Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gf, trzymam kciuki, żeby się rozkręciło.
Mi akurat chodzenie po schodach nic nie dało poprzednio, ale byłam przyzwyczajona do wchodzenia na 4. piętro. Ale czop plus skurcze, to może już być blisko.
Byłam u położnej. Mówiła, że brzuch wysoko i jeszcze nie wygląda na to, że poród blisko. Dowiedziałam się też, że jak urodzę, to szpital poda informację do przychodni, a ja mam zadzwonić też do niej. Jak już będę wiedzieć, kiedy będę w domu, to umówimy się na wizytę. Jeszcze na 14 lipca się z nią umówiłam w przychodni. -
nick nieaktualny
-
Shoa to Ty dość blisko mnie mieszkasz w takim razie. Ja mam z 6km do matki Polki.
Maniuś ja jestem jak najbardziej za grupa na Fejsie, bo można taką zrobić tajna i wtedy nikt nic nie może przeczytać, ani nawet znaleźć bez zaproszenia.Maniuś lubi tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Dziewczyny,co Wy na to gdybyśmy stworzyły własną grupę na FB?tylko my które tu jeszcze się udzielamy?z doświadczenia wiem, że jest tam bardziej"bezpiecznie". Tu na belly czyta każdy,a w takiej zamkniętej grupie będzie większa kontrola ☺️ i zdjęcia dzieci teraz się zaczynają... co o tym myślicie?4x córka😁❤️🤪
-
Gf95 chętnie oddam Ci swoje, myślę, ze większy wysiłek i już by mi się akcja zaczęła. Ja już robię wszystko, żeby dotrwać jakoś do tego przyjęcia na planowane cc na poniedziałek, jak już zaczynam się zbierać do szpitala, to wszystko magicznie mija 🙈 Wiecie, chodzi mi o to, że nie chce tam jechać teraz, żeby trzymali mnie kilka dni z bólami na obserwacji, żeby jak najpóźniej zrobić cc. Nie mam boli krzyżowych, same bole podbrzusza co jakiś czas. Już miałam alarm w 35tc, to na szczęście wiem, że to jeszcze nie to. Z takimi samymi bólami jak mam teraz, to mnie trzymali na patologii ciąży i czekali co się wydarzy. To wole czekać w domu 😁
Shoa super!!! Szpitale są dołujące, jak wspomniałam, lepiej czekać w domu. A jak się teraz czujesz? Decydujesz się na to planowe cięcie?
Grupa na fb jest ok, ale ja preferuje raczej belly 🥺 Zaglądam tu częściej, niż na fb. Ale dostosuje się jak trzeba będzieCóreczka 13.03.2020
Jest i on 💕 24.06.2021r.
Mutacja czynnika V Leiden hetero. -
nick nieaktualnymi obojętne belly czy fb szczerze mówiąc.
Alunis bardzo dobrze się czuje od wczoraj jak popadało i upał zelżał. widzę po brzuchu ze młody chyba tez.
czytam dużo o porodzie SN i dalej się waham czy to planowe cięcie czy SN. no nie umiem się zdecydować na dziś.Alunis lubi tę wiadomość
-
Ja tez z fb raczej nie korzystam. Co do zdjęć to może ustalmy, ze nie cytujemy wiadomości i wtedy można usunąć zdjęcie, aby nie wisiało za długo.
Alunis lubi tę wiadomość
01.21. - nifty: zdrowa dziewczynka 💝
29.10.20. FET
20.01.20. ET 💔(10tc)
15.01.20. pick-up (11 kumulusów, 8 zapłodnionych, 6 blastek 3x 4.1.1., 3x 4.2.2.)
Gameta Gdynia
07.2016 - ciąża naturalna 💔(10 tc)
-
Dziewczyny czy któraś z was robiła może gbs przez medicover?
Zrobiłam tydzień temu w środę 16.07 (żeby nie czekać do wizyty u mojej gin w ten piątek). No i powiedzieli mi że czeka się tydzień. Tydzień mija dzisiaj i wyników ani widu ani słuchu 🤷 Gość na infolinii powiedział że może będą dostępne tylko do odbioru i nie pojawia się online ale on tylko widzi status, ten sam co i ja ze zrealizowane tzn że wymaz był pobrany i tyle. Podjadę tam jutro, dzisiaj już nie dam rady no ale zmartwiłam się, bo specjalnie je tam robiłam żeby w tym tygodniu już je mieć i na spokojnie czekać te półtorej tygodnia co mi zostały do CC...🤦♀️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny