Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny już bardzo dawno temu pisałam ale tyle się działo u nas. Wyszła mi cholestaza zle wyniki długi pobyt na patologii ciazy. Wypuścili nas na chwilę do domu i potem znowu do szpiatala masa badań bo zagrażała malutkiej. Wyniki już były tak zle ze zdecydowali się wywołać poród i tak o to dziasiaj o 13:50 przyszła na świat Klara w 37 tyg ciąży waży 3650 i ma 53 cm
medimind, olimama, Mimi2, Anszelika, StarającaSię, anjaa25, Zula36, Natka95, sandrina22, Aneta, shooa, lysinka, Alunis, Umina88, Kama_86, Maniuś, akilegna♥ lubią tę wiadomość
25.01.2014 córeczka Oliwia
22.01.2018 córeczka Milenka nasz kochany Aniołek (39tc)
02.06.2019 synek Wojtuś mój tęczowy cud
18.06.2021 córeczka Klara -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja po wizycie, lekarz zbadał szyjkę mówi ze jest skrócona ale nie będzie jej mierzył... 🙈 mały waży 3240g. Ja się jakoś dziwnie czuje muli mnie i mam bóle na okres, nie wiem czy mnie w weekend coś nie złapie 😱. Ogólnie przepływy ok , mały cała wizytę ssał palec biedny aż wkładał całą rączkę do buzi 🍼😳 szkoda mi go ciagle o nim myśle... nie wiem jak ogarnę jeszcze te 2 dni gorąca
anjaa25, Zula36, olimama, sandrina22, lysinka, Maniuś lubią tę wiadomość
20.01.21 / 168g 🤍 (16+4)
17.02.21 / 391g 🤍 (20+4)
17.03.21 / 773g 🤍 (24+3)
14.04.21 / 1459g 🤍 (28+3)
12.05.21 / 2375g 🤍 (32+3)
02.06.21 / 2880g 🤍 (35+3)
10.06.21 / 3150g 🤍 (36+4)
18.06.21 / 3240g 🤍 (37+5)
05.07.21 / 3700g 🐻🎂🎈 -
Kate gratulacje
Chyba zadzwonie w poniedziałek na oddział i dopytam co i jak.Chociaż pytałam mojego gina czy dzwonić i się umawiać to mówił że nie trzeba....a najlepiej jak mnie złapie w domu i pojade z partyzanta a nie takie kombinerki.😁4x córka😁❤️🤪
-
nick nieaktualny
-
gf95 wrote:Najlepiej zadzwonic i zapytac. Tez bym chciala by mnie zlapalo, a nie jechac na to wywolanie 28 czerwca.4x córka😁❤️🤪
-
Zula36 wrote:Kosmo szczerze to nie wiem. Ja np ilekroć włączałam wiatrak zawsze miałam potem chore ucho. Kiedy urodziła się Zosia miałam taki chłodzący nawilżacz ? Do którego wkładało się zamrożone wkłady plus woda. Ustawialiśmy to w przedpokoju aby bezpośrednio nie wiało. Teraz mam stojąca klime i tez będę unikać bezpośredniego nawiewu na małego. Bez niestety nie dam rady bo moje mieszkanie bardzo jest nasłonecznione plus ostatnie piętro.
Od dawna czaje się na coś takiego, a teraz byłaby idealna okazja żeby kupić.
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
vatolina wrote:Dziewczyny ja po wizycie, lekarz zbadał szyjkę mówi ze jest skrócona ale nie będzie jej mierzył... 🙈 mały waży 3240g. Ja się jakoś dziwnie czuje muli mnie i mam bóle na okres, nie wiem czy mnie w weekend coś nie złapie 😱. Ogólnie przepływy ok , mały cała wizytę ssał palec biedny aż wkładał całą rączkę do buzi 🍼😳 szkoda mi go ciagle o nim myśle... nie wiem jak ogarnę jeszcze te 2 dni gorąca
-
nick nieaktualnyZula36 wrote:Ja mam tą: https://www.castorama.pl/klimatyzator-przenosny-goodhome-9-kbtu-id-1119272.html
Generalnie jestem zadowolona bo spełnia swoją rolę. Niestety minus jak w każdej tego typu - wiecznie wypadająca rura z okna 🤬
Do tego urządzenia na wkłady niestety nie wrzucę bo było pożyczane i nawet nie pamietam jak się nazywa.Zula36, Niezapominajka5, lysinka lubią tę wiadomość
-
Ja wracam z kontrolnego usg, mała waży 2810, wody bez zmian, przepływy ok, więc narazie czekamy.
Vatolina, mnie tez dzisiaj bóle na @ wzięły i ten nacisk glowki, 🙄 ale mam nadzieję, że nic nie ruszy przez najblizszy tydzien, bo mój gin wybywa na urlop.
Zula36, vatolina, Kosmo, sandrina22, StarającaSię, anjaa25, lysinka, Kama_86, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Taki przenośny klimatyzator sprawił mi mąż w poprzedniej ciąży, wiedział jak zaplusowac. 😁 Wiele razy ratował sytuację. Jedyny mankament to, że są to urządzenia dosyć głośne. Teraz mamy już klasyczny klimatyzator, ale o tamtym złego słowa nie powiem, bralismy go nawet na wyjazd do rodzicow. 😅
Zula, a nie miałaś tych uszczelek w zestawie?