Lipcowe mamusie 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Sendi94 wrote:Dziewczyny mam wynik 687,48 ❤
Czyli chyba jednak błąd lab
Przyrost miedzy poniedziałkiem a piątkiem 123%, nie biore pod uwagę tej nie szczęsnej środy
Suuuuuper 🥳 biedna, tyle stresuSendi94, karm3lka, mcdulka lubią tę wiadomość
💁♀️ 27
💁♂️ 31
04.11.21 ⏸️
12 dpo- beta 78,9
15 dpo- beta 282,1 🥰
24.11- 6+1, bijące serduszko❤️
13.11- crl 2,43 cm ❤️
22.12- crl 3,95 cm ❤️
03.01- prenatalne- synek 💙
19.01- 110 gramów szczęścia 🥰
15.02- 250 gramów 🥰
01.03- połówkowe 🤞🍀
-
Sendi94 wrote:Dziewczyny mam wynik 687,48 ❤
Czyli chyba jednak błąd lab
Przyrost miedzy poniedziałkiem a piątkiem 123%, nie biore pod uwagę tej nie szczęsnej środy
Sendi94! Nawet nie wiesz, jak się cieszę! 🥰😘
Rośnijcie zdrowo! Ja już odpuszczam spuszczanie krwi 😅, czekam na grudniową wizytę.
Gońcia - witaj! Jak dobrze pójdzie to będziemy rodzić razem. 😅😂Sendi94 lubi tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Witajcie, dołączamy do grupy lipcowych mamuś. Termin prawdopodobnie 12.07. Na chwilę obecną 2 pęcherzyki ciążowe prawie równej wielkości (ciąża 2k2o). Jednak lekarz mówił żeby jeszcze się nie nastawiać bo często się zdarza że zarodek rozwija się tylko w jednym pęcherzyku. Czy była któraś z was w takiej sytuacji?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2021, 20:22
-
Kurcze a ja Wam powiem dziewczyny że mam inny problem właśnie... Dociera do mnie ze próbuje nie dopuścić do siebie myśli że jestem w ciąży. Tzn świadomość mam unikam używek itp dbam o siebie robię konieczne badania ale to wszystko jakoś tak beznamiętnie, wiem że muszę to robię. Nie czekam już na wizyty mimo że ostatnio nawet zarodka nie widziałam tak jakby to wszystko się działo obok mnie gdzieś... Chyba podświadomość wie że znów może się źle skończyć
-
Duzaa wrote:Kurcze a ja Wam powiem dziewczyny że mam inny problem właśnie... Dociera do mnie ze próbuje nie dopuścić do siebie myśli że jestem w ciąży. Tzn świadomość mam unikam używek itp dbam o siebie robię konieczne badania ale to wszystko jakoś tak beznamiętnie, wiem że muszę to robię. Nie czekam już na wizyty mimo że ostatnio nawet zarodka nie widziałam tak jakby to wszystko się działo obok mnie gdzieś... Chyba podświadomość wie że znów może się źle skończyć
Duzaa lubi tę wiadomość
-
Cześć! To moja druga ciąża - pierwszą straciłam w 6tc na początku sierpnia tego roku. Termin będę miała najprawdopodobniej około 18.07, pierwsza wizyta u ginekologa 22.11. Póki co bardzo bolą mnie piersi i od czasu do czasu odczuwam bóle w podbrzuszu i kłucie jajnika. Staram się nie nastawiać i myśleć jak najmniej, bo strasznie bolała mnie pierwsza strata, ale nie mogę przestać przeglądać forum i myśleć non stop o ciąży. Tak bardzo chciałabym, żeby tym razem się udało. Jak tu nie zwariować 😬
Duzaa lubi tę wiadomość
-
KasiaL wrote:Witajcie, dołączamy do grupy lipcowych mamuś. Termin prawdopodobnie 12.07. Na chwilę obecną 2 pęcherzyki ciążowe prawie równej wielkości (ciąża 2k2o). Jednak lekarz mówił żeby jeszcze się nie nastawiać bo często się zdarza że zarodek rozwija się tylko w jednym pęcherzyku. Czy była któraś z was w takiej sytuacji?
No to przybijam piąteczek z ciąża bliźniacza! Termin mam na 1.07.
Byłam u gin w 5t5d i u jednego bąbelka widział już serduszko a u drugiego jeszcze nie.
Teraz idę w środę, będzie to 7t5d. I na tej wizycie określi wszystkie parametry
Na pewno są dwujajowe- byłam stymulowana i miałam dwa pecherzyki.
Jak się czujesz ? T
PCOS -
Niesmiało dołączam po dzisiejszej becie 55,8
Środek lata 25.lipiec - zobaczymy
rozpieranie podbrzusza i piersi nie opuszcza mnie na krok.
No i ... Boże, jestem w trzeciej ciąży-nie mogę w to uwierzycLolita lubi tę wiadomość
-
agatagd93 wrote:No to przybijam piąteczek z ciąża bliźniacza! Termin mam na 1.07.
Byłam u gin w 5t5d i u jednego bąbelka widział już serduszko a u drugiego jeszcze nie.
Teraz idę w środę, będzie to 7t5d. I na tej wizycie określi wszystkie parametry
Na pewno są dwujajowe- byłam stymulowana i miałam dwa pecherzyki.
Jak się czujesz ? T
Witam. Dobrze wiedzieć ze nie jestem jedyna z bliźniakamija czuję się dobrze, póki co jakbym nie była w ciąży. Jedyne co mi przeszkadza to ból brodawek przy karmieniu starszego syna i większy apetyt.
Fajnie ze widziałaś już chociaż jedno serduszko. Ja nie mogę się doczekać kolejnej wizyty. U lekarza prowadzącego będę dopiero 23.11 ale 18.11 pojadę chyba do innego w medicover bo nie wytrzymam z niepewności
Jaka była wasza reakcja na bliźnięta?