Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Zula gratulacje!
Codziennie nam chyba już jakiś bobas.dochodzi 😁 dzieje się ☺️
Ale macie zgrabne te brzuchy. Mój to taki spasiony bebzon raczej. Cycki mam do tego wielkie i to jeszcze chyba potęguje wrażenie grubej baby bardziej niż ciężarnej... 😔Zula36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zula, gratulacje! 🎉 Piękny chłopak.
Natka, wydaje mi się, że u nas gabaryty podobne.
Ina, ale u ciebie już niziutko brzuch. I mam wrażenie, że u Vatoliny też. Czekam z utęsknieniem na to, że mi się obniży.
Spakowałam się prawie i jednak jedna walizka mi nie starczy. Część rzeczy zapakuję do miękkiej torby. A same podstawowe rzeczy biorę. Laktator, jeśli będzie potrzebny, to mąż mi dowiezie. Dla dziecka potrzebuję tylko pampersy, mokre chusteczki i krem. Rzeczy na wyjście popakowane w woreczki strunowe będą czekać w szafie. Nie wiem tylko jeszcze, co wziąć sobie do jedzenia. Na pewno ciastka owsiane. Poprzednio jak byłam w szpitalu nie było tragicznie z jedzeniem,poza tym, że w ogóle nie było odpowiednie przy diecie cukrzycowej.Kosmo, Maniuś, Zula36, lysinka, aliciaaa, akilegna♥ lubią tę wiadomość
-
shooa wrote:aaa i jakie macie ładne pępuszki - wklęsłe i nie wywalone
Dobrze że przypomniałyscie o tym jedzeniu, ostatnio mąż przywoził codziennie jakiś prowiant z domu, ale teraz pewnie nie będzie takiej opcji. Muszę ogarnąć zapasy. -
Śliczny chłopczyk 🥰 gratulacje!!!
Zula36 lubi tę wiadomość
-
U mnie dwa tygodnie temu był taki brzuszek, teraz w sumie większy nie jest może czasami ciut mniejszy jak synuś się ulozy inaczej.
Ja to raczej z tych co zastanawiają się jak to dziecko się tam mieści 🙈 na sali mam najwyższa ciążę a najmniejszy brzuchWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2021, 22:36
Kosmo, sandrina22, Maniuś, lysinka, Kama_86, akilegna♥ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi brzuch wyskoczyl w maju i właściwie caly czas jest dosc nisko. Pewnie dlatego nie miałam zgagi itp.
Jeśli się jeszcze obniży to nie wiem jak będę chodzić.
01.21. - nifty: zdrowa dziewczynka 💝
29.10.20. FET
20.01.20. ET 💔(10tc)
15.01.20. pick-up (11 kumulusów, 8 zapłodnionych, 6 blastek 3x 4.1.1., 3x 4.2.2.)
Gameta Gdynia
07.2016 - ciąża naturalna 💔(10 tc)
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2021, 22:59
Maniuś, Kosmo, Natka95, lysinka, Kama_86, aliciaaa, akilegna♥ lubią tę wiadomość
Córeczka 13.03.2020
Jest i on 💕 24.06.2021r.
Mutacja czynnika V Leiden hetero. -
Miałam dzisiaj kontrolę w szpitalu. Mój "okruszek" 😅 waży już 3800g...na 8 rano mam się w piątek zgłosić do szpitala na wywołanie porodu 😱 to tylko 2 dni! Chciałabym być już po 🙈
Proszę więc o kciuki za nas w piątek 💙
Zula gratulacje!Zula36, Kosmo, shooa, Natka95, lysinka, Kama_86, akilegna♥, misia-kasia, Alunis lubią tę wiadomość
-
gf95 wrote:Powiedzcie mi, czy skurcze odczuwa sie jakby "pas" sciskal nas w brzuchu? Ja za glupia na to jestem 😀😀
-
Maniuś wrote:Miałam dzisiaj kontrolę w szpitalu. Mój "okruszek" 😅 waży już 3800g...na 8 rano mam się w piątek zgłosić do szpitala na wywołanie porodu 😱 to tylko 2 dni! Chciałabym być już po 🙈
Proszę więc o kciuki za nas w piątek 💙
Zula gratulacje!
Maniuś lubi tę wiadomość
4x córka😁❤️🤪
-
gf95 wrote:Powiedzcie mi, czy skurcze odczuwa sie jakby "pas" sciskal nas w brzuchu? Ja za glupia na to jestem 😀😀
Ja czułam bóle z kręgosłupa. W zasadzie to kręgosłup bolał tak bardzo, że nie czułam za bardzo bólów brzucha. Przy obkurczaniu się macicy też bolał mnie kręgosłup, ale czułam też bóle jak przy okresie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGF to się chyba rozkręca u Ciebie!
powodzenia !
tez miałam wczoraj wieczorem mocno skurcze. aż ktg powtarzali i miałam z 2,5 h łącznie. ale dzisiaj spokój
miałam na sali rodząca - przywiezli ja o 20:00 zabrali o 5:00 rano ma porodówkę wiec moja nocka z głowy. strasznie się dziewczyna męczyła jęczała biegunka wymioty skurcze bóle a rozwarcie nie postępowało. biedna. aż znów wracam myślami do CC -
gf95 wrote:Wlasnie odpadl mi czop juz caly, bo byl duzy4x córka😁❤️🤪