Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyInska wrote:A ja zapraszam "buntowniczki" do Lipiec 2016
Wchodzicie tutaj i zapraszacie do siebie... troche to smieszne.
Zachowujecie sie tak jakbyscie były zazdrosne o ten wątek i miały z tym problem ...
Mniejsza o to, ja nie musze latac na inne wątki i zapraszac dziewczyny na ten wątek
Każdy tutaj przychodzi z własnej woli.
Nigdzie nie jest napisane że tylko jeden wątek Lipcówek musi byc
Wiec darujcie sobie .
I uszanujcie to że nie każda musi chciec siedziec na wątku Lipiec 2016 tylko dlatego że wam sie tak podoba no sory
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 10:11
-
nick nieaktualnyalloffkowa wrote:Czzzześć Mamuśki, mogę dołaczyć??? We wtorek ujrzałam II kreseczki nna teście, jestem po poronieniu i troszkę boję się cieszyć, ale mimo to staram się myśleć pozytywnie... Jeśli wszystko pójdzie dobrze to wg kalkulatorów w internecie tp będzie na ok 29 lipca.
Miło że dołączyłaś i mam nadzieje że nasze dziewczyny sprawia na tobie dobre wrażenie
Mogłabym poprosić ciebie o przewidywaną date porodu? Chcę wpisać cie na liste -
nick nieaktualnyEdka wrote:Hej, strasznie ciężko mi się wstawało. Noc przespana cała. Wczoraj rano dopadły mnie płaczki, ale koleżanka mnie zagadała i przeszło, po południu jak mąż wrócił, to znowu się rozmazałam, że rano sie rozmazałam . Mam jakiś brak apetytu, czuję głód, ale jak myslę co zjeść to na nic nie mam ochoty, jem to na siłę.
No widzisz te uroki ciaży sa takie nie przewidywalne hihi.
A jak samopoczucie ?
Agaax piękne usg chociaż nie ukrywam tez mi cos to przypomina hihi
Ciesze sie ze zdrowe fasolki nam rosną.
Ja jeszcze 2 tyg i moge juz isc sie zapisac do poloznej na wizyteWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 09:45
Agaax lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Witaj kochana w naszych szeregach
Miło że dołączyłaś i mam nadzieje że nasze dziewczyny sprawia na tobie dobre wrażenie
Mogłabym poprosić ciebie o przewidywaną date porodu? Chcę wpisać cie na listekatsuyoshi lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu -
nick nieaktualnyalloffkowa wrote:Na moje oko to około 29 lipca ale we wtorek mam pierwszą wizytę u lekarza i wtedy się okaże co i jak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 09:54
-
nick nieaktualnykas91 wrote:Dzien dobry wszystkim:)
katsuyoshi mi tez możesz zmienić datę porodu z 5 na 7 lipca :*
Bobitta kochana pomyslalas moze jak okreslic Grono zaciązonych po za lipcem?
Zeby to tak ładnie ując na stronie startowej?
Jakas propozycja?
A Termin teraz jaki masz?
Aj i znowu nie masz suwaczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 10:56
-
nick nieaktualnyMysia 15 wrote:Ale rygor. Aż głupio to wygląda. Jak w obozie!
Dziewczyny forum to ma być przyjemność. Nie obowiązek. Aż nie chciałam uwierzyć gdy na różowej przeczytałam co się tutaj dzieje. Musiałam zajrzeć.
Życzę Wam spokojnych ciąż i zdrowych Bobasków. I trochę luzu!
Zajmijcie sie sobą
Oleje te zaczepki bo robi sie to smieszne.
Radzę poczytac co to obóz a porządek
Nikomu nie jest potrzebna lista z 100 osobami z czego bedzie sie udzielac zaledwie 20.
I to takie straszne że porzadek jest pilnowany rozumiem
I to wasze gadanie że ktos tu siedzi pod przymusem nie dla przyjemnosci To w ogóle mnie rozwaliło smiechem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 11:17
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Mam słaba wenę dziś bo jeszcze nie ochłonęłam
Lipcowe Mamy i jeszcze nie Mamy
LIPIEC, Wrzesień, Kwiecień, Styczeń
umilimy każdy tydzień
albo po prostu Lipcowe i nie tylko, Mamy przyszłe i zaszłe
Podaj mi jeszcze termin jaki masz teraz nowy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 11:12
-
nick nieaktualny
-
Mysia 15 wrote:Ale rygor. Aż głupio to wygląda. Jak w obozie!
Dziewczyny forum to ma być przyjemność. Nie obowiązek. Aż nie chciałam uwierzyć gdy na różowej przeczytałam co się tutaj dzieje. Musiałam zajrzeć.
Życzę Wam spokojnych ciąż i zdrowych Bobasków. I trochę luzu!
W sumie nie wiem czy w ogóle sens się odzywać pod tym co napisałaś ... ale z racji iż wkurza mnie opinia ludzi którzy tylko krytykują, bo nie mają co robić w zyciu, to się odezwę.
Ok. Też zaskoczyło mnie to jak weszłam tu i zobaczyłam, że są zasady. Ale po naprawdę krótkim namyśle stwierdziłam, że tak to ma sens.
Jak nie ma zasad to robi się burdel- może Ty Marysia jesteś w stanie żyć w Sajgonie. Ja szczerze w Sajgonie byłam i to co u nich dzieje się na ulicach można porównać do wielu wątków na forum.
Każdy ma prawo do wyboru! Jeśli Ci nie pasuje nikt nie będzie Cię tu zapraszał, namawiał do przyjścia czy nagabywał tekstami typu "choć tylko tu, tu jest jedyny normalny wątek" NIE, tak nie będzie! Nie pasi Ci. NIe wchodzisz - proste.
Ja kiedyś też byłam bardzo negatywnie nastawiona do fioletowej strony. Ale z czasem widzę że nie ważne czy fioletowa czy różowa czy niebieska albo zielona liczą się użytkowniczki i ich nastawienie. Poznałam na różowej "przyjaciółki" i wspieramy sie cały czas. Ale nie zapieram się nagami i rękami że tu ich też nie poznam.
Kończąc, zastanawia mnie tylko jeszcze jedno. Po cholerę ktoś piszę takie rzeczy Przez to można przemilczeć i zostawić swoją opinię dla siebie... ewentualnie mam dla Ciebie Marysiu propozycję: Stwórz wątek "Hejtujemy wszystko, co nie jest takie jak ja chce żeby było"
Koniec.
P.S. Od razu mówię, że nie mam zamiaru wchodzić na dyskusję na ten temat tu na wątku, bo uważam to za bezsens i zaśmiecanie. Jeśli ktoś konkretnie ma mi coś do powiedzenia. Zapraszam na prywatne wiadomości!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 11:33
kas91, madziarella88, Agnieś, alloffkowa, katsuyoshi lubią tę wiadomość
Bobitta
-
madziarella88 wrote:widze ze kat i evanlyn zobily sobie przerwe od forum. Jesli wam to potrzebne to odsapnijcie dziewczyny. Mam nadzieję do szybkiego napisania! ;*
wiekszosc z was juz po pierwszej wizycie u gin. Zostalam jedyna oczekujaca? czas mi sie strasznie wlecze. Zawsze tak jest jak sie na cos czeka ;p
tymczasem uciekam sie przytulic do mojego mezczyzny i wlaczyc film
milej nocy !
kOCHANA nie przejmuj sie ja dopiero pierwsza wizyte u gin będe miała 22 grudnia także ja to musze sobie jeszcze poczekaćkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
dzien dobry!
nie moge wstac z lozka ;( slabo, glowa boli..
a co do tych smiesznych "atakow" na watek - jakos do tej pory kazda uzytkowniczka dolaczyla tu dobrowolnie i wiekszosc poparla zasady. Nie podoba sie - sa inne watki - proste smiac mi sie chcekatsuyoshi, Bobitta lubią tę wiadomość
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 22 listopada 2015, 20:40
Bobitta lubi tę wiadomość