Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też już po połówkowych.
Z dzidzią wszystko w porządku. Waży już 420g
Trochę gorzej że mną, bo szyjka zaczęła się mocno skracać.
W poniedziałek mam wizytę u mojego dr prowadzącego, więc pewnie czekają mnie nowe zalecenia.Kosmo, Ana__33, olimama, Zula36, Maniuś, lysinka, Kama_86, Alunis, sandrina22, Tabolek, akilegna♥ lubią tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
To znowu u mnie przeprowadzka czeka prawdopodobnie 😃 czekamy tylko na konkretne informacje odnośnie mieszkania. Obstawiam,że do końca marca już będziemy na nowym ✊
Więc za meblami już się rozglądam też i rozmyślam co gdzie i jak 😅
Tabolek lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka5 wrote:Ja też już po połówkowych.
Z dzidzią wszystko w porządku. Waży już 420g
Trochę gorzej że mną, bo szyjka zaczęła się mocno skracać.
W poniedziałek mam wizytę u mojego dr prowadzącego, więc pewnie czekają mnie nowe zalecenia.
Gratuluję udanych wizyt.Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
U nas dom wykancza się od listopada i końca nie widać 😭 mieli skończyć do końca stycznia, a mamy koniec lutego a tu nadal długa droga. No ale musimy się już wprowadzić, bo nie będziemy podwójnie płacić za kredyt i wynajem... Teraz jestem miesiąc u rodziców, ale Młody do przedszkola chce chodzić, więc nie mogę czekać nie wiadomo jak długo...
Liczę na to, że ogarnia to do wielkanocny... Ważne je jedna łazienka, kuchnia i pokój Młodego będzie gotowe. Także masakra 🤯
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
olimama wrote:Mocno masz skróconą szyjke?
Gratuluję udanych wizyt.
Eh..Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niezapominajka5 wrote:Niestety tak. Ludze się jeszcze, że to jakiś błąd pomiaru, bo aż nie chce mi się wierzyć, że tak poleciała w 3 tyg
Eh.. -
Niezapominajka5 wrote:Niestety tak. Ludze się jeszcze, że to jakiś błąd pomiaru, bo aż nie chce mi się wierzyć, że tak poleciała w 3 tyg
Eh..
Współczuję Grozi Ci szew/pessar, czy musisz się oszczędzać?
Córeczka 13.03.2020
Jest i on 💕 24.06.2021r.
Mutacja czynnika V Leiden hetero. -
Eh..
Hmmm to nie dobrze, ciekawe od czego może się tak wydarzyć że aż tak bardzo się skraca w takim szybkim czasie, mówił coś lekarz? -
Dziewczyny ja jestem po połówkowych z dzidzia wszystko dobrze wazy 345 g☺️ I niestety z dziewczynki zrobił się chłopak 🙈🙈
Dodatkowo od soboty boli mnie ząb chyba ósemka. 🤦🏽♀️Ana__33, StarającaSię, akilegna♥, Kosmo, olimama, lysinka, Niezapominajka5, Tabolek, Aneta, Alunis, anjaa25, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ana__33 wrote:Dziewczyny, Wy juz wszystkie czujecie normalnie ruchy? Bo u mnie cisza, z 2 razy jakby coś mnie smyrało tylko pod pępkiem.
Może z 3-4 razy czułam tak mega mocno jak się przekręca z jednej z na druga stronę ☺️ -
maggaw wrote:Dziewczyny ja jestem po połówkowych z dzidzia wszystko dobrze wazy 345 g☺️ I niestety z dziewczynki zrobił się chłopak 🙈🙈
Dodatkowo od soboty boli mnie ząb chyba ósemka. 🤦🏽♀️
-
Ja czuję ruchy już wyraźnie.Dzidzia ma swoje godziny aktywności i wiem kiedy mogę się spodziewać kopniaków.Ja jeszcze liczę że w środę na wizycie pokaże się siusiak🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
W nocy spałam prawie na siedząco tak mnie zgaga męczyła.🤮muszę poprosić lekarza o coś mocniejszego bo zwariuje.4x córka😁❤️🤪
-
U mnie ruchy tez sa już regularne, pojawiają się o podobnych porach, wyczuwalne pod ręką dla innych, a ostatnio nawet wizualnie, zaczął brzuch falować.
Ana__33, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ja od wczoraj umieram. Brzuch mnie strasznie boli. Nie byłam od soboty tydzień temu z grubsza sprawa. W tym tygodniu mi wpadło plus 3.5kg, chyba z powodu braku wypróżnień. Czuje się fatalnie. Mąż.dzis po lactuloze pojechał, może coś się ruszy. A jeszcze musimy do domu 80km dojechać.
-
Alunis wrote:Współczuję Grozi Ci szew/pessar, czy musisz się oszczędzać?
Lekarka zalecała tylko ponowną kontrolę szyjki.
Jutro mam wizytę u mojego dr prowadzącego i pewnie wtedy będą już jakieś zalecenia.
Podejrzewam, że nakaze mi leżeć albo będzie proponował pessar.
Boje się, że się bardziej skróci.
Ana_33, ja już czuje regularne ruchy, ale mam starszą ciążę niż TyTyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Kosmo wrote:Ile masz dokładnie? Mi ostatnio na wizycie też gin zwrócił uwagę że się już zaczęła skracać ale jeszcze bez paniki. Kazał tylko nie nosić ciężkiego i tyle 🙄
Ja też staram się nie nosić ciężkiego, ale z 20 miesięcznym dzieckiem u boku, bardzo o to trudno. Jest ogromnie ruchliwa teraz 🙃Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝