Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też dziś widzialam swoje serduszko;) mój maluszek ma 6 mm termin porodu zmieniony na 12 lipca;)
Agnieś, kama005, Izka_K, Agaax, madziarella88, Edka, agatkamyndzia :-) lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Agaax wrote:Cześć! Wróciłam od ginekologa Z fasolką wszytko okey, było już widać serduszko założył mi karte ciąży, zlecił milion badań, następna wizyta w połowie grudnia. Chciał mi dać L4 leżące przez te plamienia, ale odmówiłam, to powiedział, że mam się oszczędzać w pracy i brać luteine 3 x 2tabl.
CZY TYLKO MI FASOLKA PRZYPOMINA.... NO WIECIE CO hahaha
Śliczne Maleństwo :****
Gratulacje serduszkaAgaax, katsuyoshi, Talusia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny robię sobie krótką przerwę od forum. Jakaś taka melancholia mnie złapała, to chyba ta jesienna chandra dziś pierwsza noc którą musiałam wstać do wc więc sezon na nocne spacery uważam za otwarty poza tym całymi dniami śpię i nawet nie mam kiedy na forum wejść coś popisać do szybkiego i miłego zobaczenia wszystkiego naj Wam życzę, wytrzymałości i cierpliwości do objawów :*
Agaax lubi tę wiadomość
-
Zaczynam się martwić co się dzieje że tak tu cicho
Chyba taki okres że sie po prostu nic nie chce nawet pisać.
Ale życzę Wam miłego wieczorku u boku Waszych drugich połówek- przytulać się tak mocno, żeby wasze kruszynki poczuły ciepełko od przyszłych rodziców
kijanka_88 lubi tę wiadomość
-
Agnieś wrote:Zaczynam się martwić co się dzieje że tak tu cicho
Chyba taki okres że sie po prostu nic nie chce nawet pisać.
Ale życzę Wam miłego wieczorku u boku Waszych drugich połówek- przytulać się tak mocno, żeby wasze kruszynki poczuły ciepełko od przyszłych rodzicówAgnieś lubi tę wiadomość
-
widze ze kat i evanlyn zobily sobie przerwe od forum. Jesli wam to potrzebne to odsapnijcie dziewczyny. Mam nadzieję do szybkiego napisania! ;*
wiekszosc z was juz po pierwszej wizycie u gin. Zostalam jedyna oczekujaca? czas mi sie strasznie wlecze. Zawsze tak jest jak sie na cos czeka ;p
tymczasem uciekam sie przytulic do mojego mezczyzny i wlaczyc film
milej nocy !
Agnieś lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:
Grono lipcówek,termin porodu i płeć :
katsuyoshi - 2 Lipca (Przerwa od forum)
kijanka_88 - 3 Lipca (Obecna)
kas91 - 5 Lipca (Obecna)
Talusia - 10 Lipca (Obecna dnia 19.11.2015)
Agaax - 10 Lipca (Obecna)
majeczka87 - 13 Lipca (Obecna)
Edka - 14 Lipca (Obecna)
Stysia85 - 15 Lipca (Obecna dnia 19.11.2015)
Izka_K - 16 Lipca (Obecna)
Evanlyn - 17 Lipca (Przerwa od forum)
kama005 - 17 Lipca (Obecna)
Monika.ch87 - 17 Lipca (Nieobecna 2 dni)
Agnieś - 19 Lipca (Obecna)
mala.mi - 22 Lipca (Nieobecna 2 dni)
madziarella88 - 25 Lipca (Obecna)
ada89 - 28 Lipca (Nieobecna 2 dni)
*Osoby które będą nie obecne przez tydzień zostaną usunięte z grona.
*Na liście zostaną tylko kobiety które się udzielają.
*Jeśli ktoś ma plany na dłuższa nie obecność proszę o wiadomość na priv. aby uniknąc usunięcia.
*Taki porządek będzie tutaj prowadzony aby uniknąć sztucznego tłumu.
Dziękuje za uwagę
Nasi wspaniali goście z różowej strony
Demeter, Vesper, Ola_85, missy83
Głośno na belly o tym rygorze hahaha:-)!
Współczuję lipcowki:-)
Marietta, Madziaaaaa, Inska, alisss871, kamisia88, Matleena, Ola_45, Kava, Sanna, Anatolka, iNso87, Monikkk, Alicce, basiurka, sylwiaśta159, Flakonik, Moniaa, Viki26, Dżulia, katsuyoshi, Est, Dorka87, kas91, Mysia 15, Agnieś, Acikk, Liskova, rewelka, ZieloneOliwki, roletka, lula.91, Lanusia93, pasia27, aisa lubią tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Głośno na belly o tym rygorze hahaha:-)!
A ja zapraszam "buntowniczki" do Lipiec 2016Kava, Sanna, ilonia1984, Anatolka, Marietta, Alicce, Moniaa, Anko:-), ZieloneOliwki, pasia27, aisa lubią tę wiadomość
-
Czzzześć Mamuśki, mogę dołaczyć??? We wtorek ujrzałam II kreseczki nna teście, jestem po poronieniu i troszkę boję się cieszyć, ale mimo to staram się myśleć pozytywnie... Jeśli wszystko pójdzie dobrze to wg kalkulatorów w internecie tp będzie na ok 29 lipca.
katsuyoshi lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu -
Hej, strasznie ciężko mi się wstawało. Noc przespana cała. Wczoraj rano dopadły mnie płaczki, ale koleżanka mnie zagadała i przeszło, po południu jak mąż wrócił, to znowu się rozmazałam, że rano sie rozmazałam . Mam jakiś brak apetytu, czuję głód, ale jak myslę co zjeść to na nic nie mam ochoty, jem to na siłę.
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnko:-) wrote:Głośno na belly o tym rygorze hahaha:-)!
Straszne rzeczy.
Widocznie nie macie co nie którzy ciekawszych tematów
Nikt nikogo tutaj nie trzyma na siłe i jak komuś sie nie podoba to może isc gdzie indziej to chyba proste?
Jakoś moje dziewczyny z grona nie mają nic przeciwko a wrecz poparły pomysł .
To tyle w temacieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 09:43