Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLENi wrote:Też już myślicie nad imionami? Tzn ja jeszcze nie ale w pracy ciągle mnie pytają haha a ja mam swój typ, córce się na szczęście podoba, ale z kolei mąż ma inny 🤪 i konflikt interesów haha ale poprzednio on wybieral więc teraz ja mam ostateczne zdanie :p a przynajmniej tak myślę :p
)
Dzis coś mnie pobolewa brzuch..
Od zawsze z mężem byliśmy zgodni, że jeżeli będziemy mieli córkę, to będzie Łucja.
Wczoraj lekarz potwierdził, że będzie dziewczynka
olimama, LENi, Andziorek, Alunis, Tabolek, Kama_86, lysinka, akilegna♥ lubią tę wiadomość
-
To tak mysle przynajmniej tydzien po tym Monuralu zrób sobie powtórkę badań, bo wcześniej moze być załamany wynik.
Ale ogólnie spokojnie, nie Ty jedna się z tym zmagasz, a najwazniejsze, że wyniki nie wskazują zeby cos złego działo się w pecherzu, czy nerkach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2021, 10:58
Angiee lubi tę wiadomość
-
Angiee wrote:12.02 miałam planową wizyte, odebrałam posiew i ogólne badanie moczu i pokazałam w gabinecie (nie przeglądałam tych wyników sama).
Lekarz zapytał mnie wtedy czy mam jakieś dolegliwości ze strony pęcherza, powiedziałam, że zupełnie nie. Przepisał mi Monural, który wypiłam w sobote na noc. Wczoraj przed wizytą spojrzałam na ten posiew i wpisałam w internet...no i wiadomo załączyła mi się panika. Powiedziałam lekarzowi o moich obawach i kazał zrobić mi badanie moczu i wypisał kolejny raz Monural i Nystatyne
4x córka😁❤️🤪
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas tez od zawsze wiedziałam, że córka to będzie Nadia i udało mi się namówić męża, że nie chciał jhz słyszeć o innym imieniu z chłopcem byłoby ciężej, ale wszystko wskazuje, że to mala panienka 🥰
LENi, lysinka lubią tę wiadomość
-
Leni my od początku myśleliśmy nad imieniem... I jak dla chłopca poszło szybko tak tym razem z dziewczynka jest problem. Więc ciągle się zastanawiamy. Młody bierze udział w dyskusji, bo nie chce go odsuwać na drugi plan, żeby nie czuł się odtrącony za bardzo. Jednak ma już 5 lat i może być foch, bo zawsze był sam, a tu nagle ktoś inny będzie rodzicom czas zajmował.
LENi lubi tę wiadomość
-
A ja nie wiem czemu ale od pocztku widziałam jak będzie mieć na imię chłopiec i dziewczynka 😛 oczywiście nie konsultowałam tylko te mi się podobają i tyle 😂 więc synek będzie miał na imię Marcel 🤍 chociaż mój pierworodny dyskutuje nad imieniem Antek (ale tyle tych Antków teraz ze ja nie chce 🤨)
Wczoraj byliśmy w sklepie i mówi „może kupimy Marcysiowi?) po czym poprawił się na Antkowi 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2021, 13:50
LENi, Tabolek lubią tę wiadomość
20.01.21 / 168g 🤍 (16+4)
17.02.21 / 391g 🤍 (20+4)
17.03.21 / 773g 🤍 (24+3)
14.04.21 / 1459g 🤍 (28+3)
12.05.21 / 2375g 🤍 (32+3)
02.06.21 / 2880g 🤍 (35+3)
10.06.21 / 3150g 🤍 (36+4)
18.06.21 / 3240g 🤍 (37+5)
05.07.21 / 3700g 🐻🎂🎈 -
vatolina wrote:A ja nie wiem czemu ale od pocztku widziałam jak będzie mieć na imię chłopiec i dziewczynka 😛 oczywiście nie konsultowałam tylko te mi się podobają i tyle 😂 więc synek będzie miał na imię Marcel 🤍 chociaż mój pierworodny dyskutuje nad imieniem Antek (ale tyle tych Antków teraz ze ja nie chce 🤨)
Wczoraj byliśmy w sklepie i mówi „może kupimy Marcysiowi?) po czym poprawił się na Antkowi 🤣
Hehe, dobrze dobrze, czyli zakodował Marcelka 🤪tak Antkow jest dużo, choć Antki to fajne chłopaki a jak pierwszy syn ma na imię? -
vatolina wrote:A ja nie wiem czemu ale od pocztku widziałam jak będzie mieć na imię chłopiec i dziewczynka 😛 oczywiście nie konsultowałam tylko te mi się podobają i tyle 😂 więc synek będzie miał na imię Marcel 🤍 chociaż mój pierworodny dyskutuje nad imieniem Antek (ale tyle tych Antków teraz ze ja nie chce 🤨)
Wczoraj byliśmy w sklepie i mówi „może kupimy Marcysiowi?) po czym poprawił się na Antkowi 🤣
Teraz wszędzie widzę Antkow, Jaśków i Wojtkow. Ja nie lubię takich imion za bardzo, ale też nie lubię przesadzonych. Moje własne już mnie irytuje. Wolę neutralne raczej. Dlatego synek starszy Dawid, drugi miał być Filip. Dziewczynka Lena, Maja, Natalia... Sama jeszcze nie jestem przekonana 😅Angiee lubi tę wiadomość
-
Anszelika wrote:Teraz wszędzie widzę Antkow, Jaśków i Wojtkow. Ja nie lubię takich imion za bardzo, ale też nie lubię przesadzonych. Moje własne już mnie irytuje. Wolę neutralne raczej. Dlatego synek starszy Dawid, drugi miał być Filip. Dziewczynka Lena, Maja, Natalia... Sama jeszcze nie jestem przekonana 😅
Ja mam córkę Lene ale ostatnio dużo tych Lenek -
nick nieaktualnyAnszelika wrote:Teraz wszędzie widzę Antkow, Jaśków i Wojtkow. Ja nie lubię takich imion za bardzo, ale też nie lubię przesadzonych. Moje własne już mnie irytuje. Wolę neutralne raczej. Dlatego synek starszy Dawid, drugi miał być Filip. Dziewczynka Lena, Maja, Natalia... Sama jeszcze nie jestem przekonana 😅
Masz na imię Angelika? 🤔 -
U nas będzie Marysia, już na szczęście przed ciążą mieliśmy wymyślone i tak zostaje 🙂
Dziewczyny powiedzcie, też macie takie spadki energii? Śpię 7h w nocy, w ciągu dnia dodatkowe 2h a średnio co trzeci dzień to ledwo mam siłę na podstawowe obowiązki w domu taka niemoc mnie dopada 🤷 A miało być tak pięknie w 2 trymestrze 🤦LENi, Alunis lubią tę wiadomość
-
Już po wizycie 😊
Będzie dziewczynka - Iga ❤
Aktualna waga 320g 😊
Kosmo, LENi, olimama, Anszelika, Andziorek, Zula36, Niezapominajka5, Maniuś, Umina88, vatolina, StarającaSię, sandrina22, anjaa25, Tabolek, aliciaaa, lysinka, akilegna♥ lubią tę wiadomość