Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
naprawde cicho tu dzis
u mnie dzis wichura na maxa... a nocy zreszta tez.. mam cicha nadzieje ze metro nie jedzie i nie bede musiala do pracy ;p ach marzenia
co tam u was ? jak samopoczucie? u mnie lekkie mdlosci bol piersi i podbrzusza. Nic poza tym. Da sie przezyc
nie moge sie poczekac srody.. chce zobaczyc co sie tam u mnie w brzuszku dzieje mam tylko nadzieje ze kruszynka zdrowo rosnie..
pozdrawiam ;**Evanlyn lubi tę wiadomość
-
madziarella88 wrote:naprawde cicho tu dzis
u mnie dzis wichura na maxa... a nocy zreszta tez.. mam cicha nadzieje ze metro nie jedzie i nie bede musiala do pracy ;p ach marzenia
co tam u was ? jak samopoczucie? u mnie lekkie mdlosci bol piersi i podbrzusza. Nic poza tym. Da sie przezyc
nie moge sie poczekac srody.. chce zobaczyc co sie tam u mnie w brzuszku dzieje mam tylko nadzieje ze kruszynka zdrowo rosnie..
pozdrawiam ;**madziarella88 lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Dla mnie cały rok może być 30 stopni w zimie to tylko paskuda, zimno i mokro
Masz już za sobą jakąś wizytę u gin?
ja tez lubie ciepelko
wizyta u gin dopiero w srode.. czas sie wlecze..
mam nadzieje uslyszec serduszko ! oby nie bylo za wczesnieEvanlyn lubi tę wiadomość
-
madziarella88 wrote:ja tez lubie ciepelko
wizyta u gin dopiero w srode.. czas sie wlecze..
mam nadzieje uslyszec serduszko ! oby nie bylo za wczesnie
-
Evanlyn wrote:Ja bym się nie nastawiała bo później będzie Ci smutno...jeszcze troszkę wcześnie jest ja myślę usłyszeć już 3go grudnia na wizycie...
do 3.12 to twoja kruszynka juz pewnie zdrowo podrosnie
nie nakrecam sie jakos mocno. Bedzie co ma byc. Chociaz pierwszym zdjeciem z sie pociesze;)
uciekam do pracy. uwazajcie na siebie kobiety!Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Talusia wrote:Dziewczyny, tak sie zastanawiam czy dla wlasnego dobra jutro isc do rodzinnej,i wziosc od niej l4?
Bo nie watpie,ze mi stanowsko pracy zmienia bo gdzie...? Chyba ze bym musiala ciagle w biurze siedzieć, a nie jestem.menago..
Tyle,ze sie boje ze mnie zwolnia ciagle.. ( a umowa juz jest przedłużona od 16.11.2015)
Co robić?: (
Poinformuj ich...masz zaświadczenie. I już bedziesz chroniona.
Talusia lubi tę wiadomość
-
Hello Dziewczyny,
ja wróciłam, z wyjazdu służbowego,
i po 3 dniach dramatu nie mogłam się podnieść katuyoshi tak jak ty absolutnie nie miałam ochoty pisać a przede wszystkim spałam, wracam do żywych, miło chociaż na chwile się poczuć jak przed ciążą, dużo energi potrafiłam się skupić w pracy, aż się zaczełam martwić czy wszytko ok ale już brzuszek zaczą pobolewać i spać ide na chwile
Kijanka