Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane ja dopiero co wstałam.
U mnie na samochodach przymrozki widac całe są białe ale nic po za tym.
Ciekawe czy w tym roku spadnie chociaz płatek sniegu bo tak czytam ze wszedzie cos tam padac zaczyna lub juz niezle zasypało.
Co do zdjecia to nie wem może byc tak ze bedzie platne a wcale nie musi zalezy od miejscowosci albo cos.Warto sie poprostu tam na miejscu zapytac napewno powiedzą
Pizga ze szkoda gadac siedze i marzne caly czas
Ja chce juz lato,plaże oo tak plaża z brzuchem hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 09:43
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Witajcie kochane ja dopiero co wstałam.
U mnie na samochodach przymrozki widac całe są białe ale nic po za tym.
Ciekawe czy w tym roku spadnie chociaz płatek sniegu bo tak czytam ze wszedzie cos tam padac zaczyna lub juz niezle zasypało.
Co do zdjecia to nie wem może byc tak ze bedzie platne a wcale nie musi zalezy od miejscowosci albo cos.Warto sie poprostu tam na miejscu zapytac napewno powiedzą
Pizga ze szkoda gadac siedze i marzne caly czas
Ja chce juz lato,plaże oo tak plaża z brzuchem hahahakatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Mówią że nie można się opalać z brzuchem u mnie tez paskuda szaro i zimno ech
Wiem o tym bo czytalam duzo na ten temat w pierwszej ciązy nim poszlam na plaże .
Brzuszek musi koniecznie byc zawsze zakryty aby chronic przed sloncem a na plazy nie powinno sie lezec plackiem tylko siedziec i nie za dlugo.
Ja sie do tego stosowałam wiadomo strasznie sie balam aby nic sie nie stało.Mimo że mieszkam nad morzem nie korzystałam z plaży tak jak wiekszosc ludzi ale dla mnie najwazniejsze bylo zdrówko.Chyba ktos nie odpowiedzialny wolalby lezec i ryzykowac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 10:08
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Hey mamuśki,
u mnie słońce świeci, błękitne niebo a zimno jak nie powiem co .
Dzisiaj coś mnie męczą mdłości, ale da się wytrzymać.
Jutro wizyta u gin, jestem cała w nerwach (chociaż wiem, że nie powinnam).
Udanego dniakatsuyoshi, madziarella88, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
U mnie dzisiaj super żyje co mnie cieszy nad wyraz, dzisiaj o 08:00 na odprawie szefowa się pytała czemu się śmieje z tego co mówi a ja poprostu miałam dobry humor :)
Dzisiaj USG... już nie moge się doczekać...
Na mdłości - imbir imbir imbir działa cuda dzisiaj rano nawet smażoną kiebłbaskę zjadłam a przez ostatni tydzień było to absulutnie nie możliwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 11:46
Evanlyn, Izka_K lubią tę wiadomość
Kijanka
-
powodzenia dziewczyny na tego tygodniowych usg! bedzie wszystko dobrze;)
kijanka to podrzuć jeszcze sposob na mokry kaszel, bo płuca wypluje...Evanlyn, Izka_K lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Bobitta wrote:heja a ja mam takie pytanko.
Czy na normalnym usg jak poproszę o zdjęcie do mi je da czy będzie płatne ?
W szpitalu nawet nie pytałam i dostałam, ale zastanawiam się jak jest na normalnych wizytach.Evanlyn, Bobitta lubią tę wiadomość
-
Edka wrote:Mnie tez jeszcze pobolewa, nie cały czas. Tez czuję kłucia
-
majeczka87 wrote:powodzenia dziewczyny na tego tygodniowych usg! bedzie wszystko dobrze;)
kijanka to podrzuć jeszcze sposob na mokry kaszel, bo płuca wypluje...
od kiedy ten kaszel? osłuchiwał cię lekarz POZ >?Evanlyn lubi tę wiadomość
Kijanka
-
Evanlyn wrote:Dziewczyny jak to jest z tym bólem brzucha? Normalne że w 6 tygodniu nadal boli? Tak jakby mnie trochę kłuło ciągle w jednym miejscu...
Mnie często kłuje, wczoraj wieczorem wręcz bolał przy każdym ruchu, ale tak się uśmiałam wieczorem jak ogladałam rolnik szuka żony aż mi przeszłoEvanlyn lubi tę wiadomość
Kijanka
-
kijanka_88 wrote:Mnie często kłuje, wczoraj wieczorem wręcz bolał przy każdym ruchu, ale tak się uśmiałam wieczorem jak ogladałam rolnik szuka żony aż mi przeszło
ja właśnie jak się śmieje =to też mnie boli...
-
alloffkowa wrote:Mnie też kłuje i pobolewa podbrzusze. Jutro pierwsza wizyta i się okaże czy wszystko ok