Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Słodki kłopot widzę że ten Twój synek to żywe srebro albo dajesz mu za dużo luzu
Poprostu za nim chwilami nie da sie nadążyc w szczególnosci kiedy jestem sama i robie obiad to on juz kombinuje co tu nabroic to taki maly chodzacy szatanekWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 14:00
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Wlasnie problem w tym ze nie daje mu luzu
Poprostu za nim chwilami nie da sie nadążyc w szczególnosci kiedy jestem sama i robie obiad to on juz kombinuje co tu nabroic to taki maly chodzacy szatanekkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:hehe wczoraj byli u nas znajomi właśnie z dwuletnia córką takie dzieci są takie idealne
mój to idealny nie jest nawet jak spi
modle sie tylko by drugie było grzeczniejsze
bo synek ewidentnie rozrabiaka po tacieEvanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:haha no nie powiedzialabym
mój to idealny nie jest nawet jak spi
modle sie tylko by drugie było grzeczniejsze
bo synek ewidentnie rozrabiaka po taciekatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Moje będzie spokojne bo my z M spokojni jesteśmy :p chyba że pójdzie w prababcie to będzie skomplikowane
Moze twój M lub ty jak byliscie tacy mali wcale grzeczni nie byliscieEvanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:wiesz moj teraz tez spokojny ale jak byl taki maly jak Oscar to byl tez rozrabiaka wiec wiem po kim to ma bo ja bylam grzeczna
Moze twój M lub ty jak byliscie tacy mali wcale grzeczni nie bylisciekatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
alloffkowa wrote:Mnie też kłuje i pobolewa podbrzusze. Jutro pierwsza wizyta i się okaże czy wszystko ok
Ja testowałam dzien po Tobie i wychodzi, że dziś jestem w 4tyg i 5 dniu, wiec blisko Ciebie
Wizyte mam za równo tydz, wiec już raczej powinno byc coś widac
Kłucia niestety też mam ;/
I też poroniłam na początku czerwca ;/katsuyoshi lubi tę wiadomość
06.2015 - poronienie
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Matko, faktycznie teściowa opowiadała mi jaki M był niedobry do 5go roku życia ja byłam grzeczna! poważnie
Wiec sie módl Mój niestety odziedziczył to po tatusiu i uwierz ze chwilami nie ma siły na niego
Dlatego mam nadzieje że drugie dziecko odziedziczy spokój po mnieEvanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyada89 wrote:Ja testowałam dzien po Tobie i wychodzi, że dziś jestem w 4tyg i 5 dniu, wiec blisko Ciebie
Wizyte mam za równo tydz, wiec już raczej powinno byc coś widac
Kłucia niestety też mam ;/
I też poroniłam na początku czerwca ;/
Jak tam samopoczucie?Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:No to widzisz Twoje dziecko bedzie albo grzeczne albo bedzie takie jak tatus
Wiec sie módl Mój niestety odziedziczył to po tatusiu i uwierz ze chwilami nie ma siły na niego
Dlatego mam nadzieje że drugie dziecko odziedziczy spokój po mnie
Witaj ada89katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Jak będzie wymarzona córcia to kto wie
Witaj ada89
Nie wiem jakieś wrażenie takie mam że bedzie córka bo jednak brak tych objawów daje mi do myslenia ze to słabsza płec mi sie szykujeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 14:24
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Liczę na córke chociaż nie ja bede wybierała imie
Nie wiem jakieś wrażenie takie mam że bedzie córka bo jednak brak tych objawów daje mi do myslenia ze to słabsza płec mi sie szykujekatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:U mnie w rodzinie i u M chcą żebym miała chłopaka a my na dziewczynkę trafialiśmy już mi wróżą że będzie chłopak bo wyładniałam mój M wczoraj kilka piwek wypił i dalej śpiewka że może jednak będą bliźniaki szkoda mi go było jak mu uświadomiłam że to raczej niemożliwe bo pęcherzyk jest jeden więc dwujajowe odpadają a na jednojajowe to wg mnie ten pęcherzyk jest za mały napalił się jak się dowiedział że jego tato miał wśród rodzeństwa bliźniaki które niestety wcześnie zmarły... jednak w genach gdzieś to jednak jest
Ogólnie u mnie tez tam ciocia ma blizniaki 2 jajowe wiec szanse tez są .. nie wiem jak bym sobie poradzila z blizniakami plus OscarEvanlyn lubi tę wiadomość
-
Ja z niecierpliwością czekam na wizyte u lekarza, która równo za tydzien. Wychodziłby wtedy, że będzie to 5tydz 5 dzien, więc chyba już będzie coś widać?
Cały czas się stersuję i boję, że będą jakieś plamienia ;/
Do pracy chodzę, ale trochę się steruję, bo pracuję z malymi dziećmi, które ciągle przynoszą jakieś choróbska i zdarza się, że trzeba je nosić ;/Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
06.2015 - poronienie
-
ada89 wrote:Ja z niecierpliwością czekam na wizyte u lekarza, która równo za tydzien. Wychodziłby wtedy, że będzie to 5tydz 5 dzien, więc chyba już będzie coś widać?
Do pracy chodzę, ale trochę się steruję, bo pracuję z malymi dziećmi, które ciągle przynoszą jakieś choróbska i zdarza się, że trzeba je nosić ;/katsuyoshi, ada89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyada89 wrote:Ja z niecierpliwością czekam na wizyte u lekarza, która równo za tydzien. Wychodziłby wtedy, że będzie to 5tydz 5 dzien, więc chyba już będzie coś widać?
Do pracy chodzę, ale trochę się steruję, bo pracuję z malymi dziećmi, które ciągle przynoszą jakieś choróbska i zdarza się, że trzeba je nosić ;/
Im mniej stresu tym lepiej a napewno nie chcesz aby fasolce cos sie stało wiec musisz przestac sie stresować.
Co do noszenia dzieci to ja bym nie robila tego na twoim miejscu moze wytlumacz im ze nie możesz dzwigać.
Czy w pracy wiedzą o ciąży?
Masz ciezka i przyjemna prace wiec ja na twoim miejscu zastanowiłabym sie nad L4 jednak nie chcialabym ryzykowac zdrowia dziecka i wlasnego w pracy gdzie dzieci musze dzwigać.Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Przedewszystkim nie stresuj sie bo szkodzisz tym sobie i malenstwu.
Im mniej stresu tym lepiej a napewno nie chcesz aby fasolce cos sie stało wiec musisz przestac sie stresować.
Co do noszenia dzieci to ja bym nie robila tego na twoim miejscu moze wytlumacz im ze nie możesz dzwigać.
Czy w pracy wiedzą o ciąży?
Masz ciezka i przyjemna prace wiec ja na twoim miejscu zastanowiłabym sie nad L4 jednak nie chcialabym ryzykowac zdrowia dziecka i wlasnego w pracy gdzie dzieci musze dzwigać.
Ja się biorę za pomarańcze tak w ogóle to czuje się dzisiaj jakbym miała gorączkę...katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Nie właśnie narazie nic nie wiedzą i nie chce nic mówić dopóki nie pojdę do lekarza, bo wcześniej chyba za bardzo pospieszyłam się z oznajmianiem światu o ciązy.
Mam nadzieję, że jak pójdę do lekarza do da mi l4.
katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
06.2015 - poronienie
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Dokładnie. Bierz L4 i się nawet nie zastanawiaj
Ja się biorę za pomarańcze tak w ogóle to czuje się dzisiaj jakbym miała gorączkę...
Ja też sie tak czuje od samego rana i do tego jakbym chora byłaEvanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyada89 wrote:Nie właśnie narazie nic nie wiedzą i nie chce nic mówić dopóki nie pojdę do lekarza, bo wcześniej chyba za bardzo pospieszyłam się z oznajmianiem światu o ciązy.
Mam nadzieję, że jak pójdę do lekarza do da mi l4.
Możesz mu powiedzieć że krzyż cie przez to noszenie dzieci boli i brzuch i tak ogolnie troche podkolorowac możesz .
Wtedy sie zapytaj czy mozesz prosić o L4 skoro masz taką prace.
Mysle że nie odmówi w takim wypadkuEvanlyn lubi tę wiadomość