
Hello ,
dziewczyny pobiłam dzisiaj rekord , wstałam 08:00 popracowałam w łóżku do 11:00 śniadanie, spanie do 14:10: :D:D: a wczoraj spać poszłam o 20:00
Dzisiaj już lepiej z nudnościami, pomaga mi woda z imbirem tak jak pisałyście, mąż mi wczoraj miksure przygotował bo nie mogłam zbliżyć się do kuchni dzisiaj dużo dużo lepiejkatsuyoshi lubi tę wiadomość
Kijanka