Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a pytanko, jak lekarz daje skierowanie do szpitala na obserwację czy tam na wywołanie to pyta nas do którego chcemy czy coś? W sensie że jak mój lekarz nie pracuje teraz w żadnym ze szpitali to czy to skierowanie które by wystawił jest imienne dla danego szpitala czy mogę się zgłosić do tego który mi odpowiada? Jak to wygląda?
-
nick nieaktualnyKosmo wrote:Dziewczyny a pytanko, jak lekarz daje skierowanie do szpitala na obserwację czy tam na wywołanie to pyta nas do którego chcemy czy coś? W sensie że jak mój lekarz nie pracuje teraz w żadnym ze szpitali to czy to skierowanie które by wystawił jest imienne dla danego szpitala czy mogę się zgłosić do tego który mi odpowiada? Jak to wygląda?
-
nick nieaktualnyKosmo wrote:Dziewczyny a pytanko, jak lekarz daje skierowanie do szpitala na obserwację czy tam na wywołanie to pyta nas do którego chcemy czy coś? W sensie że jak mój lekarz nie pracuje teraz w żadnym ze szpitali to czy to skierowanie które by wystawił jest imienne dla danego szpitala czy mogę się zgłosić do tego który mi odpowiada? Jak to wygląda?
-
nick nieaktualny
-
Kosmo, wydaje mi się, że ze skierowaniem idziesz do dowolnego szpitala.
Martamus, Ty się z nami nie żegnaj tylko opowiadaj, czy jesteście już w domu? Nie martw się dokarmianiem w szpitalu, w domu zawsze to lepszy komfort walki o laktacje.
Ja rowniez trzymam się w grupie z dziewczynami z poprzedniej ciąży.
Narobilyscie smaka z tymi truskawkami 🤤Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2021, 15:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, tak w sumie z ciekawości pytałam 🙂 Nigdzie się nie wybieram, dopiero na CC ale gin mi mówił że na ostatniej wizycie (dopiero w przyszły piątek) wystawi mi też właśnie skierowanie na wywołanie jakbym zmieniła zdanie co do porodu. Mam nadzieję że tam u mnie wszystko szczelnie zamknięte na wszystkie spusty i spokojnie dotrwamy jeszcze te 2,5 tygodnia w dwupaku bez przygód 🤞🙂
A jeszcze jedno w sumie trochę głupie pytanie, czy przy takim noworodku normalnie mogę puścić w pokoju wiatrak? Oczywiście tak żeby nie wiało na niego bezpośrednio. Mamy mieszkanie wschodnio-poludniowe, ale niestety na poddaszu i właśnie się rozplywam dosłownie. Mamy 25,5 stopnia mimo rolet zewnętrznych zawiniętych od rana a na noc było wietrzone. Wszędzie czytam że przy takim maluszku to musi być 21 stopni, no to jest u nas latem awykonalne 🙄 -
Kosmo, możesz używać wiatraka, tylko tak jak piszesz nie bezpośrednio na dziecko. Na dworze tez go czeka wiatr, często mocniejszy i niz powiew z wiatraka. Ja bym jedynie po kąpieli odczekała.