X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Lipcowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Też oglądałam :D jak on mógł jej się oświadczyć?!?!?!

ja właśnie jak się śmieje =to też mnie boli...

Na mnie to jakoś zbawiennie podziałało...
    Mnie młot rozbaiwł najbardziej..oświdczyny no cóż... lekko dziwne ;)
    potem jeszcze jak sobie poczytałam komentarze na fb to z mężem się pokładaliśmy ze śmiechu.. tak dla rozrywki czasem trzeba ;)
    Dzisiaj mnie kłuje ale nie boli czuje że coś się dzieje, ale w granicach normy ;)

Evanlyn lubi tę wiadomość

Kijanka
  • Edka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alloffkowa, raczej niewiele gin zobaczy, stanowczo za wcześnie.

Evanlyn, kijanka_88 lubią tę wiadomość

ijpbi09kncb0qlr5.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edka wrote:
    alloffkowa, raczej niewiele gin zobaczy, stanowczo za wcześnie.
    racja. U mnie mówił że jest jakaś malusieńka kropeczka i że jeśli nie kłamie że jestem w ciąży to będzie to ale tak o to nie potrafiłby stwierdzić :) Tydzień temu (mój 5 tydzień) był pęcherzyk ale też mówiła że za wcześnie na wizytę...

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kijanka_88 wrote:
    Na mnie to jakoś zbawiennie podziałało...
    Mnie młot rozbaiwł najbardziej..oświdczyny no cóż... lekko dziwne ;)
    potem jeszcze jak sobie poczytałam komentarze na fb to z mężem się pokładaliśmy ze śmiechu.. tak dla rozrywki czasem trzeba ;)
    Dzisiaj mnie kłuje ale nie boli czuje że coś się dzieje, ale w granicach normy ;)
    Z tego młota to nie mogliśmy się z M przestać śmiać :D jaki ten Rafał jest głupi. Od początku go nie lubiłam...

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Dziewczyny jak to jest z tym bólem brzucha? Normalne że w 6 tygodniu nadal boli? Tak jakby mnie trochę kłuło ciągle w jednym miejscu...

Evanlyn mnie boli brzuch tak jakby rósł. Nie ukrywam, jestem szczupła i wydaje mi się, że już mi brzuch rośnie. Spodnie mnie gniotą i nawet piżamę sobie zsuwam na biodra

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    Evanlyn mnie boli brzuch tak jakby rósł. Nie ukrywam, jestem szczupła i wydaje mi się, że już mi brzuch rośnie. Spodnie mnie gniotą i nawet piżamę sobie zsuwam na biodra
    Coś Ty hehe ja na razie czuję że na podbrzuszu zrobiła się taka jakby kuleczka :D twardsze ale miękkie :D dziwne...ale jak dotykam to śmieszne uczucie jakby moje Maleństwo czuło mój dotyk :D ładna faza :D zmieniam dilera :D

kijanka_88, kas91 lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:

potwierdzam u mnie to samo dopasowana spódnica ołókowa dzisiaj ekhm, opięta, a nie przytyłam waże tyle ile przed ciążą.

Kijanka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    O matko :D załamie się jak u mnie zacznie padać :D wyjeżdżam do ciepłych krajów!!! :D
    Zabierz mnie :D

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Zabierz mnie :D
    Kupię więcej biletów to może dostaniemy rabat :D kto jeszcze chętny? :D zapisy do wieczora :D

katsuyoshi lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny spokojnie te wasze pobolewania i kłucia to normalna sprawa także nie przejmujcie sie tym tak za bardzo ;)

Bobitta nie martw sie ja mam tak samo ;) chodze w domu w spodniach dresowych ktore musze miec bardzo luzno bo strasznie mnie dusi na brzuch do tego swedzi mnie brzuszek wiec napewno cos tam juz rosnie :D Jak ide spac to juz w ogole musze miec tak luzno ze masakra bo strasznie mnie sciska.A ja taka az chudzinka nie jestem wiadomo jednak po pierwszej ciazy nei zgubilam jeszcze calego brzuszka.
    Poczekajcie do dni kiedy fasolka zacznie was kopac :D wtedy bedziecie narzekac dopiero hehe :D
    Mój mały tak mnie kopał w prawe żebro ze czasami teraz czuje jak mnie boli te żebro. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Kupię więcej biletów to może dostaniemy rabat :D kto jeszcze chętny? :D zapisy do wieczora :D
    Ja to moge tam pojechac i juz zostac wcale nie bede narzekac na slonce i upały oo nie :D

• kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Dziewczyny spokojnie te wasze pobolewania i kłucia to normalna sprawa także nie przejmujcie sie tym tak za bardzo ;)

Poczekajcie do dni kiedy fasolka zacznie was kopac :D wtedy bedziecie narzekac dopiero hehe :D
    Mój mały tak mnie kopał w prawe żebro ze czasami teraz czuje jak mnie boli te żebro. ;)

juz widze wpisy na forum... a kopnął ale fajnie , ja też czulam ipt. .. potem po 2 miesiacach, jejciu jak kopie ;)

Kijanka
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:

Bobitta nie martw sie ja mam tak samo ;) chodze w domu w spodniach dresowych ktore musze miec bardzo luzno bo strasznie mnie dusi na brzuch do tego swedzi mnie brzuszek wiec napewno cos tam juz rosnie :D Jak ide spac to juz w ogole musze miec tak luzno ze masakra bo strasznie mnie sciska.A ja taka az chudzinka nie jestem wiadomo jednak po pierwszej ciazy nei zgubilam jeszcze calego brzuszka.
    Aaacchhh nie mogę się doczekać kiedy nie będę mogła założyć ulubionej bluzki :D rośnij moje maleństwo :D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 <3 <3 <3 <3 <3
    Beztytulu_sxpaqns.jpg
    :D :D :D

Evanlyn, kijanka_88, Edka, kas91, madziarella88, Agaax lubią tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    <3 <3 <3 <3 <3 <3
    Beztytulu_sxpaqns.jpg
    :D :D :D
    <3 <3 <3 <3 <3 kocham takie dzieci :D chodź Oscarku do e-cioci Evanlyn :D

katsuyoshi, madziarella88 lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak chcecie moge pokazac wam jak kiedys wysmarowal sie szminka :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beztytulu_sxpqpnq.jpg
    Beztytulu_sxpqpeh.jpg

Evanlyn, kas91, madziarella88 lubią tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Beztytulu_sxpqpnq.jpg
    Beztytulu_sxpqpeh.jpg
    Hahaha :D Powiem Ci ze gdyby nie ten uśmiech to wyglądałby przerażająco :D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Hahaha :D Powiem Ci ze gdyby nie ten uśmiech to wyglądałby przerażająco :D
    powiem ci ze moj byl wtedy w pracy i jak to zobaczyl to sie przestraszyl i chcial sie zwolnic do domu bo myslal ze to krew i ze malemu cos sie stało :D
    Nie wspomne o tym jak cała wykładzina w salonie wyglądała :D

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    powiem ci ze moj byl wtedy w pracy i jak to zobaczyl to sie przestraszyl i chcial sie zwolnic do domu bo myslal ze to krew i ze malemu cos sie stało :D
    Nie wspomne o tym jak cała wykładzina w salonie wyglądała :D
    Słodki kłopot :D widzę że ten Twój synek to żywe srebro albo dajesz mu za dużo luzu :D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
‹‹ 57 58 59 60 61 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ