Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykijanka_88 wrote:Hello ,
dziewczyny pobiłam dzisiaj rekord , wstałam 08:00 popracowałam w łóżku do 11:00 śniadanie, spanie do 14:10: :D:D: a wczoraj spać poszłam o 20:00
Dzisiaj już lepiej z nudnościami, pomaga mi woda z imbirem tak jak pisałyście, mąż mi wczoraj miksure przygotował bo nie mogłam zbliżyć się do kuchni dzisiaj dużo dużo lepiej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziarella gratuluję rzucenia nałogu brawo!
Dziękuję za wsparcie dziewczyny! Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i że wkrótce będzie po strachu. Tymczasem czekamy do jutra, rano mają pobrać betę, mam nadzieję że ładnie, prawidłowo urośnie i że będę mogła wrócić do domku. Trzymajcie kciuki!!!
katsuyoshi, madziarella88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala.mi wrote:Madziarella gratuluję rzucenia nałogu brawo!
Dziękuję za wsparcie dziewczyny! Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i że wkrótce będzie po strachu. Tymczasem czekamy do jutra, rano mają pobrać betę, mam nadzieję że ładnie, prawidłowo urośnie i że będę mogła wrócić do domku. Trzymajcie kciuki!!! -
mala.mi wrote:Madziarella gratuluję rzucenia nałogu brawo!
Dziękuję za wsparcie dziewczyny! Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i że wkrótce będzie po strachu. Tymczasem czekamy do jutra, rano mają pobrać betę, mam nadzieję że ładnie, prawidłowo urośnie i że będę mogła wrócić do domku. Trzymajcie kciuki!!!
dzieki! ;*
trzymam mocno kciuki zeby u ciebie bylo wszystko ok! ;* -
Dobry wieczor kochane:)
Madziarella gratulacje ja co prawda palilam ale elektryczne ale jak tylko zobaczylam dwie kreski to wrzucilam fajke do szuflady i nie pale ;d choc nie powiem na poczatku strasznie mnie ciagnelokatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
kas91 wrote:Dobry wieczor kochane:)
Madziarella gratulacje ja co prawda palilam ale elektryczne ale jak tylko zobaczylam dwie kreski to wrzucilam fajke do szuflady i nie pale ;d choc nie powiem na poczatku strasznie mnie ciagnelo
no fakt, na poczatku tez mnie ciagnelo, nawet teraz jeszcze troche. Ale szczerze mowiac te ostatnie nawet nie smakowaly wiec stwierdzam ze organizm sam sie przed trucizna broni da sie bez tego zyc i to jest najwazniejszekatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:aha ! dziewczyny chcialam zapytac jak to jest z usg? gdzies czytalam ze ginekolodzy robia tylko trzy - na poczatku ciazy, ok 20. tygodnia i ok. 30 tygodnia. Serio tak jest ?
ja mialam w 4 miesiacu pierwsze w ktorym bylo sprawdzenie czy z dzidzia wporządku a potem w 6 gdzie byl robiony wymiar dziecka kazdej czescie jego ciała i jesli chcialam wiedziec moglam pytac o płećmadziarella88 lubi tę wiadomość
-
Hej!
W końcu mogłam siąść i nadrobić zaległości Ja dziś cały dzień studia, zakupy, odwiedziny itp. Teraz chwila relaksu, ale chyba zaraz padne
A jutro 11 h w pracy ale powiem, że się będę oszczędzać bo lekarz mi chciał dać L4 leżące, zobaczymy na ile dojdzie do nich to co powiem
Spaaaaać!katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
z tego to czytalam to w pl i niemczech robia trzy. Ale teraz pytanie co jesli chce zrobic jeszcze jedno lub dwa pomiedzy tymi terminami zeby miec pewnosc ze maluszek ma sie dobrze? lekarz mi odmowi czy bede musiala dodatkowo zaplacic ? Mysle ze raczej to drugie ale chcialam was zapytac. Moze sie lepiej orientujecie.
widze ze w uk jeszcze lepiej tylko 2... kat nie denerwowalas sie w miedzyczasie czy z twoja kruszynka wsio ok?katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:z tego to czytalam to w pl i niemczech robia trzy. Ale teraz pytanie co jesli chce zrobic jeszcze jedno lub dwa pomiedzy tymi terminami zeby miec pewnosc ze maluszek ma sie dobrze? lekarz mi odmowi czy bede musiala dodatkowo zaplacic ? Mysle ze raczej to drugie ale chcialam was zapytac. Moze sie lepiej orientujecie.
widze ze w uk jeszcze lepiej tylko 2... kat nie denerwowalas sie w miedzyczasie czy z twoja kruszynka wsio ok?
Ogólnie wierzyłam ze nie musze sie martwić o fasolke bo skoro bóg mnie wysłuchał i obdarzył mnie tym pięknym cudem to wierzyłam że nie pozwoli aby stała mu się krzywda
Po za tym na wizytach kontrolnych wyniki krwi itp byly bardzo dobre, na pierwszym usg wszystko bylo wzorowe na drugim także wiec nie mialam czego się bacmadziarella88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaax wrote:Hej!
W końcu mogłam siąść i nadrobić zaległości Ja dziś cały dzień studia, zakupy, odwiedziny itp. Teraz chwila relaksu, ale chyba zaraz padne
A jutro 11 h w pracy ale powiem, że się będę oszczędzać bo lekarz mi chciał dać L4 leżące, zobaczymy na ile dojdzie do nich to co powiem
Spaaaaać!Agaax lubi tę wiadomość
-
Witam
Ja dzisiaj padnięta. Okropnie sie czuję, mam nadzieję że w ciągu dnia odżyję...
Bobitta nie mam pojęcia jak jest na NFZ ale prywatnie dają - ja dostawałam nawet zdjęcia jajników jak byłam na badaniu w szpitalu byłam na NFZ i wtedy mi nie dali żadnego zdjęcia.