Lipcowe mamusie 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Skinny wrote:Ja mam 3 latkę na pokladzie... Od wrzesnia zaczela przedszkole 🥴 3 dni idzie potem 2 tygodnie w domu... Obled 😞 gdyby nie pomoc babci i dziadka chyba by mnie wurzucili z pracy za te nieobecnosci i branie ciagle opieki.
w sumie plus tego, że rodzimy w wakacje, że mniej wirusów nam starszaki do domu będą przynosić
Emrica lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie ☺️ jest bijące serduszko 146 uderzeń i dzidziuś ma 1.07 cm ♥️
MamaTrójki, Moniika, Bumszakalaka, 910608, Barbaritka84, Sendi94, Love22, Ann...., myszajda, Daisy___, Morgana, PatkaPP, Pysiek1204, Lolita, Justaaa lubią tę wiadomość
-
Wiolala wrote:Jestem po wizycie ☺️ jest bijące serduszko 146 uderzeń i dzidziuś ma 1.07 cm ♥️
Wiolala, Madn3ss lubią tę wiadomość
-
Super dziewczyny, gratulacje 🙂
Ja mam jutro rano wizytę, oczywiście strasznie mnie już stresuje,głównie dlatego,że nie mam pojęcia jak taka wizyta przebiega😨 nie znam lekarza do którego się zapisałam a,że to wizyta na NFZ to wybrałam tego który miał pierwszy wolny termin,mam nadzieję,że będzie ok🙂 -
Wiolala wrote:Jestem po wizycie ☺️ jest bijące serduszko 146 uderzeń i dzidziuś ma 1.07 cm ♥️
Dziewczyny, co ile lekarz umawia Wam wizyty? Miałam wizytę 19.11, a następna dopiero 17.12. Wydaje mi się, ze w pierwszej ciąży jakoś częściej chodziłam.Wiolala lubi tę wiadomość
-
mcdulka wrote:Ale super ❤️. Gratuluje!
Dziewczyny, co ile lekarz umawia Wam wizyty? Miałam wizytę 19.11, a następna dopiero 17.12. Wydaje mi się, ze w pierwszej ciąży jakoś częściej chodziłam.
06.2020 córeczka 🧚♀️❣ -
Ja zawsze miałam co 4 tygodnie. Jak już byłam na zwolnieniu to wtedy co 3. Pracowałam najdłużej do 8 miesiąca ciąży A najkrócej do 6. Za każdym razem to była decyzja lekarza,a nie moja. Ja to głupia się meczylam licząc że pracodawca to doceni. A i tak nikt tego nie widział. Dziś każdy pamięta tylko ile Cię nie było po macierzyńskim. Dlatego jak któraś nie czuje się na siłach to naprawdę lepiej zadbać o siebie w domu i skupić się na sobie. Chyba, że oczywiście czasem lepsza atmosfera w pracy niż w domu, to zupełnie inaczej
MDW, 910608, Wiolala lubią tę wiadomość
-
Mcdulka, a chodzisz prywatnie czy na NFZ? Postaram się więcej czasu spędzać w naturze, skupiaj się na oddechu, włącz medytacje przed snem. Może te koszmary sobie pójdą precz jak uda Ci się zrelaksować 😇
Ja prywatnie mam co 2 tygodnie. Mam nadzieję, że z czasem będzie rzadziej, bo za każdą wizytę płacę 500 zł...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2021, 16:09
-
Ja mam co 3 tygodnie, a w sumie najpierw byłam po tygodniu (lekkie plamienie), a potem po dwóch (obawa związana z brakiem objawów) - teraz kolejna wizyta za 3 tygodnie (w sumie już tylko 2,5), żeby zdążyć przed świętami
Chodzę prywatnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2021, 16:09
-
Haj ja juz po wizycie...😁
Wszystko w porządku serduszko bije 174 uderzenia na minutę, no i jest 2,5 cm małego człowieka 😍
Wizyta za tydzień, w celu założenia książeczki, także mam przyjść z badaniami.Daisy___, Morgana, MDW, 910608, mcdulka, PatkaPP, Wiolala, Pysiek1204, Moniika, myszajda, Lolita, Justaaa lubią tę wiadomość
-
Jestem po pierwszej wizycie (tak mi się nałożyły u dwóch ginekologów akurat dziś). Wszystko dobrze. Wg tego lekarza z kliniki zarodek ma 2,5 cm, bijące serduszko (nawet słyszałam!) i datuje go nawet na 9+1! Nie wynegocjowałam specjalnie zejścia z leków. Najwcześniej będę schodzić z estrogenów i encortonu w 12 tc, ale to już za dwa tygodnie więc się cieszę. Najważniejsze, że Wszystko dobrze. O 18.00 kolejna wizyta. I na koniec hit: zaś miałam ciśnienie 149/80 i kazali mi prowadzić dziennik ciśnień.
910608, PatkaPP, Daisy___, Morgana, Wiolala, Pysiek1204, Moniika, myszajda, Lolita, Justaaa lubią tę wiadomość
2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
Barbaritka84 wrote:Haj ja juz po wizycie...😁
Wszystko w porządku serduszko bije 174 uderzenia na minutę, no i jest 2,5 cm małego człowieka 😍
Wizyta za tydzień, w celu założenia książeczki, także mam przyjść z badaniami.2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc