Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Do jedzenia biorę pieczywo chrupkie, małe dżemy, kabanosy, musy owocowe, świeże owoce i warzywa dostarczy mi mąż. W torbie do porodu mam dwie butelki wody, w drugiej torbie butelkę filtrującą. Biorę kabinówkę i miękka torbę sportową z rzeczami do porodu. W szpitalu są odwiedziny, można przekazywać paczki.
Co do wypróżniania, to mnie zawsze przy początkowych skurczach czyści, zanim pojadę do szpitala. Jeżeli coś się trafiło przy porodzie, to nie zarejestrowałam tego 😉 -
Własne sztućce, kubek i papier toaletowy też muszę mieć. Do tego milion podkładów na łóżko i już się kończy miejsce w torbie.
Laktatora nie biorę, poprzednio nie potrzebowałam. Po cc dokarmili wbrew mojej woli, ale z laktacją nie miałam problemu, dopiero w domu miałam nawał. -
nick nieaktualny
-
Natka95 wrote:Dziewczyny,a jak Wasze brzuchy?
Zastanawiam się czy tylko ja jestem tak ekstremalnie wielka a jeszcze 3 tygodnie do końca w najgorszym wypadku...🙊 może znow tych wód mam dużo 😬🤔
Piękny masz brzuch, mój jest podobnej wielkości. Już od dawna ludzie się dziwią, że nie rodzę albo nie spodziewam się bliźniaków 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2021, 18:37
-
nick nieaktualny
-
Ula30 wrote:Natka, pięknie wyglądasz. A powiedz mi jak to się robi, żeby wrzucić fotkę, a nie link do niej ?
Ula, musisz wejść na stronkę:
https://naforum.zapodaj.net/
Wybierasz format 500x500, ładujesz zdjęcie i potem kopiujesz i wrzucasz tutaj ostatni link jaki Ci wygeneruje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
H
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2022, 23:37
Kosmo, aliciaaa, Aneta8, lysinka, martini92, sandrina22, Alunis, StarającaSię, vatolina, shooa, Mimi2, Kama_86, akilegna♥, Anszelika, Maniuś, LENi, Zuzia273, Umina88, misia-kasia lubią tę wiadomość
-
Cudowne wieści gratulacje! Tak myślałam że ta cisza od rana jest tego powodem ☺️ Adaś przystojniak 🙂 Napisz proszę jak się czujesz po cc
Zula36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚliczności, gratulacje 😍
Zula36, Zuzia273 lubią tę wiadomość
-
Zula gratulacje🙂
Słodziak malutki.
A laktacja ruszy, jeszcze jest czas.Zula36 lubi tę wiadomość
01.21. - nifty: zdrowa dziewczynka 💝
29.10.20. FET
20.01.20. ET 💔(10tc)
15.01.20. pick-up (11 kumulusów, 8 zapłodnionych, 6 blastek 3x 4.1.1., 3x 4.2.2.)
Gameta Gdynia
07.2016 - ciąża naturalna 💔(10 tc)