Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ula30 wrote:A jak u Was z wielkością brzucha? Jak było tak właśnie koło 25-26 tygodnia? Pytam bo już mnie wkurza, że ciągle słyszę od ludzi, że nic nie widać 😑. Ale generalnie widać go, mam teraz w pasie prawie 89cm, a miałam koło 70 przed ciążą.
-
nick nieaktualny
-
Mi brzuch widać nawet pod płaszczem zimowym,także powoli zaczynam się toczyć. Pokupowałam sobie ostatnio w lumpie troche sukienek które brzucha pomieszczą plus kilka dostałam, ale ciągle na nie za zimno i latam w jednych dżinsach ciążowych dalej😒
-
Ja znów nienawidzę sukienek i chwale sobie te pogodę teraz bo latam w bluzach, koszulkach chłopa i leginsach 😁 Aż drze co założę na siebie jak przyjdzie gorąco, nienawidzę swoich nóg w dodatku szybko na upale mi puchną, więc jedynie jakieś maxi wchodzą w grę ale znowu mi się uda obcierają 🤦🙅
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUmina88 wrote:Po mnie widać bardzo. Jestem prawie tak wielka jak na końcówce ciąży z pierwszym. Strach pomyśleć co będzie dalej. Za miesiąc Komunia syna i będę wyglądać na niej jak wieloryb na plaży.
-
Kosmo wrote:Ja znów nienawidzę sukienek i chwale sobie te pogodę teraz bo latam w bluzach, koszulkach chłopa i leginsach 😁 Aż drze co założę na siebie jak przyjdzie gorąco, nienawidzę swoich nóg w dodatku szybko na upale mi puchną, więc jedynie jakieś maxi wchodzą w grę ale znowu mi się uda obcierają 🤦🙅
-
Ja wyglądam jakbym wielka piłkę połkneła 😂 stojąc tyłem nikt nie widzi, wystarczy że się odwróce 😉 ewidentnie jest większy niż w pierwszej ciąży.Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W pierwszej ciąży dość późno pojawił mi się brzuch, teraz już od lutego mam piłkę, która się powiększa. Z tyłu też nic nie widać, a z boku niezła niespodzianka 😉
Też czekam na ciepło i sukienki, chociaż przytyłam i znowu będą mnie obcierać uda, jak będą upały 😕
Czekam też na przesyłkę z szortami, zobaczę czy będą pasować i czy odważę się w nich wyjść 😉 -
Ja dziś po wizycie. Z małą ok, ma 840g.
jusci wrote:Ja wyglądam jakbym wielka piłkę połkneła 😂 stojąc tyłem nikt nie widzi, wystarczy że się odwróce 😉 ewidentnie jest większy niż w pierwszej ciąży.
Ja też czekam na ciepło i sukienki. W kurtki się nie dopinam...
Gf95 ja insulinę od początku w bok ramienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2021, 22:12
olimama, Zula36 lubią tę wiadomość
-
Mój brzuch w tej ciąży też nie należy do dużych 😅
Choć i to zależy od dnia 😆 raz jest większy, raz mniejszy 🙈
https://naforum.zapodaj.net/00f18c461eb8.jpg.html
Zdjęcie robiłam 3 dni temu 😅Zula36, sandrina22, Kosmo, Maniuś, lysinka lubią tę wiadomość