Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zuzia273 wrote:Miałam CC,obecnie znieczulenie puszcza ale w kroplówce już leci przeciwbólowy.. tragedii nie ma prócz obkurczajacej się macicy
I dużo odpoczywajcie 🙂Zuzia273 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKosmo wrote:Dziewczyny czy któraś z was robiła może gbs przez medicover?
Zrobiłam tydzień temu w środę 16.07 (żeby nie czekać do wizyty u mojej gin w ten piątek). No i powiedzieli mi że czeka się tydzień. Tydzień mija dzisiaj i wyników ani widu ani słuchu 🤷 Gość na infolinii powiedział że może będą dostępne tylko do odbioru i nie pojawia się online ale on tylko widzi status, ten sam co i ja ze zrealizowane tzn że wymaz był pobrany i tyle. Podjadę tam jutro, dzisiaj już nie dam rady no ale zmartwiłam się, bo specjalnie je tam robiłam żeby w tym tygodniu już je mieć i na spokojnie czekać te półtorej tygodnia co mi zostały do CC...🤦♀️
ja robiłam. faktycznie zamawiałam dokumentacje czyli badania które robiłam z GBS wiec może o to chodzi. czekałam kilka dni od pobrania. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja na sorze 😕 czekam na ktg i badanie. O 12 mnie zmulilo i spuchły mi stopy i zaczęła drętwieć cała prawa strona 😩 dłoń i stopa mnie do tej pory trzyma. Wystraszyłam się ;( jak jechałam autem to zaczęła mrowić mi twarz..... eh nie wiem co mnie czeka. Pobrali mi krew właśnie.
20.01.21 / 168g 🤍 (16+4)
17.02.21 / 391g 🤍 (20+4)
17.03.21 / 773g 🤍 (24+3)
14.04.21 / 1459g 🤍 (28+3)
12.05.21 / 2375g 🤍 (32+3)
02.06.21 / 2880g 🤍 (35+3)
10.06.21 / 3150g 🤍 (36+4)
18.06.21 / 3240g 🤍 (37+5)
05.07.21 / 3700g 🐻🎂🎈 -
Zuzia, gratulacje! 🎉
Kosmo, robiłam GBS w medicoverze, ale wtedy nie miałam innych badań, tylko to. Doktor powiedział mi, że w ciągu trzech dni powinien być wynik. W czwartek miałam pobierane wymazy, to w poniedziałek już bym mogła odbierać. Odebrałam po tygodniu z kawałkiem, bo nie miałam czasu podjechać wcześniej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKosmo wrote:Shoa, GF a dostalyscie jakieś info że są dostępne do odbioru? Cokolwiek? Ja nic, a gość z infolinii nie potrafi pomóc. Dzisiaj nie mam auta, ale jutro rano podjadę w ciemno, mam nadzieję że będą 🙄
-
Kama_86 wrote:Zuzia, gratulacje! 🎉
Kosmo, robiłam GBS w medicoverze, ale wtedy nie miałam innych badań, tylko to. Doktor powiedział mi, że w ciągu trzech dni powinien być wynik. W czwartek miałam pobierane wymazy, to w poniedziałek już bym mogła odbierać. Odebrałam po tygodniu z kawałkiem, bo nie miałam czasu podjechać wcześniej. -
vatolina wrote:Dziewczyny ja na sorze 😕 czekam na ktg i badanie. O 12 mnie zmulilo i spuchły mi stopy i zaczęła drętwieć cała prawa strona 😩 dłoń i stopa mnie do tej pory trzyma. Wystraszyłam się ;( jak jechałam autem to zaczęła mrowić mi twarz..... eh nie wiem co mnie czeka. Pobrali mi krew właśnie.