Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Evanlyn wrote:Też oglądałam jak on mógł jej się oświadczyć?!?!?!
ja właśnie jak się śmieje =to też mnie boli...
Na mnie to jakoś zbawiennie podziałało...
Mnie młot rozbaiwł najbardziej..oświdczyny no cóż... lekko dziwne
potem jeszcze jak sobie poczytałam komentarze na fb to z mężem się pokładaliśmy ze śmiechu.. tak dla rozrywki czasem trzeba
Dzisiaj mnie kłuje ale nie boli czuje że coś się dzieje, ale w granicach normy
Evanlyn lubi tę wiadomość
Kijanka
-
Edka wrote:alloffkowa, raczej niewiele gin zobaczy, stanowczo za wcześnie.
-
kijanka_88 wrote:Na mnie to jakoś zbawiennie podziałało...
Mnie młot rozbaiwł najbardziej..oświdczyny no cóż... lekko dziwne
potem jeszcze jak sobie poczytałam komentarze na fb to z mężem się pokładaliśmy ze śmiechu.. tak dla rozrywki czasem trzeba
Dzisiaj mnie kłuje ale nie boli czuje że coś się dzieje, ale w granicach normy
-
Evanlyn wrote:Dziewczyny jak to jest z tym bólem brzucha? Normalne że w 6 tygodniu nadal boli? Tak jakby mnie trochę kłuło ciągle w jednym miejscu...
Evanlyn mnie boli brzuch tak jakby rósł. Nie ukrywam, jestem szczupła i wydaje mi się, że już mi brzuch rośnie. Spodnie mnie gniotą i nawet piżamę sobie zsuwam na biodraEvanlyn lubi tę wiadomość
Bobitta
-
Bobitta wrote:Evanlyn mnie boli brzuch tak jakby rósł. Nie ukrywam, jestem szczupła i wydaje mi się, że już mi brzuch rośnie. Spodnie mnie gniotą i nawet piżamę sobie zsuwam na biodra
kijanka_88, kas91 lubią tę wiadomość
-
Bobitta wrote:Evanlyn mnie boli brzuch tak jakby rósł. Nie ukrywam, jestem szczupła i wydaje mi się, że już mi brzuch rośnie. Spodnie mnie gniotą i nawet piżamę sobie zsuwam na biodra
potwierdzam u mnie to samo dopasowana spódnica ołókowa dzisiaj ekhm, opięta, a nie przytyłam waże tyle ile przed ciążą.Evanlyn lubi tę wiadomość
Kijanka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny spokojnie te wasze pobolewania i kłucia to normalna sprawa także nie przejmujcie sie tym tak za bardzo
Bobitta nie martw sie ja mam tak samo chodze w domu w spodniach dresowych ktore musze miec bardzo luzno bo strasznie mnie dusi na brzuch do tego swedzi mnie brzuszek wiec napewno cos tam juz rosnie Jak ide spac to juz w ogole musze miec tak luzno ze masakra bo strasznie mnie sciska.A ja taka az chudzinka nie jestem wiadomo jednak po pierwszej ciazy nei zgubilam jeszcze calego brzuszka.
Poczekajcie do dni kiedy fasolka zacznie was kopac wtedy bedziecie narzekac dopiero hehe
Mój mały tak mnie kopał w prawe żebro ze czasami teraz czuje jak mnie boli te żebro.Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Dziewczyny spokojnie te wasze pobolewania i kłucia to normalna sprawa także nie przejmujcie sie tym tak za bardzo
Poczekajcie do dni kiedy fasolka zacznie was kopac wtedy bedziecie narzekac dopiero hehe
Mój mały tak mnie kopał w prawe żebro ze czasami teraz czuje jak mnie boli te żebro.
juz widze wpisy na forum... a kopnął ale fajnie , ja też czulam ipt. .. potem po 2 miesiacach, jejciu jak kopie
Evanlyn lubi tę wiadomość
Kijanka
-
katsuyoshi wrote:Dziewczyny spokojnie te wasze pobolewania i kłucia to normalna sprawa także nie przejmujcie sie tym tak za bardzo
Bobitta nie martw sie ja mam tak samo chodze w domu w spodniach dresowych ktore musze miec bardzo luzno bo strasznie mnie dusi na brzuch do tego swedzi mnie brzuszek wiec napewno cos tam juz rosnie Jak ide spac to juz w ogole musze miec tak luzno ze masakra bo strasznie mnie sciska.A ja taka az chudzinka nie jestem wiadomo jednak po pierwszej ciazy nei zgubilam jeszcze calego brzuszka.
Mój mały tak mnie kopał w prawe żebro ze czasami teraz czuje jak mnie boli te żebro.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Hahaha Powiem Ci ze gdyby nie ten uśmiech to wyglądałby przerażająco
Nie wspomne o tym jak cała wykładzina w salonie wyglądałaEvanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:powiem ci ze moj byl wtedy w pracy i jak to zobaczyl to sie przestraszyl i chcial sie zwolnic do domu bo myslal ze to krew i ze malemu cos sie stało
Nie wspomne o tym jak cała wykładzina w salonie wyglądałakatsuyoshi lubi tę wiadomość